Qcyk Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Dzięki Tomek. Wieczorem jak wrócę to puszczam kapustę :-) Jak to mówią każda potwora znajdzie swojego amatora :-D Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Dzięki Tomek. Wieczorem jak wrócę to puszczam kapustę :-) Jak to mówią każda potwora znajdzie swojego amatora :-D Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą TaptalkaNie puszczasz bo to prezent. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Tomy, jak testowałem Snake to piwem Ci, że on mi właśnie podchodzi bardziej pod szczupaka na moje zarośnięte bagna Gryzły małe esoxy, ale upoluje i większe to kwestia czasu.Z plotkami i jazgarzami hd nie mogę sobie poradzić na moim zarośniętym bajorze :/.Myślisz o czymś wolniej tonącym?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 (edytowane) HB najlepiej działają na żwirowniach z krystalicznie czystą wodą.Na mocno zarośniętych zbiornikach to nie ma jak guma [płotka] z rybim ogonkiem i uzbrojona jedynie w haczyk,albo okonek.To taki patent na bajora i leśne jeziorka.Branie widać na lince.Z twardych na 100% coś będzie.Planuje płotkę typowego jerka w wersji pływającej.Do wielkości 8cm wystarczy 1 kotwa brzuszna zalać w korpusie tuż za nią magnes neodymowy który będzie ją blisko trzymał przy korpusie i powinno zadziałać.Na pewno ograniczy to ilość zbieranego zielska.Mały szczupaczek to już by był kosmos,przy jego kształcie stworzyć WTD Floatera to prościzna,tylko nikt mi nie może jak dotąd dostarczyć materiału na odbitkę.Muszę podjechać do jakiejś hodowli. Edytowane 26 Czerwca 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NERO Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Kogut, perch jerk90 Ci się sprawdzi. Dzisiaj łowiłem nim nad wysokimi łąkami. Po rozpakowaniu wyglądał na takiego co w toni będzie lepiej się czuł,ale dzisiaj na krystalicznej wodzie popatrzyłem,że po mocnym podbiciu robi odjazd w górę i potem powolutku opad kolebiąc się lusterkując. Mega praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Wykombinujemy coś?? Zbiornik bardzo zarośnięty i musze prowadzić przynętę tak ok. 0,4 m pod taflą wody.Jak masz coś takiego aktualnie lub jakiś projekt bo proszę zarzuć mi go na priv.Złożę zamówienie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Kogut, perch jerk90 Ci się sprawdzi. Dzisiaj łowiłem nim nad wysokimi łąkami. Po rozpakowaniu wyglądał na takiego co w toni będzie lepiej się czuł,ale dzisiaj na krystalicznej wodzie popatrzyłem,że po mocnym podbiciu robi odjazd w górę i potem powolutku opad kolebiąc się lusterkując. Mega praca Czasem w górę,czasem w dół + zakręt, a przy lekkich podbiciach ale naprawdę bardzo delikatnych chodzi prawo,lewo jak w zegarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Ok Tomek. Nie będę się targować :-D Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 (edytowane) Coś tam widać .Opad na dno,potem lekkie podbicia i wcięty jeden po drugim. Nowe Leviathany polecą tam na testy Edytowane 26 Czerwca 2016 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Mrówy jutro lecą do Tomiego.Taka próbna partyjka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Tomku czy moja czwóreczka jest wśród nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Tomku czy moja czwóreczka jest wśród nich?oczy,,,oczy iście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Wzory Leviathan140.Będzie od razu 5sztuk.Jutro montaż oczek,planowanie balastu i robota z formami.Te blanki nie będą na sprzedaż. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Raptora 8BS i 6BS chętnie kupię po sztuce jeśli jeszcze są, gdyby był Snake10 WTD także bym był zainteresowany i jednego "brzydactwo" adoptuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Brzydal jest dla Qcyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 (edytowane) Dokładnie brzydal ma już swojego tatusia i będą w niego walić jak w bęben Tomek a nie myślałeś o powiedzmy 8cm wężu ?? Edytowane 26 Czerwca 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Ok ale jakby kiedy coś to ja chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Dokładnie i będą w niego walić jak w bęben Tomek a nie myślałeś o powiedzmy 8cm wężu ??.....ogólnie to nie zdarza mi się myśleć o wężu a 8cm co to za wąż.Jakiś biedak . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Ładuj w formę mysiora, będzie w sam raz na poranne klenie i pstrągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Myszy nie zabije a zdechłej się brzydzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Sprzęciorek do dłubania niedługo trafi na giełdę.Pobawiłem się ale to nie moja bajka,choć brań przyznam jest sporo i jakaś tam frajda z łowienia białorybu jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Leviathan140 14cm/48g.Dostał kolory i oczy.Teraz lakierowanie i będzie pływał u Claudio w Hiszpanii.Trzy wzory pod formy już zalane.Wobler będzie odlewany na 10 form. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 To wobler czy jerk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 To wobler czy jerk ?To jest Leviathan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 To jest Leviathan.Czyli????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi