Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Szybka redukcja to żarcia tyle żeby nie paść.Dużo płynów bezcukrowych,w tydzień,dwa można tyle zejść.Tyle że kichami wywraca.Potem odpowiednia dieta+ćwiczenia i można trzymać formę.Ćwiczenia głównie na rzeźbę.Przez cały lipiec do połowy sierpnia tylko brzuch.Reszta jest w miarę a to muszę wypracować ile się da.Takie tworzenie sobie samemu wyzwań.Zięć mi tu dietę opracował i jak przeczytałem to powiem szczerze apetyt mi całkiem przeszedł  :)

Fajki poszły w śmietnik,przy redukcji mnie od nich odrzuciło.Alkohol to już 8 lat temu.Jutro idę na kroplówki żeby wrócić do świata i od poniedziałku jadę na tej ławce aż się połamie.

No i koniec takiego szaleństwa w pracowni.Robię już weekend  ;) .

post-46714-0-08852100-1468517952_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy

Wczoraj była impra.Grono sami artyści malarze,rzeźbiarze itd.Montujemy pracownię i działamy w wystroju wnętrz typu Loft.Do grupy dołącza między innymi mój serdeczny przyjaciel Kiera.W latach młodości czyli dawno :)  działaliśmy razem.Spróbujemy wmotać w to wszystko motywy wędkarskie i taka oferta będzie miała miejsce.Pierwsze idzie moje mieszkanie pod ten wystrój.Wstawię foty jak będzie gotowe.Motywy dla wędkarzy to już moja broszka.Obiecuję Panowie szczena wam opadnie :) .Już od jakiegoś czasu potrzebowałem nowych wyzwań,nowych interesów które by mnie całkowicie porwały no i wczoraj przy imprezie tak wyszło.Tu będę wstawiał tylko rzeczy nawiązujące do tematyki wędkarskiej.Myślenie i wyprzedzanie faktów a nawet ich tworzenie.To tylko ma przyszłość.Niebawem nowa branża na moim profilu.Wczoraj impra w otoczeniu artystów malarzy,rzeźbiarzy itp.dała mocny strzał na nową drogę.Teraz na lekkim melanżu myślę jak to poskładać.

post-46714-0-67162100-1468655366_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Dzisiaj 5 brań z powierzchni...ale tylko jedna ryba. Niestety przy łowieniu powierzchniowym trzeba się z tym liczyć ;) Jeden spory bolo podczas brania zrobił salto katapultując "węża" wysoko wysoko :D O dziwo nie były chętne zbierać innego koloru niż "brzydal". No i sporo brań z powietrza w tym 2 ptaki musiałem odhaczać na brzegu... Co by nie być gołosłownym...

5647491_DSC_9303.jpg

5647488_DSC_9298.jpg

5647490_DSC_9301.jpg

Pozdr

Daniel

P.S. Bez uszczerbku na zdrowiu zarówno ptactwo jak i ryba odzyskały wolność.

Edytowane przez Qcyk
  • Like 13

Tomek, 

można uzyskać taką pracę woblera boleniowego, że w ruchu będzie lekko zamiatał ogonem, ale po zatrzymaniu zamrze... zawiśnie w wodzie bez pracy... a przy wolnym starcie nie będzie pracował? 

Edytowane przez AdasCzeski

To raczej tylko ze sterem i musiałby być lekki żeby w opadzie nie kolebał.Ja na Bolenie robię już tylko Snake10 w sumie łowią na to szczupaki ale Bolki chętnie też w to tłuką.Dla mnie ten lokalny rynek boleniowy jest za mały no i trochę ciasno to też stricte konstrukcji na rapy już nie będę robił a i z tego gatunku się w sumie wyleczyłem.Jak są i gryzą to na Snake10 swoje złowię.Sprzęt w 1 składach już prawie cały sprzedałem.Zostawiłem dwa 2 składy MB + jeden multik MB LiN10 BJ.Do tego muchóweczka Loop Croos S1 i to cały mój arsenał.

Edytowane przez Tomy

Czekam na odpowiedź w sprawie przelewu.Jak do jutra rano nie otrzymam wystawię sprzęt Megabass na sprzedaż.Kije-Cyclone [lekka jerkówka],Criffhanger [ pod okonia ] SuperEiger [ pod okonia i sandacza] Stan idealny.SuperEiger w folii.Ceny kolejno 1200/1200/1400.Multik Megabass HyperLariat+szpula płytka Megabass i oryginał-1800zł stan bardzo dobry.

post-46714-0-23957900-1469036972_thumb.jpgpost-46714-0-30032900-1469036977_thumb.jpg

To tak informacyjnie.Jeszcze w tym roku rusza pracownia/zakład z meblami do wystroju wnętrz typu loft.Będą dostępne meble,dodatki i oświetlenie.Oczywiście to nie jest oferta handlowa,rynek mamy już przygotowany.Trzymajcie kciuki.Jest też parę projektów o tematyce wędkarskiej i dla wędkarzy.Tego nie mogło zabraknąć.

post-46714-0-07437100-1469080571_thumb.jpgpost-46714-0-67262700-1469080574_thumb.jpgpost-46714-0-38635500-1469080577_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 10

A!Byłbym zapomniał.Raptory Soft będą  a w zasadzie już są produkowane w większych ilościach-te najlepsze kolory :) .Co jakiś czas będę wypuszczał krótkie serie w innym designie.Na stronie już niedługo będą dostępne po 10zł/szt. tu na jerkbaicie cena zostanie 8zł/szt.Dobieram pod te gumki blanki.Najprawdopodobniej będą dostępne wędki dedykowane pod te przynęty.

• Like 1