Tomy Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Tomek zawsze jestem pełen podziwu dla Twoich dzieł ale też niesamowitej wręcz sterylnej czystości w pracowni 5S wdrożone wzorowo Nienawidzę bałaganu i nie potrafię w nim żyć a już pracować tym bardziej.To dość męcząca cecha charakteru ale jakoś trza z tym żyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Tomek zawsze jestem pełen podziwu dla Twoich dzieł ale też niesamowitej wręcz sterylnej czystości w pracowni 5S wdrożone wzorowo O 5S z kąt ja to znam ,czy Kolega nie miał czasami styczności z zakładami GM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Tomek to dobra cecha u mnie niestety nie jest tak mocna ale pracuję nad tym @LOLO nie miałem z nimi styczności ale te zasady są w każdym większym obiekcie...bez tego ani rusz Dobra nie ma co tu Tomkowi zaśmiecać wątku takimi pierdołami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Była "letka" pauza ale jedziemy z koksem Dzisiejsze wytopy Edytowane 21 Stycznia 2017 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Takie "letkie" pauzy to ja rozumię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Takie "letkie" pauzy to ja rozumię .No....Dzisiaj już zasuwa od 4 rano w pracowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Pracowita jak pszczółka to dziś rzadkość .Zawsze we dwoje raźniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Pracowita jak pszczółka to dziś rzadkość .Zawsze we dwoje raźniejNo przy mnie to nie ma wyjścia.Trzeba pracować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 To taki nieoszlifowany brylant który dzięki Tobie zaczyna błyszczeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 To taki nieoszlifowany brylant który dzięki Tobie zaczyna błyszczeć.Tym czasem robaczki odlewa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 White fish 12 wyglada na smuklejszy niz okon 12,czy moglbys podac wysokosc obydwu i wage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 White fish 12 wyglada na smuklejszy niz okon 12,czy moglbys podac wysokosc obydwu i wage.Jest smuklejsza.Wagę postaram się podać dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 13,8 gr-średnia z trzech płotek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Nowe stadko Roach12. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Witam! Kiedy będą dostępne te nowe mikro rybki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Witam! Kiedy będą dostępne te nowe mikro rybki ?Właśnie odlałem próbne i teraz już chodzą idealnie.Myślę że za tydzień będą dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 ok w takim razie czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Prawie wszystko gotowe... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Perch 7 i 6 też dochodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Mikro Baby Shad.Chodzi super ale problematyczne odlewanie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Mikro Baby Shad jest skazany na sukces.Mimo kłopotów z odlewaniem z całą pewnością warto się poświęcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Tomy ale oko miazga... jak żywe! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Tomy ale oko miazga... jak żywe!Dość tak nawet wyszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Mikro Baby Shad jest skazany na sukces.Mimo kłopotów z odlewaniem z całą pewnością warto się poświęcić.Coś się wymyśli.Kształtu sekcji tylnej już nie zmieniam.Gumka wymiata....W sumie można to lać perłowe i malować oko a potem ogonek na pomarańcz Edytowane 20 Stycznia 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Jutro lejemy Płocie 8 mki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi