Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Tych co czekają na zaległe woblery też wielkie sorry.Napisałem na priv.co i jak ale mimo wszystko tu też zaznaczam.HardBaity to tylko jeden kolega ma zaległe.Czasem tak bywa.Trochę więcej czasu mi zajęło pozbieranie się do kupy niż sądziłem.Wielkie dzięki dla kolegów za wyrozumiałość.

Tomku,

czy ten kolega to ja?

Córka chyba nie serfuje w okolicy Dżakarty bo tam ponoć straszny syf w wodzie? Mam kumpla który właśnie siedzi w Dżakarcie, był tam już chyba do kupy 3lata i trochę opowiadał, trzeba odjechać sporo od stolicy żeby było ok. Indonezja piękny kraj, wędkarsko również, ale niestety nie w okolicy Dżakarty. Kumpel planuje się tam przenieść, życie tanie, ludzie bardzo przyjaźni, klimat sprzyjający, kuchnia ok. No i ryby o których tylko można pomarzyć. On akurat uprawia kajt i freedivng, więc można sobie wiele tematów znaleźć.

Edytowane przez wujek

A to poproszę.Pamiętaj o moim Jerku.Bardzo mi na nim zależy :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Jest odłożony.

Jak by ktoś coś chciał z ostatnich nowości.

http://jerkbait.pl/topic/78260-s-tomys-bait-soft-lures-jazgarz-9-ruffe9-raptor8-roach/#entry1962023

Edytowane przez Tomy

Do tygodnia będą dostępne gumy Raptor11 :)

attachicon.gif980791_458953584291704_9111722630001126511_o.jpgattachicon.gif12493680_458953604291702_1320772610599584085_o.jpg

Parę foremek otwartych będę sprzedawał Perch85 i Ruffe9.Używane ale w super stanie.Takie w sam raz do zabawy w domu.

Mam te gumy i potwierdzam że są bardzo łowne, nazwane były zdaje się "Złota Orfa", mam też w barwach uklei i oliwkowe z pomarańczowym tylko kopytem, szczupaki je uwielbiają, tyle że większość maluchów i średniaków w to bije, może nie mam szczęścia do większych zębatych.