Tomy Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 (edytowane) Bardzo podobne do wyrobów Irasa te uklejki spłaszczone.Dokładnie.Gadaliśmy o takich konstrukcjach już z rok albo dalej temu.Ja miałem pomysł żeby to zrobić z połówki real fish.Gumka raczej nie będzie produkowana z mojej strony na dużą skalę.Będę się trzymał koncepcji real fisch spłaszczonej bocznie.Teraz właśnie nowy jazgarz 9 w trakcie tworzenia.Może dzisiaj fotka gotowego wzoru. Edytowane 30 Grudnia 2017 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Dlaczego więc nie wszedłeś w ten projekt wcześniej?W okoniu obciążenie umiescisz w przodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 (edytowane) Dlaczego więc nie wszedłeś w ten projekt wcześniej?W okoniu obciążenie umiescisz w przodzie?bo nie zamierzam wogóle w to wchodzić na większą skalę,ani wcześniej ani teraz.Tak z ciekawości jak to chodzi zrobiłem.Widzę to w zastosowaniu imitacji pijawki.Rybki tylko real. Edytowane 30 Grudnia 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 bo nie zamierzam wogóle w to wchodzić na większą skalę,ani wcześniej ani teraz.Tak z ciekawości jak to chodzi zrobiłem.Widzę to w zastosowaniu imitacji pijawki.Rybki tylko real.Nie odlejesz kilku sztuk na sprzedaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Dzięki za odpowiedź i życzę powodzenia z innymi projektami. Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Nie odlejesz kilku sztuk na sprzedaż? Mam co robić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Jazgarz 9.Wzorek wstępny gotowy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Dzięki za odpowiedź i życzę powodzenia z innymi projektami. PozdrawiamMariuszTa.Dziękuję serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 zanderki 8, 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Jazgarz 9 pierwszy odlew.Sekcja tylna mocno ścieniona.Ładnie kiwa ogonkiem przy zbrojeniu bocznym. Dzisiaj może odleje parę i pomaluje jak należy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 (edytowane) Płoć 8 Jerk -Alu.Po pierwszych kolorkach.Są troszkę lżejsze od poprzedniej wersji i chodzą na boki lepiej niż moja była. Edytowane 31 Grudnia 2017 przez Tomy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Nowy Jazgarz 9 na sezon 2018 . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Płoć 8 Jerk -Alu.Po pierwszych kolorkach.Są troszkę lżejsze od poprzedniej wersji i chodzą na boki lepiej niż moja była. P1550254.JPG będziesz to robił w długościach powyżej 10 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 chodzą na boki lepiej niż moja byłaSolo?Samotny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Solo?Samotny? nie ma takiej opcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 (edytowane) będziesz to robił w długościach powyżej 10 cm?raczej nie.W woblerach będę się chciał skupić na konstrukcjach bassowych.Jerki i poppery ok 8cm.No i rzecz jasna boleniówki.Wszystko w folii alu.Tą płotkę 8 żrą też dobrze okonie słusznych rozmiarów. Edytowane 1 Stycznia 2018 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Jak byś zmienił zdanie do pisał bym się na wszystko co powyżej 10 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 (edytowane) Jak byś zmienił zdanie do pisał bym się na wszystko co powyżej 10 cm.do woblerów będzie comeback tak jak zapowiadałem ale raczej w tych rozmiarach.Teraz boleniówka jest testowana z różnymi obciążeniami ok 10cm.Od razu piszę -woblerów ze sterem nie będzie! JERK,WTD,POPPER. Edytowane 1 Stycznia 2018 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 A masz już jakieś zdjęcia Popperów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.C hand made Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 A jest szansa na mniejszą płotkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Tym czasem będzie dostępna Płotka8 i na bolenie Raptor10.Tylko wtedy jak będą zamówień nie przyjmuje na woblery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 (edytowane) wracając do żyletkowatych gumek.Okonek 6,5cm razor blade.Pracuje super zbrojony bocznie.Temat plątania się przy rzutach wyeliminowany przez zastosowanie od głowy łagodnego przejścia w kształcie klina. 3/4 body jest grubości 1 mm może miejscami mniej ale mimo to guma jest dość wytrzymała.To będzie w sprzedaży i ogólnie dostępne. Edytowane 1 Stycznia 2018 przez Tomy 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba 123 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Kiedy sklep będzie otwarty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Kiedy sklep będzie otwarty ?Za jak już będą wszystkie wzory dostępne i fotki porobione ruszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba 123 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 A coś mniej więcej ? )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi