Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

W mniejsze(chyba 7 bo tylko takie na razie mam).Zabawa była przednia,tym bardziej że jednocześnie potestowałem sobie nowego casta Major Crafta.

Wielki plus dla jazgarów nie tylko za fajną pracę ale także za trwałość gumy :) .Jak opanuję zgrywanie zdjęć ze sprzętu myPhone to wstawię,chociaż jakość słabawa.

Pozdrawiam

Muszę to napisać ten Raptor8 na zamówienie to mistrzostwo świata,

w sobotę  szczupak 80cm i 6 okoni i wygrane zawody do dziś nie wiem  o co chodzi,

dodam że założyłem go 40 minut przed czasem końcowym trwania zawodów,

a wcześniej wydawało się że ten zbiornik to pustynia.

Tomku dzięki i pozdrawiam.

• Like 1

Muszę to napisać ten Raptor8 na zamówienie to mistrzostwo świata,

w sobotę  szczupak 80cm i 6 okoni i wygrane zawody do dziś nie wiem  o co chodzi,

dodam że założyłem go 40 minut przed czasem końcowym trwania zawodów,

a wcześniej wydawało się że ten zbiornik to pustynia.

Tomku dzięki i pozdrawiam.

Dokładnie ten kolor ? 

• Like 1

Dziś robiłem testy Twoich gum...wymiatają!

Co prawda widzę je jako typowo sandaczowe przynęty a na wodzie na której dzisiaj łowiłem sandaczy brak wiec nie połowiłem za specjalnie ale jakość wykonania i praca w stosunku do twardości (mocy) silikonu po prostu perfekt.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez Gobio Gobio

Dziś robiłem testy Twoich gum...wymiatają!

A ja dzisiaj wreszcie zrobiłem formy pod wzorki na nowe gumy :) .Niedługo krasnopiórka6 Jig i takie jedno dziwadełko-robal z kopytkiem  :) .Potem trzeba zapolować na większego Jazgarza.Muszę zrobić  większego Ruffe z 12cm na sandały.

Edytowane przez Tomy

Ta 9 tez jest ok( w opadzie pracuje jak cykada- można wyczuć drgania na delikatnym kiju)ale 12/13cm przy zachowaniu tej pracy będzie płacić!

9 tka działa na Zandery ale jak są okonie to też w nią walą a trzeba coś selektywnego. 

Tomek a które gumiaki najlepsze będą na szczupłe?

W sumie to każda moja guma działa dobrze  na szczupłe ale takie typowe to Raptor12 i Syberian Killer18 .Ten ostatni to już trochę mięsa jest waga gumy 25g.No i bardzo dobrze na szczupłe Perch85.

Edytowane przez Tomy