Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Końcem tygodnia wysyłam do Tomi mrówy i zaczynamy z nimi działać.Nasze oryginalne woblery będą sygnowane TOMI z prawej strony patrząć od przodu woblera  i TOMY z lewej strony patrząc od przodu woblera.

Tomaszu ,cały czas chodzi za mną ta pierwotna nazwa THOMAS & THOMAS o której rozmawialiśmy. Nie wiem tylko czy uda się zmieścić cały zapis na woblerze. Może wymyślimy jakiś inny ,rozpoznawalny skrót podpisu.

Tomi B)

Tomaszu ,cały czas chodzi za mną ta pierwotna nazwa THOMAS & THOMAS o której rozmawialiśmy. Nie wiem tylko czy uda się zmieścić cały zapis na woblerze. Może wymyślimy jakiś inny ,rozpoznawalny skrót podpisu.

Tomi B)

Tak to jest mocna rzecz   THOMAS & THOMAS  .Na mrówie to jeszcze by się zmieściło ale na żabce to już mógłby być kłopot.

W związku z zakończeniem współpracy z Zelldo wyprzedaż Jerków Zander,Crank Zander 16cm i Perch 110 Crank.To co na fotkach w realu lepiej to wygląda.Wcześniej wstawiałem ich fotki można sobie odgrzebać.Wstawiam to w wątek bo nie wiem ile zostanie na stanie po odpowiedzi z UK.Zandery po 70zł /szt Perche po 40zł.Bez uzbrojenia i bez opakowań.Potem jak już będzie wiadomo ile zostało wstawię na giełdę.

Pozdrawiam.

post-46714-0-06773400-1466587064_thumb.jpgpost-46714-0-03789000-1466587071_thumb.jpgpost-46714-0-64905300-1466587077_thumb.jpgpost-46714-0-85529400-1466587083_thumb.jpgpost-46714-0-22191900-1466587090_thumb.jpg

• Like 1