Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

To trzeba będzie jeszcze parę wobków zamówić Tomku, zanim nadejdzie ten dzień.  Zazdroszczę odwagi!

To nie ma nic wspólnego z odwagą.Jak chcesz coś robić z całego serca to po prostu musisz to zrobić.Najprawdopodobniej  pierwszy skok będzie w Niemczech.Przepisy w  Polsce są chore.Co do zamówień to i owszem.Śmiertelność w tym sporcie jest spora a mi jest w sumie obojętne,inaczej bym się do tego nie przymierzał :) 50tka na karku.Dzieci odchowane a na tyle odwagi mnie stać bez problemu..

Edytowane przez Tomy
  • Like 3

To już jest postanowione.Kupę wędek i multików sprzedałem żeby kupić sprzęt.Nie ma odwrotu i nie chcę odwrotu.Podstawa jak chcesz coś zrobić nie mówić muszę,muszę,muszę ale to zrobić.Redukcja wagi z 96 na 82 .Teraz z 82 na 76 to jest cel.Wyraźny i jasno wytyczony.Nie ma takiej opcji żeby się tego nie bać ale chyba o to chodzi w tym wszystkim.Najpierw chcę zaliczyć Syberyjskie Tajmienie w przyszłym roku.Potem zaczynam skakać a w razie co na j.pl jest tylu luremakerów że moja nieobecność pójdzie w zapomnienie w ciągu tygodnia tak optymistycznie.. 

• Like 5

To już jest postanowione.Kupę wędek i multików sprzedałem żeby kupić sprzęt.Nie ma odwrotu i nie chcę odwrotu.Podstawa jak chcesz coś zrobić nie mówić muszę,muszę,muszę ale to zrobić.Redukcja wagi z 96 na 82 .Teraz z 82 na 76 to jest cel.Wyraźny i jasno wytyczony.Nie ma takiej opcji żeby się tego nie bać ale chyba o to chodzi w tym wszystkim.Najpierw chcę zaliczyć Syberyjskie Tajmienie w przyszłym roku.Potem zaczynam skakać a w razie co na j.pl jest tylu luremakerów że moja nieobecność pójdzie w zapomnienie w ciągu tygodnia tak optymistycznie.. 

Sprzęt odkupię :)

Mały off top ale skoro napisałem że sprzęty typu loft będę tworzył to wstawię.Moje motto życiowe "nie mów że coś musisz zrobić tylko po prostu to zrób".Tym czasem lampy wykonane z żywicy,stylizowanej na stary metal.Świetnie się prezentują.Wykonanie high end.Wszystko łączone na magnesy neodymowe.Możliwość zmiany kolorów otoków na klik itd.Od przyszłego tygodnia rozwalam ścianki w jednym pomieszczeniu i tworzymy pokój który będzie zarazem pomieszczeniem studyjnym.Trochę to potrwa ale doskonale się czuję w tym temacie :)

Tak jak wcześniej pisałem będą też meble użytkowe dla wędkarzy.Lampy itd.z motywami które na 100 % przypadną wam do gustu.Niedługo powstanie strona poświęcona temu tematowi.Trzymajcie kciuki.Tym czasem zainteresowanie jest bardzo duże a odbiór mocno pozytywny.Moich stałych klientów pragnę uspokoić.Przynęty będą w produkcji non stop.Fakt że coraz chętniej patrzę w kierunku soft bait. Niedługo krąpik z rybim ogonkiem z przegubem do zbrojenia przez bok.Takie zamówienie dostałem z Francji ale myślę że na Polskich wodach też się sprawdzi.

post-46714-0-97536700-1469825642_thumb.jpg

Tymczasem mój pokój biurowy.Tam też przyjmuje kolegów z jerkbaita i klientów.Na dniach zmiana koloru ścian.Mam tam wszytko co do życia potrzebne.Kuchnie,TV,PS4,kompa przez który właśnie teraz się z wami komunikuję,łazienkę itd.

post-46714-0-30097100-1469826709_thumb.jpg

Mieszkanie to totalny azyl o bardzo surowym i hardcorowym designie.Tam mam wstęp tylko ja i Moja panna.Może kiedyś wstawię foty,choć zbyt mocno odkrywa to moje ego.

Edytowane przez Tomy
  • Like 2