Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

5tki już połowiły w 2011r ale były z jedną kotwą.Teraz mają dwie przez co lepiej chodzą,stabilne na maxa.Po za tym w zeszłym roku miałem na ten wzorek Jazia który był gabarytów dobrego Bolenia,myślę że przy obecnym uzbrojeniu byłyby jego fotki a tak pomachał mi ogonem na pożegnanie.Trochę mojej winy też w tym było bo z przekonaniem że jest to Bolek pod 70 holowałem na luzie,jednak pod brzegiem jak zobaczyłem czerwone płetwy wcięło mnie dosłownie i zamurowało.To wystarczyło Jaśkowi żeby złapać drugi oddech,parę gejzerów i po ptokach.

Tomy a ja to coraz bardziej myślę o wybraniu sie z Tobą na rybki i przewertowaniu twoich pudełek.

To co Ty wyczyniasz z tymi drewienkami, farbkami innymi komponentami to jest miazga. Woblerki na początku tego cholernie długiego wątku były zajebiste, a teraz to już nie wiem co powiedzieć. Napisał bym że są idealne, a za 2 miesiące zrobisz jeszcze lepsze i co wtedy ? :mellow:

Masz do tego rękę Gratuluję !

Ja jestem ciekaw ich pracy :D szczerze nie uśmiecha mi się przeglądanie tych kilkudziesięciu stron.

Jak masz lub był zamieszczony filmik poprosiłbym :D

A ja lubię sobie grzebać w tym wątku, nawet po kilkadziesiąt stron czasami;)

Co do myszki, tej kilka postów wyżej, to wobek Oleixa, który też ma tu swoją galeryjkę, a przynety robi również znakomite.

Ja jestem ciekaw ich pracy :D szczerze nie uśmiecha mi się przeglądanie tych kilkudziesięciu stron.

Jak masz lub był zamieszczony filmik poprosiłbym :D

Filmiki pracy Boleniówki robione z góry nie wiele powiedzą,dlatego nie robiłem,w tym roku już na 100% będą spod wody.Oczywiście w lecie.Sprzęt mam,piankę 2,5mm i teraz to raczej by mi dopieprzyło po kościach.Będę próbował ustawić się na kancie warkocza,asystent wpuści wobka i zobaczymy.Często były brania Boleni w takim postoju ale to już by było coś pięknego uwiecznić to na filmie.

Trzeba się mocno nasmarować szamponem żeby wcisnąć na siebie taki kondom. Jak będziesz wywalał bąbelki to mogą Ciebie zaatakować :lol:

Swoją drogą ciekawy z Ciebie gość Tomy i też musisz lubić mokrą robotę, może kiedyś wpadniesz ze swoim sprzętem do nagrywania i nakręcimy film z sandaczami na gnieździe, żeby samemu chociaż na chwilę stać się ofiarą.

Tomy rozbrajasz mnie tymi wobkami od dłuzszego czasu...co sie zabieram za swoje wobki i w miedzyczasie zajrze do Twojego wątku to rzucam swoje wobki w kąt myslac sobie że lepszym wyjsciem bedzie zaoszczedzenie na materiałach i odpuszczeniu tematu i zakupem kilku Twoich cudeniek :D

Masz do tego ręke chłopie tak jak ktoś napisał, wyjątkowo mi podchodzą te Twoje wobki, daj znac na priv jak to finansowo wyglada,pzdr

Ja bym nie zostawiał swojego warsztatu bo to nieporównywalna radość jest złowić rybę na własnego wobka,co nie znaczy że nie można kupić.Zdecydowanie wolę dawać wskazówki lurebuilderom niż sprzedawać im swoje.To jest cudowne hobby a podparte własnymi przynętami to już jest kosmos.