PGr1 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Ten Delfinek ma echolokacje? To chyba jakiś nowy rodzaj bezprzewodowego przetwornika Uklejki do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Tomy podrzuć dla mnie coś z oliwkowym grzbietem ze sterem i bez to potestuje na warcie ,mam tam kilka namierzonych niewdzięcznych byczków ktore spuściłem ze swojego wobka i nie chciały już współpracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Puszczę Ci wersję specjalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Nie mogę się doczekać jak przyjdą moje ale nie tylko Raptorki łapią. Udało mi się nawet Tomy'ego namówić żeby do strugał mi zaprzestany model Jumper'a. W tamtym roku na niego nieźle połapałem, a mam do tej przynęty sentyment bo pokazał mi że bolenie to nie tylko expres... i tak pomyślałem że strach mieć tylko jeden egzemplarz w pudełku Tomass wzornik odkopałem i będą jumperki 8cm waga 15-16gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy25 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 I ja chętnie przygarnę Jumpera. Jest taka możliwość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Jak wyjdą to bez problemu .Dawno ich nie robiłem i mi się zatarło na wzorniku obciążenie ale coś tam widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Tomek to ja też sie pisze na JAMPERKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Tomy, bardzo mnie to cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Ok.Właśnie testy przeszedł.Praca taka jak ma być.Średnie tempo i idzie dziobkiem przy powierzchniu robiąc bąble a dupa zamiata pod małym skosem w dół ma 8cm i wagę ok.15-16g .Jak już chwile czasu złapałem to zrobiłem od razu Raptora Long Casta 8cm waga 14-15g.Obie konstrukcje bardzo grubo-Drut 1mm poliwęglan 2mm co przy ciężkich wobkach ma uzasadnienie.Dlaczego?a no dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 A tu niespodzianka siódemka 15-gramowa czyli jednak miałem dobre przeczucia fajna robota jak zawsze- podoba mi się w nich to że są zbite i mięsiste..taka mocna zbita konstrukcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Piszę się na Raptora Long Casta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Ok.Wobki 3cm waga ok.3g.Praca dość mocna bardziej pstrągowa niż kleniowa.Mniej więcej w takim malowaniu 1partia.No i Raptorki6 w trakcie prac w tym jeden czerwony rodzynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Raptor7 ukończone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Tomku śliczne te twoje cudeńka, aż oczy mi się do nich śmieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 i taki News-w sumie mała uklejka odrysowana na desce ok.6cm.waga 8g.Wobki te będą tylko w wersji R&L,żadnych uproszczeń,ster dostaną z poliwęglanu 2mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 No i 4jumpery.Po jednym dla Tomassa i Karolakrause a dwa dla mnie Samej masy ołowianej ok.14gram całość szacuje na 18-19gram a przy tym wszystkim idzie po powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Tomek szacuneczek przy takiej masie zachować walory pływaka mega sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 pływak to on nie jest ale już samo napięcie żyłki wyciąga go do powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 ....i stabilny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Nie smużakiem to on nie bedzie Ale przy odpowiednim prowadzeniu tuż pod powierzchnią bolasy bedą w niego walić jak w kaczą d..... Tomek tylko pogratulować A jak już piszesz ze stabilny to bedzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 No trzyma go ten płaski dziób.Prędzej już Leviathana wypierniczy szybkie tempo.Przy wolnym prowadzeniu też spoko ładnie migocze a w opadzie lusterkuje.Przy mocnym podbiciu po prostu wyskoczy z wody co też uważam za plus.Ogólnie można się pobawić tą konstrukcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Ja juz go widze w roli mojego faworyta na pełnie sezonu jak tłuściutkie rapiszony wyłażą za drobnicą na łachy piachu pomiedzy ostrogami Bedzie sie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Tomy, znakomite te przynęty robisz. Fajnie by było kiedyś spróbować pokusić rapy na te cuda, ale to moooże za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Musisz się przełamać.Na zachętę jak będzie jakiś większy zapas dostaniesz coś do spróbowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 No ciekawe te wobeczki Moze kiedys bede mial tez takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi