Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Całość malowana.

W takim razie odsyłam do Ciebie wszystkie Twoje gumki z nitowanymi oczętami i chcę malowane  ;)  Ogólnie to pewnie masz z tym więcej roboty niż z nitowaniem ale na 100% warto . Gdybym miał wcześniej wybór to byłby tylko jeden słuszny - oczka malowane  :good:

Większa frajda przy tworzeniu.Czy więcej pracy?Na początku tak. Teraz już na tyle opanowane że idzie bardzo sprawnie.Formy pod gumki trzeba było zrobić nowe żeby ten patent zastosować.Zaraz po świętach Perch85 i Ruffe9 w nowej odsłonie.

Edytowane przez Tomy

Oczy mega efekt. Jeszcze werjsa z postawioną płetwą grzbietową może?

Tak.Fajnie to wygląda ale utrudnia poważnie zbrojenie.Coś za coś :) .Na pewno będzie wersja jointed.Po próbach z łamanym Perch6 chyba wszystkie następne wzory będą w tej formie.

Edytowane przez Tomy

A czy będą dostępne Perch 85 jonted z pomarańczowym kopytem?

Perch85 Jointed będą ale to już całkiem nowy wzór.Trzeba załatwić dawcę.Na święta przy odławianiu karpii zostawiają mi tego sporo i będę robił odbitki różnych gatunków :) Potem dorabianie kopytek i całej reszty.

Dzisiaj testy wędki Raptor.Długość 2,40m wreszcie mogłem się dobrze "wymachnąć".cw.3-18g ale to jeszcze napiszę dokładnie.Bo szczerze to zapomniałem :) .Pięknie się ładuje.Idealny do moich gum gabarytowo zbliżonych do Perch85 + główka 6-9g.Czuły,szybki.Piękne ugięcie.Taki patyk na konkretne okonie.Będzie następny typowy okoniowy UL ale to już wersja pod spinn.Design jest stały.Na zamówienie można sobie zażyczyć inny kolor dodatków.Jak miałbym porównywać do wędek które przeszły przez moje ręce to bardzo podobny do Daiwy Steez Werewolf zakresowo,no i to ładowanie podczas rzutu.Po prostu proca.

post-46714-0-71328300-1478007598_thumb.jpg

post-46714-0-79150200-1478007503_thumb.jpgpost-46714-0-88408900-1478007508_thumb.jpgpost-46714-0-86706800-1478007514_thumb.jpgpost-46714-0-97151000-1478007521_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Perch85 Jointed będą ale to już całkiem nowy wzór.Trzeba załatwić dawcę.Na święta przy odławianiu karpii zostawiają mi tego sporo i będę robił odbitki różnych gatunków :) Potem dorabianie kopytek i całej reszty.

To ja zaczekam na Perch 85 jointed, karaś 8,5-9 jointed.