Sylwek1981 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Dziękuję Ci bardzo Tomy. Wiele sobie obiecuję po Twoich woblerach. Będę Ci przysyłał fotki. Mam nadzieję, że rybki będą chciały współpracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Tomy jedną 7-kę odłożysz dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Da się zrobić .Nowe malowanie uklei w trakcie.Efekt końcowy pokaże może za tydzień,są to bezsterowce na wolny uciąg w trakcie ściągania praca migotliwa drobna,resztę robimy wędką.Mam taką miejscówkę gdzie Bolenie na Jesień dały mi w pióra.Pod koniec wpadłem na trop i udało się je nabrać po czym przez ok.tydzień łowiłem z powodzeniem na ten wzorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Leviathan11 28gram.Praca migotliwa w opadzie mocno lusterkuje.Łowi Bolenie a w 2011 spore Sandacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Tomy a przewidujesz w najbliższym czasie robić Leviathany 10?Jak by co to 1 bym do mojego przyszłego stadka dołożył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Jak już bezsterowcem to walić z grubej rury.10tkę chyba jeszcze mam to Ci dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Piękna robota i ładny kaliber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Kusi żeby wstawić fotkę z największym Zanderem na ten wzorek ale za dużo punktów do rozpoznania miejscówki a z chłopakami z Nowej Huty wolę żyć w zgodzie i nie psuć sobie intratnych układów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 No tak pewnie zaraz by się tam tłoczno w sezonie zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 No tak pewnie zaraz by się tam tłoczno w sezonie zrobiło Zaradzili by na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Jak już bezsterowcem to walić z grubej rury.10tkę chyba jeszcze mam to Ci dam.Z grubej rury powiadasz , największe wobki na bolki do tej pory miałem to 10 może na oba się skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Raptorki 7 dostały łuskę i tak zostaną z jasnym grzbietem.To malowanie powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Teraz będę tworzył auto na ryby na bazie Berlingo 2HDI.Wyposażenie wnętrza pod potrzeby wędkarskie. TOMMY MOBILE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Chewy ktorego kupilem 12 lat temu wzialem tylko z mysla o rybach i wyprawach . Siedzenia z tylu sa non stop zlozone ..nowki ...samochod ma 145000 mil i nie wiadomo kiedy stanie ...podobnie jak ja ... stary Chewy i stary jerry ...taka kolej rzeczy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Chewy ktorego kupilem 12 lat temu wzialem tylko z mysla o rybach i wyprawach . Siedzenia z tylu sa non stop zlozone ..nowki ...samochod ma 145000 mil i nie wiadomo kiedy stanie ...podobnie jak ja ... stary Chewy i stary jerry ...taka kolej rzeczy .... Jerry widzę że młócisz ten temat wieku do bólu.Spoko te dzisiejsze małolaty mają zdrowie dużo gorsze niż my.Przecie my są młode chłopaki duchem i to wystarczy a ile zmian się przeszło-komuna itd,cały koloryt tego ustroju eh...kołowrotki delfin,tokoz NRD-owska Forella.Non stop się to rypało ale ryby brały no bo były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 okey ..wracamy wiec na wlasciwe tory ...czyli wyprawy i sprzecicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 No i o to chodzi.Wszystko to jest c...j byle tylko ryby brały i byłe do MAJA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 No i o to chodzi.Wszystko to jest c...j byle tylko ryby brały i byłe do MAJA. Święte słowa, byle do maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 To Raptory to takie płaszczaki są??? Fajne BYLE DO MAJA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Tak mają grubość mniej więcej uklei w tym rozmiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 MISTRZU mój ty MENTORZE musimy się spotkać w maju nad wodą.Weź pare modeli boleniówek no bo ja musze mieć kilka takich arcydzieł w pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 No na 100% się zobaczymy nad wodą.Zaczynam w Maju.Tak mniej więcej malowanie Bezsterów będzie wyglądało a i parę Raptorków je dostanie.Fotki są bez klar laku no i w realu wyglada to zdecydowanie lepiej.Gotowce wstawię i postaram się przyłozyć do zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Nie wiem jak to może wyglądać lepiej, nawet w realu, ale uwieżę na słowo. Zdecydowanie z całej gamy Twoich wobków Tomku najpiękniejsze są boleniówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Nie wiem jak to może wyglądać lepiej, nawet w realu, ale uwieżę na słowo. Zdecydowanie z całej gamy Twoich wobków Tomku najpiękniejsze są boleniówki.Dzięki w sumie to Jaziowo Kleniowe też tak zacznę malować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Tomy bezsterowce wyglądają fenomenalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi