Tomy Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Mała ale dobrze w pi....de daje.Po redukcji z 95 na 81.Można się za to teraz brać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laska2309 Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Mała ale dobrze w pi....de daje.Po redukcji z 95 na 81.Można się za to teraz brać. P1390680.JPGIdziesz dieta jakaś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 (edytowane) Szybka redukcja to żarcia tyle żeby nie paść.Dużo płynów bezcukrowych,w tydzień,dwa można tyle zejść.Tyle że kichami wywraca.Potem odpowiednia dieta+ćwiczenia i można trzymać formę.Ćwiczenia głównie na rzeźbę.Przez cały lipiec do połowy sierpnia tylko brzuch.Reszta jest w miarę a to muszę wypracować ile się da.Takie tworzenie sobie samemu wyzwań.Zięć mi tu dietę opracował i jak przeczytałem to powiem szczerze apetyt mi całkiem przeszedł Fajki poszły w śmietnik,przy redukcji mnie od nich odrzuciło.Alkohol to już 8 lat temu.Jutro idę na kroplówki żeby wrócić do świata i od poniedziałku jadę na tej ławce aż się połamie. No i koniec takiego szaleństwa w pracowni.Robię już weekend . Edytowane 14 Lipca 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Raptor8 SoftBait Green/Black Paki już wszystkie gotowe ruszają w poniedziałek do tych którzy jeszcze czekają. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 (edytowane) Wczoraj była impra.Grono sami artyści malarze,rzeźbiarze itd.Montujemy pracownię i działamy w wystroju wnętrz typu Loft.Do grupy dołącza między innymi mój serdeczny przyjaciel Kiera.W latach młodości czyli dawno działaliśmy razem.Spróbujemy wmotać w to wszystko motywy wędkarskie i taka oferta będzie miała miejsce.Pierwsze idzie moje mieszkanie pod ten wystrój.Wstawię foty jak będzie gotowe.Motywy dla wędkarzy to już moja broszka.Obiecuję Panowie szczena wam opadnie .Już od jakiegoś czasu potrzebowałem nowych wyzwań,nowych interesów które by mnie całkowicie porwały no i wczoraj przy imprezie tak wyszło.Tu będę wstawiał tylko rzeczy nawiązujące do tematyki wędkarskiej.Myślenie i wyprzedzanie faktów a nawet ich tworzenie.To tylko ma przyszłość.Niebawem nowa branża na moim profilu.Wczoraj impra w otoczeniu artystów malarzy,rzeźbiarzy itp.dała mocny strzał na nową drogę.Teraz na lekkim melanżu myślę jak to poskładać. Edytowane 16 Lipca 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Fajne zamówienie.Takie lubię realizować Kolory-już niedługo rusza strona z gumkami. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz998 Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 A są w planach gumki trochę większe 10-12 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Zajedziecie chłopaka :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 (edytowane) Dzisiaj 5 brań z powierzchni...ale tylko jedna ryba. Niestety przy łowieniu powierzchniowym trzeba się z tym liczyć Jeden spory bolo podczas brania zrobił salto katapultując "węża" wysoko wysoko O dziwo nie były chętne zbierać innego koloru niż "brzydal". No i sporo brań z powietrza w tym 2 ptaki musiałem odhaczać na brzegu... Co by nie być gołosłownym... Pozdr Daniel P.S. Bez uszczerbku na zdrowiu zarówno ptactwo jak i ryba odzyskały wolność. Edytowane 18 Lipca 2016 przez Qcyk 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Cholera łowne to to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 A to nie jest kłusownictwo czasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Co ty po oskubaniu niewiele z takiego ptaka zostaje Totalnie nieopłacalny interes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 super fotki:) a jak wrażenia z holu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 (edytowane) Tomek, można uzyskać taką pracę woblera boleniowego, że w ruchu będzie lekko zamiatał ogonem, ale po zatrzymaniu zamrze... zawiśnie w wodzie bez pracy... a przy wolnym starcie nie będzie pracował? Edytowane 18 Lipca 2016 przez AdasCzeski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 (edytowane) To raczej tylko ze sterem i musiałby być lekki żeby w opadzie nie kolebał.Ja na Bolenie robię już tylko Snake10 w sumie łowią na to szczupaki ale Bolki chętnie też w to tłuką.Dla mnie ten lokalny rynek boleniowy jest za mały no i trochę ciasno to też stricte konstrukcji na rapy już nie będę robił a i z tego gatunku się w sumie wyleczyłem.Jak są i gryzą to na Snake10 swoje złowię.Sprzęt w 1 składach już prawie cały sprzedałem.Zostawiłem dwa 2 składy MB + jeden multik MB LiN10 BJ.Do tego muchóweczka Loop Croos S1 i to cały mój arsenał. Edytowane 19 Lipca 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Jazgarz9-Natura. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Dzisiaj w sumie 3 brania i 2 ryby na brzegu... Jeden forumowy stykacz na zdjęciach i jeden taki 45cm (uderzył podczas gdy rozmawiałem przez telefon i bawiłem się w międzyczasie wobkiem na 3 metrowej lince ) Pozdr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Czekam na odpowiedź w sprawie przelewu.Jak do jutra rano nie otrzymam wystawię sprzęt Megabass na sprzedaż.Kije-Cyclone [lekka jerkówka],Criffhanger [ pod okonia ] SuperEiger [ pod okonia i sandacza] Stan idealny.SuperEiger w folii.Ceny kolejno 1200/1200/1400.Multik Megabass HyperLariat+szpula płytka Megabass i oryginał-1800zł stan bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Tomek, a LIN-a sprzedałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Tomek, a LIN-a sprzedałeś? LIN zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 A LIN zostajeA jednak Nie dziwię się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Potwierdzenie zakupu przyszło.Do sprzedania zostaje MB Super Eiger w folii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) To tak informacyjnie.Jeszcze w tym roku rusza pracownia/zakład z meblami do wystroju wnętrz typu loft.Będą dostępne meble,dodatki i oświetlenie.Oczywiście to nie jest oferta handlowa,rynek mamy już przygotowany.Trzymajcie kciuki.Jest też parę projektów o tematyce wędkarskiej i dla wędkarzy.Tego nie mogło zabraknąć. Edytowane 21 Lipca 2016 przez Tomy 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 A!Byłbym zapomniał.Raptory Soft będą a w zasadzie już są produkowane w większych ilościach-te najlepsze kolory .Co jakiś czas będę wypuszczał krótkie serie w innym designie.Na stronie już niedługo będą dostępne po 10zł/szt. tu na jerkbaicie cena zostanie 8zł/szt.Dobieram pod te gumki blanki.Najprawdopodobniej będą dostępne wędki dedykowane pod te przynęty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi