Tomy Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) Wzory pod Formę.Już zmodfyikowane do kształtu na woblery-Ukleja12 i Ukleja10. Przykładowo woblery gotowe i co można uzyskać. Wzór pod Formę.Już zmodyfikowany do kształtu na woblery-Okoń9 Przykładowo woblery gotowe i co można uzyskać. Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Panowie w sprawie zakupu pisać na priv.żeby nam się tu targowica nie zrobiła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Tomku, pokrywasz nadal lakierem, czy inna galareta? Oko masz ładnie zakryte na tych jerach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Tomku, pokrywasz nadal lakierem, czy inna galareta? Oko masz ładnie zakryte na tych jerach.Non stop Hartz Lack HS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Tym samym robię. Przeskoczyłem na chwilę na Silvera i to by było na tyle z tym lakierem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) Tym samym robię. Przeskoczyłem na chwilę na Silvera i to by było na tyle z tym lakierem.Domalux to kicha w porównaniu do Harzlack'a. Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) Wzory pod Formę.Już zmodfyikowane do kształtu na woblery-Bastard4 Przykładowo woblery gotowe i co można uzyskać. Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) Raptor6 Softbait. Prace trwają. Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Tomy czy te 5 sztuk jest na sprzedaż ?! Masz odpowiedź na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Raptor8 Soft.Nowe kolory. Przygotowanie do nitowania oczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Montaż oczek. Leviathan18. Świerze wytopy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Finito. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Leviathan 18 wygląda świetnie.Czekam z niecierpliwością na swoje. ☺ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Ja pierdziele zapomniałem o Tobie W poniedziałek lecą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Ja pierdziele zapomniałem o Tobie W poniedziałek lecą.Spokojnie. Potrzebne mi będą za 3 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Ja pierdziele zapomniałem o Tobie W poniedziałek lecą.We wtorek W poniedziałek prawie wszystko pozamykane. Poczta również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) We wtorek W poniedziałek prawie wszystko pozamykane. Poczta również To co to ku...a jest !!!! W takim razie 1/2/3 Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 To co to ku...a jest !!!!Święto Matki Boskiej Zielnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Czyli do wtorku LUZZZZZZ!!!!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=mIQToVqDMb8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Oczka to pozeja! Super pomysł na te nitowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) Święto Matki Boskiej Zielnej. Czas ruszyć w "miacho" iiiiiiihaaaaaa !!!!!!!!!! Wakacje kierunek Tajlandia.Tak wymyśliliśmy z kumplami z wojska.Jak już tam będziemy to może i dalej uderzymy.Dam znać-spokojnie!!! Panowie z tym powrotem to różnie być może.Wszystko co zamawiacie zostanie wysłane.Nie ma innej opcji.Pełen szacun!!! do was,do jerkabaita itd.Najlepsze forum w galaktyce i nie dyskutuje na ten temat.Zero dyskusji!!!.Szzaaa!Można narzekać ale weźcie nie pierdol...cie.Wpadki są,gdzie ich nie ma ale lepszego tworu nie ma szans w sieci znaleźć!!!.Solidarnie jedżmy z tym koksem.warto!!!.Pozdrawiam wszystkich,ale absolutnie wszystkich wrogów,przyjaciół,neutralnych itd.Trzymajmy na to!!!Razem do kupy idziemy do przodu.Tylko do przodu. Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez Tomy 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) Tomku prawie się rozpłakałem [emoji22][emoji22]...Daj spokój [emoji1][emoji1]! Pozdrówka i powodzenia. Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez Kogut Fishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Wariat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyterrorysta Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Leviathan 18 Jak mi sie te gumy podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Leviathan 18 Jak mi sie te gumy podobają.Fajne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi