Qcyk Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) Zagryzł węża Miarka pokazała 75cm. Obie kotwy w paszczy mocno głodny był Edytowane 9 Września 2016 przez Qcyk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) Baby Roach. P1410363.JPGile ma to długości i ile masz wolnych? to ta real płoć? Edytowane 9 Września 2016 przez Hunter_pike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) ok.7cm wolnych nie ma ale mogę odlać. Edytowane 9 Września 2016 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Tomy Baby Roach - rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 To ponowię pytanie ta baby roach to ta real płoć o jakiej pisałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) No to jak wcześniej pisałem 10 baby perch w paseczki i dorzuć z 5 tych płotek na testy, jak podpasują najwyżej zamówię paletkę. Oczywiście płoteczka z tym pomarańczowawym kopytkiem Edytowane 9 Września 2016 przez Hunter_pike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Hm... co robicie w weekend.Mnie coś zaczyna nosić https://www.youtube.com/watch?v=LXBawzFcqMQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 U mnie bardziej takie klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) Dzisiaj odlewanie Jazgarzy9. Janusz gumy dla jerkbaita wysłane Edytowane 10 Września 2016 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) Będą duże płotki ?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 9 Września 2016 przez Kogut Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) Będą duże płotki ?? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNie wiem.Podróż do Francji mi się szykuję Edytowane 9 Września 2016 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 U mnie bardziej takie klimaty Co to jakieś ballady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Dzisiaj przepalanie form Raptor11 i pierwsze odlewy. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 idealnie pasuje do dzisiejszego dnia https://www.youtube.com/watch?v=fUmt6B4pL9k&list=PLaWGyPSokHkT_D_7pq06V8SSs3R0R-IFI&index=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Nie wiem.Podróż do Francji mi się szykuję -------------Dziury szukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 (edytowane) -------------Dziury szukasz? Byś się wstydził tak określać kobiety Oświęcim to miasteczko przez które dużo się przewija turystów i turystek No i tak jakoś się składa ostatnio. Edytowane 10 Września 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandokan Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 chyba rozkłada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 (edytowane) Raptor11. Edytowane 11 Września 2016 przez Tomy 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Perch85 i Baby Perch. Pakowanie.Jutro wysyłki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 jak żywe! klasa jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Tomy Raptor 11 jak zwykle mistrzostwo .... wzór niedościgniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) -------------Dziury szukasz? Jeśli o mnie chodzi to "dziury" nie specjalnie mi w głowie.To znajoma i więcej to wszytko ma wspólnego z biznesami.Co prawda nie wędkarskimi ale to dość wąskie pole na którym działam.Tylko biznes.W sercu za dużo jeszcze ran żeby się pakować w następny związek Edytowane 13 Września 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 (edytowane) Pracuje nad nową gumą.Będzie to Perch12. Zapas oczek. Edytowane 13 Września 2016 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 (edytowane) Raptor11. Ruffe9 Pro. Wersja finalna. Edytowane 13 Września 2016 przez Tomy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi