roobek Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Moje zamowionko już mam w łapach ????Jak zwykle pierwsza klasa ????Dzięki Tomek czekam teraz na coś większego ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Słonecznice 7.No niepootrzebnie ten złoty pasek wrąbałem.Następne już będą bez . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio12 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 dla mnie osobiscie z tym paskiem zlotym jest naprawde kozak. dawno tak naturalnego koloru ne widzialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 dla mnie osobiscie z tym paskiem zlotym jest naprawde kozak. dawno tak naturalnego koloru ne widzialem. Jutro robie te rybki z obciążeniem zintegrowanym.Twardy plastisol i bolki powinny młócić w to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Kiedy wpadnie coś na giełdę ogólną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Kiedy wpadnie coś na giełdę ogólną ? Najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu.Słonecznice 7,wzdrążki7,Okonie8 i Okonie 5/5. Pracownia przygotowana na następny tydzień działania.Nowy prototyp boleniówki coś podobnego do starego Jumpera/Leviathana i trochę nowych kolorków w przyszłym tygodniu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 raptora bs też uważałeś - z tego co pamiętam - za kupę... a wyszedł na ludzi. No tak Ale 8mke .6 Stka mi pasowała.Adaś spec dla Ciebie się dzisiaj męczyłem i do tak zbrojonej bolki ładują.Przebijasz rurką od patyczka do uszu-lepszy będzie biały albo przezroczysty.Reszte widać.Można stoper dać od góry ale nie koniecznie.Kulka 1,5g i 3g .Wyjścia lepsze przy lżejszej.Zrobię formę z gniazdem na tą kulkę żeby tak nie "wyła" .Prowadzenie podobne do R6BS/R8BS .Rzut w poprzek nurtu sprowadzanie wachlarzem z lekkim podbijaniem.Nie jest to lotna przynęta te 30-40 metrów wyciśniesz max.łowienie ciekawe.Łatwo się wczuć i załapać.Parę oksów też było,jeden szczupak 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 (edytowane) Seledyn,fiolet,płotka,słonecznica. Jak ktoś w potrzebie zapraszam na giełdę. http://jerkbait.pl/topic/102025-s-tomys-bait-p%C5%82otkis%C5%82onecznicewzdr%C4%99gifantazyjne-rozmiar-75cm/page-4 Edytowane 15 Kwietnia 2018 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Wzdrążki,płocie itd.Sandacze i parę fuckersów 4-jeszcze stara wersja. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 No tak Ale 8mke .6 Stka mi pasowała.Adaś spec dla Ciebie się dzisiaj męczyłem i do tak zbrojonej bolki ładują.Przebijasz rurką od patyczka do uszu-lepszy będzie biały albo przezroczysty.Reszte widać.Można stoper dać od góry ale nie koniecznie.Kulka 1,5g i 3g .Wyjścia lepsze przy lżejszej.Zrobię formę z gniazdem na tą kulkę żeby tak nie "wyła" .Prowadzenie podobne do R6BS/R8BS .Rzut w poprzek nurtu sprowadzanie wachlarzem z lekkim podbijaniem.Nie jest to lotna przynęta te 30-40 metrów wyciśniesz max.łowienie ciekawe.Łatwo się wczuć i załapać.Parę oksów też było,jeden szczupak Dziękuję... pomysł Twój na warciane bolki wydaje się być bardziej niż ok. To jak ja je łowię wymaga rzutu na 3 góra 5 metrów. Na priv napiszę o kilka gum. Niemniej... krąp, leszcz... pomyśl.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) Dziękuję... pomysł Twój na warciane bolki wydaje się być bardziej niż ok. To jak ja je łowię wymaga rzutu na 3 góra 5 metrów. Na priv napiszę o kilka gum. Niemniej... krąp, leszcz... pomyśl.... To Ci się je podbarwi pod krąpia https://www.youtube.com/watch?v=9GSFwbcAHpQ Ja już walczę mocno Dzisiaj z SUL i z fuckersami byłem za Jaśkiem ale gdzie tam,bolki nie dały spokojnie gumce przepłynąć. .JPG] Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez woblery z Bielska 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 (edytowane) Zestaw podstawowy i the best odkurzony.Zaraz dostanie Egi Metal 0,6.Na okonie z głębokiej wody.Bolenie też pięknie ogarnia.Megabass Black Jungle/Megabass Super Eiger F3-69X7.To ma u mnie dożywocie. Edytowane 17 Kwietnia 2018 przez Tomy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 O matko.Wystawiłeś go za to okno aż się zdenerwowałem.Tez by u mnie miał dożywocie.Pikny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Wzdrążki 7 , Jazgarze9. Sandacze 12. i na dzisiaj dość.Teraz obiad i na ryby z Fuckersami. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Przygotowane na maj. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fefko Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 To Ci się je podbarwi pod krąpia Ja już walczę mocno Dzisiaj z SUL i z fuckersami byłem za Jaśkiem ale gdzie tam,bolki nie dały spokojnie gumce przepłynąć. Mogę wiedzieć co to za korba ten stałoszpulowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Mogę wiedzieć co to za korba ten stałoszpulowiec? dokładnie ten. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 (edytowane) Biała ryba 11. Jaź złota orfa 11. Płotka fantazy 11 nr1. Płotka fantazy 11 nr2. Jak ktoś w potrzebie zapraszam na giełdę. http://jerkbait.pl/topic/107838-s-tomys-bait-soft-lures-gumy-na-maj%C3%B3wk%C4%99p%C5%82ociebia%C5%82a-ryba/#entry2374764 Edytowane 19 Kwietnia 2018 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Dzięki Tomasz za łowną gumę 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Moje płotki, fiolety już na miejscu zachwalać nie muszę , klasa sama w sobie dzięki i czekam na jakieś sandaczowe gumy na giełdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Moje płotki, fiolety już na miejscu zachwalać nie muszę , klasa sama w sobie dzięki i czekam na jakieś sandaczowe gumy na giełdzie Są Red Head'y na giełdzie w dobrej cenie.Zandery będą za tydzień i mają dość tak wyższą cenę.http://jerkbait.pl/topic/107838-s-tomys-bait-soft-lures-gumy-na-maj%C3%B3wk%C4%99p%C5%82ociebia%C5%82a-ryba-itd/?p=2375388 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 A teraz wobki.Tzn.teraz to na ryby a potem wobki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Jak zwykle się spóźniłem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 (edytowane) Big Bass 15 po modyfikacjach.Większe kopyto,komplet płetw,dłuższe ścienienie sekcji tylnej.Dostanie jeszcze większe oczy.Guma bardzo masywna. Edytowane 23 Kwietnia 2018 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 No no wygląda kozacko ???? A co to będzie jak dostanie już barwy bojowe ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi