Tomy Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 (edytowane) Chłopaki z Hiszpani dają czadu na Płotki85 .Już niedługo startuje do nich paka z Leviathanami. Edytowane 2 Lipca 2016 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Ruff90 SoftBait.Będą na dniach różne wersje kolorystyczne.Dzisiaj odlewam,jutro szyje oczy i można kupować. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Trzeba jechać do tej Hiszpanii. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Tak "lajtowo" przy niedzieli.Lecą do Hiszpanii i parę do mojego pudełka Raptory80 i Ruff90 Raptor Gold. Raptor Fox. Raptor Natural. Raptor Hunter Pike edition Raptor Ghost. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Barbara konkretna Nie dziwię się, że uderzyła w sporego wobka....co będzie się pierdzielić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) Claudio parę lat wstecz je tam łowił na Leviathany 14stki .Gdzieś był film na YT i tu też wstawiałem.Taka płoteczka przy Lev 14 to bidnie wygląda Jeśli chodzi o Polskie Brzany to Maj pięknie też łowił na Lev12 i Lev14 .Mam z nim kontakt,niestety olał już jerkbaita zdaje się . Edytowane 3 Lipca 2016 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) Gumkowo.Wszystkie moje gumy są odlewane warstwowo bez grama farby wierzchniej.Wszystkie barwniki są zatopione w masie.Oczy są nitowane. Raptory8 SoftBait Ruff90 [Jazgarz] naturalne i mniej naturalne. Edytowane 4 Lipca 2016 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Tomku odłóż dla mnie 5 naturalnych i 5 mniej jazgarzy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) Dobra teraz walczę z tymi klocami.Muszę magnesy neodymowe im założyć żeby trzymały kotwy bo zbrojenie w pojedynczy hak to słaby pomysł.Miałem taką mamę na to że szok.Widziałem ją na żwirowni kilka razy no i walnęła w tego byka ale hak na dodatek tępy jak ch...j .Dzisiaj jadę do sklepu sklepu gdzie tą główkę kupiłem i wsadzę ją gościowi w oko.Potem złowiłem takiego grubasa krótkiego po zaostrzeniu haka kamieniem,jak jakiś jaskiniowiec,ale narzekają w tych wędkarskich a lamentują że ruchu nie ma.Taki towar to mogą rozdać dzieciom pod kościołem. Edytowane 4 Lipca 2016 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Masz mikro perche ze dwie sztuki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Coś tam się szwenda w pudle.Potem zobaczę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Coś tam się szwenda w pudle.Potem zobaczę .Daj znac na priva , jak masz to biere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Wszystkie kolory połowiły.Mimo długości gumy 8cm.Wciągały je jak makaron.Na większe trzeba się wybrać wcześnie rano 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) Nowy wzorek.Okonek po dużych modyfikacjach.Gumka ma za zadanie bardzo mocno i energicznie kopać+praca po całym korpusie. Leviathany. Prawie,prawie to co chciałem uzyskałem. Edytowane 4 Lipca 2016 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 (edytowane) Trzeba będzie chyba przejść na jeszcze większe gumy .8cm zaczęła atakować młodzież. Najbardziej im pasuje ten kolor. Edytowane 5 Lipca 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 No no nieźle a jak by jeszcze te jaśniejsze bez ciemnego grzbietu miały czerwone kopytko to już była by bajka i wtedy by biły same garby a nie mikrusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 To nie jest ciemne tylko dymne pod światło transparentne.Pełny jest brzuch i ta srebrna pręga oba te elementy mocno odbijają światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 (edytowane) Ty mi tu takich szeroko rozumianych przenikań światła przez barwy nie wykładaj bo ja się na tym tak znam jak świniak na gwiazdach, dla mnie te jaśniejsze jak by miały czerwone kopytko było by super coś jak w okoniach rt ale czerwień nie pomarańczowy. No i coś wspominałeś że okonie będą tylko byle sezon się nie skończył bo jeden taki coś go uczył obiecał mi że zrobi i doczekałem się jak wygranej 30-to milionowej od 20 lat w totka. Edytowane 5 Lipca 2016 przez Hunter_pike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Żeby wątek nie przerodził się w sklep.Wystawiłem wam gumy na giełdzie w korzystnych cenach http://jerkbait.pl/topic/76235-s-tomys-bait-soft-lures-jazgarz-9-raptor-8/?p=1934449 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Pracownie posprzątałem.Przygotowanie do akcji i start. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyterrorysta Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Fajne te duże gumy z chęcią bym połowił taką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Pracownie posprzątałem.Przygotowanie do akcji i start. P1390564.JPG P1390559.JPG P1390562.JPGTomy jaki jest rozmiar tych gum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 17cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 (edytowane) 17cm.Tomy daj cenę tych gum 17cm-wych na pw. Pozdrawiam Edytowane 6 Lipca 2016 przez urasenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Fajne te duże gumy z chęcią bym połowił taką. Szczupaki ją lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi