Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Piękne gumy robisz. Naprawdę wyglądają świetnie. Nurtuje mnie jedna rzecz, dlaczego wszystkie przynęty mają kopytka skierowane w górę? To jakiś specjalny patent na ryby czy chęć odróżnienia się od innych twórców i nie ma to wpływu na brania?

Generuje to mocniejszą pracę poosiową gumy,inaczej błyskami boczkami.Po za tym przy szorowaniu dna kopyto nie opiera się o podłoże i działa dalej z pełną energią.

• Like 3

I to są dobre wiadomości. W takim razie  czy będzie szansa na reaktywację hooligansów i pampuchów Tomku?

Nie ma szans.Reaktywacji woblerów nie będzie,nie mówię nigdy.Ta partia leviathanów co jest na warsztacie dla jednego kolegi który kupował tego masę i przez zimę obiecałem mu że zrobię.

Nie ma szans.Reaktywacji woblerów nie będzie,nie mówię nigdy.Ta partia leviathanów co jest na warsztacie dla jednego kolegi który kupował tego masę i przez zimę obiecałem mu że zrobię.

Niee nooo. Jak obiecałeś to nie ma bata. Nie neguję

Kurczę, ale skoro tak, to ja też muszę się przypomnieć. W końcu ja też kupowałem nie mało(przynajmniej tak mi się wydaje Tomku)

A mi również  coś obiecałeś. Zerknij na stronę 788 swojego wątku.

Niee nooo. Jak obiecałeś to nie ma bata. Nie neguję

Kurczę, ale skoro tak, to ja też muszę się przypomnieć. W końcu ja też kupowałem nie mało(przynajmniej tak mi się wydaje Tomku)

A mi również  coś obiecałeś. Zerknij na stronę 788 swojego wątku.

Ty masz odłożone co nie co i na gwiazdkę Ci przyjdzie.A teraz gumo woblery mi po głowie chodzą.Co do ppopierdółek kleniowo,jaziowych to na 100 % nie wrócę do tego.

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Spora strata dla tych co lubią poganiać za kleniem i jaziem. Ale na szczęście mam jeszcze niezły zapas pampuchów i hooligansów. Ale jak urwę ostatniego to i tak  Cię będę  męczył o nie. A ten gumo wobler to ciekawa opcja. Chętnie go w przyszłym sezonie również  przetestuję!!

• Like 1

Spora strata dla tych co lubią poganiać za kleniem i jaziem. Ale na szczęście mam jeszcze niezły zapas pampuchów i hooligansów. Ale jak urwę ostatniego to i tak  Cię będę  męczył o nie. A ten gumo wobler to ciekawa opcja. Chętnie go w przyszłym sezonie również  przetestuję!!

Oczy już nie te.Byłem u okulisty i niby wszytko ok ale jak patrzę na coś małego to mnie to męczy szybko.Od czasu do czasu dla rozrywki zrobię jakieś tam wobki ale na większe ilości nie liczyłbym.W sumie jakby tak dobrze o gumie pomyślał to kleniowkę można zrobić.Zamiast steru kopyto i dość sztywny korpus powinny dać podobna pracę do wbka kleniowego ;)

post-46714-0-96211200-1512598582_thumb.jpg

Na tą chwilę z wobków to mam 3 Jazgarki wolne.Wersja Twitchbait i sprawdzone w boju ;) 

Edytowane przez Tomy
  • Like 4

Oczy już nie te.Byłem u okulisty i niby wszytko ok ale jak patrzę na coś małego to mnie to męczy szybko.

To się peseloza nazywa  :D . Ja też z bliska już mam problem z małymi szczegółami i na muchowaniu, jak zapomnę okularów, to i z 15 min małą muchę motam, choć ogólnie wzrok OK.