Tomy Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 To raczej jednorazowo bo mi się nie podoba w tych kolorach. Kiełb taki sobie design też średnio mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Tak nieśmiało podpowiem co sezonowo na części większych rzek rodzimych kręci sandacze jak rójka jętki potokowce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 To babka bycza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) Tak nieśmiało podpowiem co sezonowo na części większych rzek rodzimych kręci sandacze jak rójka jętki potokowce...No nie mam skąd dawcy załatwić, u mnie tego nie ma 12stka LSD Version.Na Holandię. Edytowane 30 Stycznia 2017 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Poproś jakiegoś spławikowca wiślanego/bużańskiego na wiosnę, nie powinno być trudności ze zdobyciem cholerstwa. Bo czy spod lodu bierze to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Poproś jakiegoś spławikowca wiślanego/bużańskiego na wiosnę, nie powinno być trudności ze zdobyciem cholerstwa. Bo czy spod lodu bierze to nie wiem.u mnie w Wiśle tego nie ma.Jak się wku...wię to ulepię cholerstwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) ....i jeb zamówienie na 40 sztuk Raptorów wpadło.Trzeba się brać do dzieła .A rozmowa była taka--czy mogę złożyć zamówienie na Raptor 8BS i Raptor6BS-nie bo teraz robię tylko gumy.-40 sztuk bym wziął.-a to można... Edytowane 30 Stycznia 2017 przez Tomy 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Będzie jakaś nadwyżka w produkcji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Pewnie będzie, bo jak znam życie to zaraz zamówienia na priv polecą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Pewnie będzie, bo jak znam życie to zaraz zamówienia na priv polecą...Tak będzie ale termin wykonania bliżej nieznany.Na sezon 100% będzie co nieco . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korczas Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Tomy a drewienka na sezon ogarniesz??? Bo coś temat umarł !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Tomy a drewienka na sezon ogarniesz??? Bo coś temat umarł !!!Pieron wie.Zobaczę co mała da radę ogarnąć.Pojechała do domu.Praktyka zakończona pomyślnie.Dawno tak pojętnego ucznia czy "pomagiera" nie miałem a już że kobietka ogarnie temat? W życiu bym nie przypuszczał.Nauka była prosta.Mówiłem-maluje i patrz się tu.Następne woblery malujesz Ty i ma być tak żebym nie poznał tego mojego.Szedłem do swojej roboty.Wracałem na hasło ukończone i wyszło jej super za pierwszym strzałem.Nie było szans żeby odróżnić.No może, ale ten mój chyba byl gorzej pomalowany.Tak więc nie mówię tak nie mówię nie a już napewno nie powiem nigdy ,to slowo wykreślam z mojego słownika Przyjechała dziewczynka. Wyjechała czarodziejka Woblery jej wykonania dosychają i wstawię je za dzień,dwa. Edytowane 31 Stycznia 2017 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 No ,ale troche farby wywiozla 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Takie wydumki. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Jeśli się w...m między wódkę a zakąskę to niech moderator wykasuje mój post! ale są już takie gumy o które kolega NW pytał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturek4101 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Czesc Tomy - co masz z gum w ofercie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Czesc Tomy - co masz z gum w ofercie ?Wyślę zaraz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Taki kolorek na zamówienie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Taki kolorek na zamówienie. Chyba do ozdobnego akwarium . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Chyba do ozdobnego akwarium .Do Hiszpanii lecą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Perch i Bass pomalowane. Fiszka8. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Ladny ladny zestawik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Ladny ladny zestawik No.Dniówka od 3 rano do teraz. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) Pakowanie Perch8,Bass8,Wolf8. Stadko Roach 12. Nowe kolory. Edytowane 4 Lutego 2017 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Robale.Będą testowane na kleniach 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi