Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

To chyba moje zamówionko :)

100 lat Tomku!!!!

Jeszcze więcej takich dopracowanych i łownych projektów! :)

Nie .Twoje okonie jeszcze męczę.Trochę przyszalałeś z zamówieniem.Form jednak nowych nie będzie.Na ten wzór jednak nie będę miał czasu i katuje na trzy.Niedługo wchodzi Raptor10 i Raptor6.Jak już mam siedzieć nad gumą to wolę lać Siberian Kilker 18stkę.Dobrze trafił w rynek :) z Perch 85 jest tyle samo pracy albo i więcej.Za to Raptory oczojebki masz piękne.Kombinowałem z kolorami i do fluo dodałem jeszcze metalizację.Miazga!!!! 

Podsiadło mi zaraz będzie grał.Widok z okna na koncert :) .Zaraz będą tłumy.

post-46714-0-61346200-1470578282_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy

I super :) Dzisiaj stare okonie dawały radę na miarowych szczupakach.Większe coś nie chciały współpracowac.Nowe jazgarze bardziej wytrzymalsze na zęby esoxa.Guma ewidentnie twardsza :).Raptor piękna praca tylko przesadziłem z hakiem do niego-5/0 [emoji51][emoji51].

Świętuj, świętuj ;)

Twój dzień :)

Pozdrówka

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Przykro jest mi że drwisz z czegoś co dla mnie jest święte.

Trudno :) Wow!! Lepiej ? edytowałem :) Już nie przykro ?   :D,Każdy ma swoje przekonania.Nie twierdzę że moje są słuszne.Sądzę że raczej nie. :)  Choć biorą się z osobistych doświadczeń.,zawsze to mógł być wyjątek,który z definicji samej potwierdza regułę :D    

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

A może lasencja była w stanie wrzucić w gratisie coś do mojej paki [emoji1][emoji1].Daj znać Tomku kiedy gumy wyruszą do mnie.Weekend pierwsze testy.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ja bym aż tyle się nie spodziewał po kobiecym IQ   :)  Jak by takie coś miało miejsce to do strzału lecę po pierścionek.Piękne by to było.Zero adresowania,paki wysłane,obiad na stole o normalnej porze,kawka do pracowni itd.Tymczasem testuję.Ważna rodzina.Moja córa cały czas ze mną w kontakcie.To jest ważne!Myślałem że ma starego gdzieś a tu proszę.Mam dla kogo żyć.Pisze do mnie.Odwiedza z chłopakiem i błaga żeby jej nowa macocha nie była młodsza od niej  :D .Cieszę się ich szczęściem.Ojca praktycznie nie miała a jak miała to się bała że straci i tak w kółko.Porypane to moje życie było.Może nadszedł czas żeby zawinąć do portu. ;)

Teraz słuchamy muzy z kobitką z dawnych lat.Wspominamy i takie tam.Ogólnie jest miło a tematów  do rana albo i lepiej.Zdrowo wygląda  :D taka czterdziecha z zadziorem.Słuchamy muzy i okazuję się że kurwa romantyczny jestem,a może i czas rzucić tego agresora za plecy,podeptać i iść dalej przez życie z nową optyką? 

https://www.youtube.com/watch?v=2CSwB60y20w

Edytowane przez Tomy
  • Like 6