Tomy Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Kawał kloca nabiera wyglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Szczupaczki mini,boleniówka CZOPER niech ma za tyle klepania w klawiaturę o 2-3 w nocy.Praca na maxa stabilna drobniejsza niż w Raptorach ale z jeszcze większą częstotliwością,dalekosiężna.Opór podczas prowadzenia znikomy.Różanki praca bardzo agresywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 ....i kolorowe rybki pod kropka,kleksa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 To moje pisanie o 2-3 w nocy opłąciło się Naprawdę prezentuje się Super!! podziekowania serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek25 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Niesamowity ten CZOPEREK nie mogę się napatrzeć reszta oczywiście też extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 dzięki no prosta ukleja i w sumie bardzo łatwe malowanie.Dalej ćwiczę nową metodę paintingu o jak to brzmi.Wobki FOXINUS niechaj im będzie-kleniowo,pstrągowe.Na zbiorczej fotce musiałem zjechać mocno z jakością bo się nie mieściła w 150kb ale na trzech ostatnich widać dość dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Zdjęcia jednak nie oddają piękna tych woblerów , dopiero widok w realu pokazuje klasę twórcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Następny wzorek po Raptorze który w tym roku napewno zaistnieje na arenie Boleniowej-WISŁA8.Proste malowanko[bardzo dużo bieli] i wystarczy teraz tylko ostatnie warstwy bezbarwnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Kurde, Tomek, ja jednak najbardziej lubię twoje boleniówki. Te wisełki są gites. Ja wisła, ja wisła, jak mnie słyszysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 REWELACJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 O jejku!Ten uklej na ostatnim zdjęciu tak błogo na mnie patrzy,że aż mi się słabo zrobiło.Normalnie THE BEST.Tomy,twoje woby są wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 No szkoda że wszystkiego nie da się pokazać na forum bo z zastosowaniem łusek też robię,skóry węża tzn.wylinki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Tak śledzę sobie ten wątek od samego początku i w końcu nie wytrzymałem...A w zasadzie mam poufne informacje, że moje pasiaki miały by ochotę popróbować na deser takie małe co nieco Czy Pan Tomek wyczarowałby taki wynalazek na wodę stojącą, uklejopodobny, chociażby taki jak ostatnia seria Wisła8? Chodzący tak do 1,5m pod powierzchnią.Ale główny problem w podaniu deseru polega na odległości na który ów deser musi zostać podany, tj. im dalej tym lepiej. Niestety łódka nie wchodzi w grę, tylko ciskanie z brzegu. Więc spora masa skupiona pewnie się kłania. Ale to już pozostawiam głowie i rękom Stwórcy Jak była by taka możliwość to przytuliłbym takie stadko do swojego dalekosiężnego arsenału. P.S. A gdzie to takie ,,konserwatorium'' renowacji antyków można skończyć co by takie cuda potem spod rąsi wychodziły? E... chyba pytam niepotrzebnie bo tu jeszcze talenta wszelakie się kłaniają, a te nie każdy posiada...Może się kiedy na jakieś nauki do mistrza zapiszę... Albo kursa korespondencyjne, tudzież zaoczne ukończe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Można spróbować coś takiego zrobić.W wolnej chwili pomyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Będę wdzięczny w takim razie.To i tak zbrojenia na koniec maja, czerwiec, a do tego jeszcze sporo czasu.No, ale może wyszło by coś z tego bo o-konie tam niezłe pływają (takie 45+), tylko cholera ciężko dopaść skurczybyki na takim dystansie (sklepowa masówka nie doleci).Rekord zeszłego sezonu (nie mój niestety - 47cm).Jak coś padnie, to fotki masz jak w banku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 ...a!już wiem co będzie dobre 3,5cm 8g powinno je sięgnąć.Muszę odkopać ten wzornik gdzieś napewno jest i proponuje design na okonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 O to to To jak będziesz dziergał to może dało by radę jeszcze wersję powiększoną (i rozmiarowo i wagowo) bo dziady później robią przesiadkę z narybku i gonią pod wieczór za czymś większym na kolacje...Przepraszam, mam wrażenie że za dużo tyłek zawracam...Ale to jak będziesz miał wolne moce przerobowe. A przy okazji pozdrowienia od oczekujących na deser : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Nie ma problemu Mam podobną wodę w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 3,5cm i 8gr, tak tak przydał by się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Tomy ile około waży ta Wisła 8 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Tomy ile około waży ta Wisła 8 ?11-12g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Tomy ile około waży ta Wisła 8 ?11-12gBrzmi ciekawie , to taka 8,5-9 cm ważyła by z 14-16g ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Tak coś koło tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 A mi się bardzo podobają te trzy ostatnie fotosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Tomy WISŁA8 rewelka!Na pewno ma wiślany kolor.Skusi z pewnością nie tylko bolki New painting tyż gites <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi