Tomy Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 najlepiej i najłatwiej - namiot bezcieniowy + 2 - 3 lampy światła stałego 5600K, jakaś lustrzanka i ostra pucha - może być z makro Pogubiłbym się w tym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Bafomet140 14 cm waga 45g .Niedostępne,są to woblery testowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Raptor boleniowy wersja ze sterem-prace trwają Mniejsza Roach7 .Praca to samo co 8 mka. Bafomet 140 nowy design.Pierwsze kolory a w zasadzie tło pod malowanie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Tomy, a o Syberian Killerze w szczupakowym ubarwieniu nie myślałeś? Cofnąłem się w wątku do sierpnia i nie przyuważyłem takie designu. Za dużo zabawy z centkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) Tomy, a o Syberian Killerze w szczupakowym ubarwieniu nie myślałeś? Cofnąłem się w wątku do sierpnia i nie przyuważyłem takie designu. Za dużo zabawy z centkami?Spoczko bym to ogarnął ale Syberiana zmniejszam,odchudzam i robię go w wersji jointed. .Tym czasem woby opadowe jadę na tym wzorze.To będzie wyjściowy korpus do gumy. Edytowane 24 Listopada 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Dniówka.Jutro malowanie. Kiełbiki. Roach 85 gotowe.Jeszcze jedna warstwa klaru. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Jak by mój kumpel zobaczył te kiełbiki powiedziałby - na żywca się nada - malowany jak żywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Spoczko bym to ogarnął ale Syberiana zmniejszam,odchudzam i robię go w wersji jointed. .Tym czasem woby opadowe jadę na tym wzorze.To będzie wyjściowy korpus do gumy. Może być i w tym korpusie Trochę mniejsza nawet lepiej.Jak się pojawi guma to pomęczę Cię o centki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) Jak by mój kumpel zobaczył te kiełbiki powiedziałby - na żywca się nada - malowany jak żywy Na fotce słabo wyszły.Jedyny problem jest taki że nie da się zrobić kilku odbitek z tej formy bo powielenie przy tak drobnych łuskach i detalach skasuje szczegóły i trzeba odbijać od pierwowzoru,ale! gościa od form mam i nie ma dla niego problemu.Drugi kolega wspomaga przy woblerach.Team się zbiera.Ludzie konkretni.Moja broszka malowanie,design i pomysły na nowe wzory.Eh! sporo rzeczy nowych.Njagorsze to że trzeba spać.Taka strata czasu . Edytowane 24 Listopada 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Rób dalej to co robisz , w ten sam sposób nie zmieniając niczego . Masz fach w rękach i głowę we właściwym miejscu. Zajebiście przyjemnie się patrzy na Twoją pracę Pozdro !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Kiełb.Jak na pierwsze podejście może być. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Wiślany kiełbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Kiełb.Jak na pierwsze podejście może być. P1440599.JPGZamroziłeś gnoja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Jazgarze 9 [Ruffe9] gotowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 "Raptor boleniowy wersja ze sterem-prace trwają :)" No i wreszcie dobra wiadomość. Tomku rezerwuję 4 sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 "Raptor boleniowy wersja ze sterem-prace trwają :)" No i wreszcie dobra wiadomość. Tomku rezerwuję 4 sztuki.Ok.Praca taka sama jak w drewnianych Raptorach.Potem spróbuję wygenerować jakieś odskoki na boki ale to już w sezonie.Napierw wersja podstawowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 (edytowane) Koniec dniówki W sumie ok.200sztuk gum pomalowanych.Trzeba jakiś reset zastosować Panowie w poniedziałek wysyłki.Życzę udanych łowów Edytowane 25 Listopada 2016 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Spoko. Mamy czas do maja. Coś czuję że jak zobaczę wersje finalną to przynajmniej podwoję zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Spoko. Mamy czas do maja. Coś czuję że jak zobaczę wersje finalną to przynajmniej podwoję zamówienie.Musialem troszkę zmodyfikować odbitkę uklejki .Ciut pogrubiona i tył wycięty.Chodzi pięknie.Trzęsawka tzw. .Odskoki na boki za jakiś czas.To już próby na ile mogę cofnąć balast w stronę ogona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Tomek gumy tłuczesz konkretne, to fakt. Jednak nie wszyscy na nie łowią. Do wiosny daleko więc pewnie chwilę znajdziesz. Pomyślałbyś w końcu o reaktywacji hooligans i pampuchów. Myślę że nie tylko ja na nie czekam(zapasy się kończą z trudem zdobyte na giełdzie). Rzuć tylko hasło że jak będą chętni, to pomyślisz(chociażby) a na pewno tacy znajdą..( Ci co chcą niech lajkują) Może to Cię przekona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 (edytowane) Tomek gumy tłuczesz konkretne, to fakt. Jednak nie wszyscy na nie łowią. Do wiosny daleko więc pewnie chwilę znajdziesz. Pomyślałbyś w końcu o reaktywacji hooligans i pampuchów. Myślę że nie tylko ja na nie czekam(zapasy się kończą z trudem zdobyte na giełdzie). Rzuć tylko hasło że jak będą chętni, to pomyślisz(chociażby) a na pewno tacy znajdą..( Ci co chcą niech lajkują) Może to Cię przekona.Dzisiaj w przerwach miedzy malowaniem odlałem kilka Bastard4.Na 100% będą.Tymczasem w ilościach śladowych max.100sztuk na miesiąc.Pracownię do produkcji woblerów robię.To musi być oddzielone od gum całkowicie.Bastard działa na klenie i często bolki w niego tłuką.Sporo pracy przy nich i cena 50zł/szt żadnych okrojonych wersji.Raczej design pójdzie oczko wyżej. Edytowane 25 Listopada 2016 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 (edytowane) Perch65 HB Twitchbait nowy deisgn.Potem jeszcze dojdą wersję z folią ale tymczasem wyrywam włosy z głowy jak to ugryźć żeby super wyglądało i szybko szło. Edytowane 25 Listopada 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Tomku celowo nie pytałem o Bastard4 bo jeszcze mam zapas. A co do pozostałych kleniówek , pomyślisz? Wiem że powinienem na priv ale tylko tu jest szansa że ktoś mnie poprze w tym temacie. I może wtedy się zdecydujesz. A żebym nie był gołosłowny powiem Ci tylko, że gdy się pochwaliłem kolekcją Twoich wobków kleniowych w" jakimś tam wątku "miałem sporo ofert kupna tych wyrobów. Ale przecież domyślasz się że wtedy i teraz nie były na sprzedaż. Proszę , pomyśl o tym. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Perch65 HB Twitchbait nowy deisgn.Potem jeszcze dojdą wersję z folią ale tymczasem wyrywam włosy z głowy jak to ugryźć żeby super wyglądało i szybko szło. P1440581.JPG;-) ;-) ;-) oj miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 (edytowane) Tomku celowo nie pytałem o Bastard4 bo jeszcze mam zapas. A co do pozostałych kleniówek , pomyślisz? Wiem że powinienem na priv ale tylko tu jest szansa że ktoś mnie poprze w tym temacie. I może wtedy się zdecydujesz. A żebym nie był gołosłowny powiem Ci tylko, że gdy się pochwaliłem kolekcją Twoich wobków kleniowych w" jakimś tam wątku "miałem sporo ofert kupna tych wyrobów. Ale przecież domyślasz się że wtedy i teraz nie były na sprzedaż. Proszę , pomyśl o tym.Hooligans i pampuch były zdaje się z drewna.To bym musiał robić trzecią pracownię.Kuwa pogubiłbym sie w tym wszystkim Nie mówię nie!!!Życie mnie nauczyło.Nigdy nie mów nigdy .Ostatnio trochę szeroko działam.Wzory pod formy,formy.gumy,woblery,galanteria wędkarska jakieś wieszaki,stojaki na wędki itd. Edytowane 25 Listopada 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi