Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Claudio parę lat wstecz je tam łowił na Leviathany 14stki :) .Gdzieś był film na YT i tu też wstawiałem.Taka płoteczka przy Lev 14 to bidnie wygląda  :D

Jeśli chodzi  o Polskie Brzany to Maj pięknie też łowił na Lev12 i Lev14 .Mam z nim kontakt,niestety olał już jerkbaita zdaje się .  

post-46714-0-96171600-1467571221_thumb.jpgpost-46714-0-20813900-1467571225_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 3

Dobra teraz walczę z tymi klocami.Muszę magnesy neodymowe im założyć żeby trzymały kotwy bo zbrojenie w pojedynczy hak to słaby pomysł.Miałem taką mamę na to że szok.Widziałem ją na żwirowni kilka razy no i walnęła w tego byka ale hak na dodatek tępy jak ch...j .Dzisiaj jadę do sklepu sklepu gdzie tą główkę kupiłem i wsadzę ją gościowi w oko.Potem złowiłem takiego grubasa krótkiego po zaostrzeniu haka kamieniem,jak jakiś jaskiniowiec,ale narzekają w tych wędkarskich a lamentują że ruchu nie ma.Taki towar to mogą rozdać dzieciom pod kościołem.

post-46714-0-08102900-1467629629_thumb.jpgpost-46714-0-66094500-1467629634_thumb.jpgpost-46714-0-15955600-1467629639_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 5

Ty mi tu takich szeroko rozumianych przenikań światła przez barwy nie wykładaj bo ja się na tym tak znam jak świniak na gwiazdach, dla mnie te jaśniejsze jak by miały czerwone kopytko było by super coś jak w okoniach rt ale czerwień nie pomarańczowy. No i coś wspominałeś że okonie będą tylko byle sezon się nie skończył bo jeden taki coś go uczył obiecał mi że zrobi i doczekałem się jak wygranej 30-to milionowej od 20 lat w totka.

Edytowane przez Hunter_pike