Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Tomek myślę, że kolejne to kwestia czasu... przynęta jak na załączonym zdjęciu...prowadzenie "skuteczne" ;)

P.S. Trochę strach go do wody wrzucać bo ostatni rodzynek się ostał :D

5371430_DSC_9196.jpg

5371428_DSC_9197.jpg

Pozdrawiam Daniel.

Spoko.One już połowiły sporo ale klienci nie chcą na jerka wstawiać zdjęć.Ja też specjalnego ciśnienia nie mam bo i tak brak na stanie.Na początku przyszłego tygodnia odleję z setkę i coś będzie do skubnięcia :) 

• Like 1

Spoko.One już połowiły sporo ale klienci nie chcą na jerka wstawiać zdjęć.Ja też specjalnego ciśnienia nie mam bo i tak brak na stanie.Na początku przyszłego tygodnia odleję z setkę i coś będzie do skubnięcia :)

Tomek to zapisz mnie w kajet wziąłbym 1szt z uzbrojeniem. Co by ten samotny nie był :)

Edytowane przez Qcyk

Zrobiłem nowego Perch HB Twitchbait Jointed.Wobler taki w sam raz pod garbuski ok.6cm.Fajnie to śmiga,niedługo będę się nim bawił na wodzie.Korpus miodzio chyba mój najładniejszy Perch.Zobaczę jak z silikonowym rybim ogonkiem to będzie chodzić.Jak to nie zawali pracy to będzie kosa nieziemska.Ogon oczywiście z mocnego silikonu 2 składnikowego.

Edytowane przez Tomy
  • Like 2

Zrobiłem nowego Perch HB Twitchbait Jointed.Wobler taki w sam raz pod garbuski ok.6cm.Fajnie to śmiga,niedługo będę się nim bawił na wodzie.Korpus miodzio chyba mój najładniejszy Perch.Zobaczę jak z silikonowym rybim ogonkiem to będzie chodzić.Jak to nie zawali pracy to będzie kosa nieziemska.Ogon oczywiście z mocnego silikonu 2 składnikowego.

Nie Kuś losu tylko wrzucaj fotki :) jak ten woblerek zagra to jestem chetny, oraz czekam na 2 edycję słonecznicy lub wzdręgi .

Ciekawy jestem jak wygląda ,poprzedni Perch HB jest świetny a ten jeszcze lepszy,a już myślałem że nic nie będę zamawiał ,listonosz krzywo na Mnie patrzy

Tak to już jest z przynętami od Tomka.Postanowiłem,że skończy się na 2 woblerach...A mam już powoli 2 pudło :D