Tubylec1982 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Ale ładne szkoda do wody wrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Tomy, dzięki za bonusy. Nie spodziewałem się . O malowaniu, barwieniu nie ma co rozpisywać się, tylko bym powtarzał się. Barwy piękne. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Tomy, dzięki za bonusy. Nie spodziewałem się . O malowaniu, barwieniu nie ma co rozpisywać się, tylko bym powtarzał się. Barwy piękne.Zostały jakieś ostatki kolorowych to dorzuciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Zostały jakieś ostatki kolorowych to dorzuciłem. I nie pogniewałem się za to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 I nie pogniewałem się za to .No ja myśle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 (edytowane) GEKKON TEAM.... Mocna dniówka... Wzdrążki.... Edytowane 8 Lutego 2017 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Kiełb 9.Ćwiczę malowanie. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 (edytowane) Toż to jest chyba jeszcze żywe. ☺.Jaka cena takiego kiełbika? Wątki autorskie to nie bazar, o ceny pytamy na priv. Edytowane 10 Lutego 2017 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Wyglada naprawde super! Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Wyglada naprawde super! Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu TapatalkaDziękówka.Zaraz wstawię parę zrobiłem ale to taki wstęp do tego co będzie Trening nowego designu.Skoczę tylko po browary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Wow ten też z pewnością będzie robił spustoszenie na wodzie Pięknie się prezentuje,nic dodać nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Dla Adriana do Holandii. Kiełbie 9 .Idzie coraz lepiej ale finalna wersja będzie jeszcze lepsza 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Kiełbie 9 .Idzie coraz lepiej ale finalna wersja będzie jeszcze lepszaŻart jakiś czy co Przecież to jest jak żywe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 (edytowane) Żart jakiś czy co Przecież to jest jak żywe Jak żywe to dopiero będzie .To takie pierwsze próby są.Gekkon Team działa Lider poległ Edytowane 11 Lutego 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 (edytowane) Zaraz Jazgarzyki w ciekawych kolorach dla kolegi z forum i malowanie tej całej bandy na blacie. Edytowane 11 Lutego 2017 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 (edytowane) White Fisch12 i Roach12 ogarnięte.Jutro konie i kiełbie w poniedziałek wysyłka tej całej bandy.No i czas na realizację gum nowej generacji .Trzeba podbić troszkę skill Edytowane 11 Lutego 2017 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Przewidujesz jakieś gumy boleniowe? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Przewidujesz jakieś gumy boleniowe?Raptory działają na bolenie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Jeszcze jedna strona Big Perch i zrobione. Kiełbie miodowe. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natalusia74 Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 (edytowane) Witamjak by był w sprzedaży kiełb 9 wziąłbym 10szt pozdrawiam. Do znudzenia będę powtarzał - wątki autorskie to nie jest bazar - zamówienia, ceny - te sprawy załatwia się na priv. Edytowane 12 Lutego 2017 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 No i fajrant.Praktycznie gotowe.Wysyłam i zajmę się wami Trza jebn...ć browca żeby usnąć. Papa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Niezle dniowki wyrabiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 White Fisch New Generation 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Nieźle a możesz opisać jej pracę ,były już jakieś testy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Nieźle a możesz opisać jej pracę ,były już jakieś testy ?Podbijasz jak jerka lub w opadzie jak zwykla gumą też działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi