Tomy Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Piękne gumy robisz. Naprawdę wyglądają świetnie. Nurtuje mnie jedna rzecz, dlaczego wszystkie przynęty mają kopytka skierowane w górę? To jakiś specjalny patent na ryby czy chęć odróżnienia się od innych twórców i nie ma to wpływu na brania?Generuje to mocniejszą pracę poosiową gumy,inaczej błyskami boczkami.Po za tym przy szorowaniu dna kopyto nie opiera się o podłoże i działa dalej z pełną energią. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 7 mka na wypasie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 (edytowane) Troszkę jest .Zaraz na giełdzie.Okonie 8 i 7. Ktoś w potrzebie zapraszam na giełdę. http://jerkbait.pl/topic/101099-s-tomys-bait-soft-lures-perch-7-8/?p=2272745 Edytowane 2 Grudnia 2017 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Trza oszczędzać na nowe materiały.Fryzjer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Biorę się za muchy konik polny.JPGPolecam, z pianek bedziesz "kręcił"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 (edytowane) Oppa! Edytowane 2 Grudnia 2017 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Bo łowić to trza umić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 I wystarczy do tego obrotówka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 A pod wodą drużyna specnazowców podczepiająca ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 (edytowane) I wystarczy do tego obrotówka . Bo dobra obrotówka jest jak kałach; działa w każdych warunkach Edytowane 3 Grudnia 2017 przez spinnerman 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Jazgarze 9 w nowym malowaniu. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 (edytowane) Dzisiaj małe Jazgarze 7 mki spróbuje tak pomalować.Na sobotę przygotuje coś na giełdę 9tki na giełdzie już są. http://jerkbait.pl/topic/97283-s-tomys-bait-soft-lures-mini-jazgarz-pink/page-2#entry2274914 Edytowane 5 Grudnia 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Powrót do przeszłości.Leviathan 15cm /40g-drewno. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Jaka długość tego sandała? Wygląda na 110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Powrót do przeszłości.Leviathan 15cm /40g-drewno. I to są dobre wiadomości. W takim razie czy będzie szansa na reaktywację hooligansów i pampuchów Tomku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 I to są dobre wiadomości. W takim razie czy będzie szansa na reaktywację hooligansów i pampuchów Tomku?Nie ma szans.Reaktywacji woblerów nie będzie,nie mówię nigdy.Ta partia leviathanów co jest na warsztacie dla jednego kolegi który kupował tego masę i przez zimę obiecałem mu że zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Jazgarz 7. White Fisch 7 Ripper.Gumka o drodnej i energicznej pracy.Powinna kusić Bolki.Paru klientów pytało mnie o rippery z taką pracą. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Nie ma szans.Reaktywacji woblerów nie będzie,nie mówię nigdy.Ta partia leviathanów co jest na warsztacie dla jednego kolegi który kupował tego masę i przez zimę obiecałem mu że zrobię.Niee nooo. Jak obiecałeś to nie ma bata. Nie negujęKurczę, ale skoro tak, to ja też muszę się przypomnieć. W końcu ja też kupowałem nie mało(przynajmniej tak mi się wydaje Tomku)A mi również coś obiecałeś. Zerknij na stronę 788 swojego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 (edytowane) Niee nooo. Jak obiecałeś to nie ma bata. Nie negujęKurczę, ale skoro tak, to ja też muszę się przypomnieć. W końcu ja też kupowałem nie mało(przynajmniej tak mi się wydaje Tomku)A mi również coś obiecałeś. Zerknij na stronę 788 swojego wątku.Ty masz odłożone co nie co i na gwiazdkę Ci przyjdzie.A teraz gumo woblery mi po głowie chodzą.Co do ppopierdółek kleniowo,jaziowych to na 100 % nie wrócę do tego. Edytowane 6 Grudnia 2017 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Spora strata dla tych co lubią poganiać za kleniem i jaziem. Ale na szczęście mam jeszcze niezły zapas pampuchów i hooligansów. Ale jak urwę ostatniego to i tak Cię będę męczył o nie. A ten gumo wobler to ciekawa opcja. Chętnie go w przyszłym sezonie również przetestuję!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 (edytowane) Spora strata dla tych co lubią poganiać za kleniem i jaziem. Ale na szczęście mam jeszcze niezły zapas pampuchów i hooligansów. Ale jak urwę ostatniego to i tak Cię będę męczył o nie. A ten gumo wobler to ciekawa opcja. Chętnie go w przyszłym sezonie również przetestuję!!Oczy już nie te.Byłem u okulisty i niby wszytko ok ale jak patrzę na coś małego to mnie to męczy szybko.Od czasu do czasu dla rozrywki zrobię jakieś tam wobki ale na większe ilości nie liczyłbym.W sumie jakby tak dobrze o gumie pomyślał to kleniowkę można zrobić.Zamiast steru kopyto i dość sztywny korpus powinny dać podobna pracę do wbka kleniowego Na tą chwilę z wobków to mam 3 Jazgarki wolne.Wersja Twitchbait i sprawdzone w boju Edytowane 6 Grudnia 2017 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Oczy już nie te.Byłem u okulisty i niby wszytko ok ale jak patrzę na coś małego to mnie to męczy szybko. To się peseloza nazywa . Ja też z bliska już mam problem z małymi szczegółami i na muchowaniu, jak zapomnę okularów, to i z 15 min małą muchę motam, choć ogólnie wzrok OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Sandacz 11 nowe malowanie.Potem wstawię lepsze foty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Taki nowy pomysł na gumkę z bardzo energiczną i drobną pracą[obciążenie wewnątrz].Tu już bolków jestem pewny. Sandacze 8. Sandacze 11. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 malowanie szczupa ! Teraz wyszło jeszcze lepiej ale to wstawię jak wobki będą gotowe 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi