Tomy Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 dobrze, dobrze, będzie ciekawiej , im więcej przynęt tym więcej możliwości, a i tak pewnie jak złowisz bolka na swojaka to już nie będziesz chciał łowić na nic innego.wujek Panie Janie a pstrążki są gotowe i czekają.Nie wiem czy coś skuszą w tej Islandii ale po cichu liczę na dużą konkurencję pokarmową w rybnej wodzie i a nóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Masz niewyczerpany zapas drzemiącego potencjału! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Tomy, te jazikowce to już nie z lipy, czy mnie się tylko z rana zdaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Te Jazikowce są z Balsy ale z bardzo twardej jej części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 dobrze, dobrze, będzie ciekawiej , im więcej przynęt tym więcej możliwości, a i tak pewnie jak złowisz bolka na swojaka to już nie będziesz chciał łowić na nic innego.wujek Panie Janie a pstrążki są gotowe i czekają.Nie wiem czy coś skuszą w tej Islandii ale po cichu liczę na dużą konkurencję pokarmową w rybnej wodzie i a nóż Na pewno przetestujemy, ja jeden, Monia jeden. Byle wody były rybne, o resztę się nie martwię.wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Raptor 6 6,5cm waga ok.9-10g praca taka jak lubią Bolki Lotne,stabilne i gotowe do działania.Nazwa wróciła bo wynikały z tego nieporozumienia.Tak więc zostaje stara-RAPTOR- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Kleniowe Long Casty 3,5cm waga 9-10g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Myślałem ,że w lurebuildingu zastój jakiś lookam teraz,a tutaj się dzieje,że hej!Klasa jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Cuś mi się wydaje, że kolega to sobie niezłe zielarskie logo zapodał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 No też zauważyłem Sezon na jazia jest. Podobno ktoś kiedyś wymyślił metodę łowienia jazi na haju. Czytałem u Kolendowicza ze dwa lata temu. Chodziło o to żeby za szybko nie zacinać a sezon się zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 ...a jeszcze lepiej wobki w wywarze namoczyć-tak robi Forecast.Potem taki zgłuptaczony Jaś bije na oślep.Byłem na rzeczce-taki dopływ Skawy-Krisu co zrobili z tym malowniczym potoczkiem to masakra.Wyrównane wszystko,wody po kostki na całej długości,wszystkie te progi skasowane do zera i ryb nie ma Teraz to sobie można na KTM-ie jedynie tam pośmigać bo i tak gówno z tej wody zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Wiem a raczej przypuszczam o którą rzeczkę Ci chodzi. Dobrze, że mi powiedziałeś. Odpuszczę sobie szwędanie się tam. My jutro jedziemy na Wisłę. Info dostaniesz jak to w zwyczaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Fajnie zapowiadają się te jazikowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 ...ja wczoraj objeździłem parę miejscówek na rowerku.No są co niektóre dośćobiecujące-dużo małej uklejki na tarle chyba?i od czasu do czasu wyskakują całą ściężką nad wodę,coś pod nimi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Może klenie albo jazie to raczej najprędzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Tomy, genialny avatar! To chyba efekty robienia wobków po nocach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Przecież to niepalny liść herbaty <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Przecież to niepalny liść herbaty <_< a no a ja bardzo lubię herbatę.Wisła w trakcie malowania i tak sobie trochę z nimi kombinuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Brzanowe-testowe-i krąpiki 4cm ukończone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Tomy, brzanowe extra ...krąpiki również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Tomy, brzanowe extra ...krąpiki również To taka jednorazowa akcja,ale to poniżej już nie .Wieści z warsztatu Jaziowe landryny w toku.Teraz znikam na 2godziny bo u boku małżonki Max Factor oglądał będę k....a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Smakowite te landryneczki Max factora współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Ale zarabiste cukiereczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Smakowite te landryneczki Max factora współczuję to chodziło o X-Factor.Nie mogło zabraknąć na wiosnę Sieczki Raptora 5tki tym razem z 2kotwiczkami.5cm waga 8-9gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Smakowite te landryneczki Max factora współczuję to chodziło o X-Factor. Max czy X jeden pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi