Tomy Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 (edytowane) .Następne stadko.Miała to być wersja okrojona ale się trochę rozpędziłem za malowaniem Edytowane 19 Lutego 2017 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 (edytowane) Czerwone łby. ....i robaki. Edytowane 21 Lutego 2017 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Robale super.Niejedna ryba pewnie się zdziwi jak takie cośik przepłynie mu koło "nosa". Jak nie uderzy za pierwszym razem, to pewnie po krótkiej chwili wróci i uderzy na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturek4101 Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 O,rzesz k.... piękne-ledwo doszło dzisiaj jedno zamówienie a juz by wypadało nastepne złożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 No i takie na zamówienie .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 z racji dużej ilości stron w tym wątku, gzie można zobaczyć oferowane produkty, ceny itp?Byłbym zainteresowany złożeniem zamówienia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Dla Claudio.Stadko White Fisch w różnych kolorach.Jutro malowanko 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Gotowe.Dla Claudio. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Amator Perch6 Jointed. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) Amator Perch6 Jointed. 16832327_1675191715830135_3011087827648115877_n.jpgPo kijku poznaję łowcę Edytowane 23 Lutego 2017 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Po kijku poznaję łowcę No...a i jest trochę fotek z kiełbikami,ale ten kropek jest najwięlszy to wstawiłem.Mały perch6 jointed najbardziej przypadł im do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Kiełbie-Natura.Nowe stadko. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Pracuję nad pstrągowym kielbiem i już wiem czego mu brakowało... Ta niebieska, opalizująca smuga to jest to! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 (edytowane) Pracuję nad pstrągowym kielbiem i już wiem czego mu brakowało... Ta niebieska, opalizująca smuga to jest to!No daje fajny efekt.W sumie to ten korpus tylko bez tego zwężenia sekcji tylnej nadałby się na wobler . Myślę cały czas o woblerach ale chcę robić stery z żywicy.Odlewy dobrze wychodzą no i raczej tego nie ma szans złamać.U podstawy steru będzie walec.W odlewie woblera dziurka.Po malowaniu wystarczy usunąć zabezpieczenie i wsadzić ster. Edytowane 25 Lutego 2017 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Tomy, Progres w materiale jak i wykonaniu podskoczył tak do góry, że określenia nie mam. Nie będę pisał takich słów bo nie ładnie Ale zajebiste gumy. Wykonanie top 1 w PL. Sprawdzimy ich skuteczność w tym sezonie! Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 (edytowane) Tomy, Progres w materiale jak i wykonaniu podskoczył tak do góry, że określenia nie mam. Nie będę pisał takich słów bo nie ładnie Ale zajebiste gumy. Wykonanie top 1 w PL. Sprawdzimy ich skuteczność w tym sezonie! Pozdrówka Podziękował Finał odlewów dla kolegi Adika. Kiełb Seledyn. Mikro Perch 6. Kozaki Edytowane 25 Lutego 2017 przez Tomy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natalusia74 Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 No nie, już mi nie zostanie nawet na kawałek browara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 No nie, już mi nie zostanie nawet na kawałek browara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SALMOO Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 P1470840.JPGCzy w takim wykonaniu posiadasz imitację szczupaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Czy w takim wykonaniu posiadasz imitację szczupakaTo by była profanacja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SALMOO Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) Profanacja profanacją ale mogło by to być mega skuteczne. Naoglądałem się na yt????. Edytowane 26 Lutego 2017 przez SALMOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Profanacja profanacją ale mogło by to być mega skuteczne. Naoglądałem się na yt????.Ciężko z malowaniem Esoxa.Technicznie tego nie widzę. Malowanie Dniówka pękła. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Kiełb LSD. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Nowy wzorek się szykuje.Jeszcze trochę przy nim roboty.Tak ok.tygodnia i pierwsze gumy powinny być gotowe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi