Tomy Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Na dzień Taty odwiedziło mnie moje pierwsze i chyba najlepsze dzieło. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 hehe wreszcie mi jakiegoś chłopaka normalnego przedstawiła.Poprzednicy jak nie laleczka to Harry Potter.Trzeba zasuwać z formami.Muza i do pracy.Za to jutro będę miał to z głowy Ale się nawalę dzisiaj jak skończę !!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Tomku niezwłocznie musimy porozmawiać o Twoich dziełach [emoji1][emoji1][emoji1] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Tomku niezwłocznie musimy porozmawiać o Twoich dziełach [emoji1][emoji1][emoji1] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalkale nie chodzi o dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) Ale się nawalę dzisiaj jak skończę !!!! Jeśli nawalony tworzysz to czekam na kolejne Twoje dzieło, jesteś naszym Chopinem z Mickiewczem u boku wieszczem lurebuildingu polskiego . Na dzień Taty odwiedziło mnie moje pierwsze i chyba najlepsze dzieło. A dzieciaki są wszystkie najlepsze (bez "chyba"), nie ważne które Tomy, za każde tak samo życie oddasz. Edytowane 28 Czerwca 2016 przez Pietruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Jeśli nawalony tworzysz to czekam na kolejne Twoje dzieło, jesteś naszym Chopinem z Mickiewczem u boku wieszczem lurebuildingu polskiego . A dzieciaki są wszystkie najlepsze (bez "chyba"), nie ważne które Tomy, za każde tak samo życie oddasz. Przy dzieciach zmieniam się nie do poznania.Lubię je i jak bym widział że ktoś im krzywdę robi to bym zabił.Jednak te wychowane bezstresowo,bez dyscypliny są nie do zniesienia i sądzę że to robi więcej krzywdy niż pożytku na dłuższą metę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 ale nie chodzi o dzieci? Oczywiście...że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Okazały się bardzo skuteczne na Bassy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Dzisiaj zaczynam odlewać Softy.Głównie Raptor8 SoftBait.Reszta form na gumki schnie,z czasem będzie spory wybór. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azhek Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Bastardy już u mnie ???? Gdybym miała akwarium wpuścilabym je tam jako najpiękniejsze rybki. Ale nie mam akwarium więc spróbuję coś na nie złowić. Mam tylko pytanie jakich kotwiczek najlepiej do nich użyć, oprócz tego,że ostrych ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Bastardy już u mnie Gdybym miała akwarium wpuścilabym je tam jako najpiękniejsze rybki. Ale nie mam akwarium więc spróbuję coś na nie złowić. Mam tylko pytanie jakich kotwiczek najlepiej do nich użyć, oprócz tego,że ostrych Brzuszna nr 8 ogonowa nr 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azhek Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Dzięki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Dzięki To ja Tobie dziękuję Halino za tak miłe słowa.Pozdrawiam.Tomy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Nowy Jazgarz po testach.Mierzy 9cm.Możecie Panowie składać śmiało zamówienia.Kopyto zostało adoptowane z Raptora SoftBaita,skierowane do góry.Praca jest po prostu nieziemska.Jutro zaglądnę do marketu jakąś kamerkę kupić żeby wam to pokazać.Dzisiaj leje formy i pierwsze egzemplarze.Potem wstawię fotki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Tomek a coś ze sterem pod bolenia zrobisz wreszcie? Dawno w tym temacie nic nie dłubałeś. A przydałoby się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Nowy Jazgarz po testach.Mierzy 9cm.Możecie Panowie składać śmiało zamówienia.Kopyto zostało adoptowane z Raptora SoftBaita,skierowane do góry.Praca jest po prostu nieziemska.Jutro zaglądnę do marketu jakąś kamerkę kupić żeby wam to pokazać.Dzisiaj leje formy i pierwsze egzemplarze.Potem wstawię fotki. dla mnie wstępnie 10 szt jak pisałem ale potwierdzę dokładnie jak zobaczę jak wyglądają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Tomek jak byś chciał wrócić do produkcji Raptor 65 ze sterem to na 10 sztuk pisze się bankowo. Oglądać ich przed zakupem nie muszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Ruff90 SoftBait. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Cześć TOMKUNie wiem od czego zacząć...Na wstępie dziękuję TOBIE za foremkę-odlałem kilka sztuk wczoraj i poleciałem na testy...Byłem trochę żle nastawiony bo ostatni okres to totalna klapa!Garbuski zniknęły i nie wiadomo gdzie ich szukać,trafiały się tylko niewielkie ,pojedyńcze sztuki -z jak to mój kolega określa "pedalskiej metody" .czyli troka!Ale przejdzmy do sedna ,uzbroiłem TWOJEGO baby shada w 5gramową główkę i lecę na "pewniaczka" (miejsce gdzie okonie zawsze są,ale ostatnio nie reagowały na nic) i... i nagle woda się otworzyła 10okoni 24-25cm w 20 rzutach-to o czymś świadczy!TOMKU jak tylko dotarłem nad wodę i przeciągnąłem baby shada wiedziałem,że garby go polubią.Niektórzy są pod wrażeniem TWOICH wyrobów ze względów wizualnych (to oczywiście jest temat handlowy ) .Ja jestem pod wrażeniem pracy TWOICH przynęt,jest doskonała w każdym calu,dopracowana do perfekcji!Malowanie można zrobić lepsze,lub gorsze,to kwestia użytych materiałów i odrobina wyobrażni artysty, natomiast praca przynęty,to już ogromna wiedza gromadzona latami,żmudne testy,poprawki itp.Wiem,że robisz wszystko z PASJĄ i to jest piękne.BARDZO TOBIE DZIĘKUJĘ I NIEBAWEM SIĘ ODEZWĘ Z KOLEJNĄ PROŚBĄ...Pozdrawiam Marcin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Tomku jaka cena gumowych jazgarzy? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Tomku jaka cena gumowych jazgarzy? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk8zł/szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Tomku to odłóż dla mnie 10 sztuk i jak bedą okonie soft to też 10 poproszę do tego jakieś wobki dobiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Leviathan SoftBait-Zander170- 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Tomku to chyba z pół litra plastisolu na niego idzie...ale wygląda super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi