Gugcio Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Lepek moze byc normalny. Chodzi o to zeby byl to smukly 5cm uklejeczek. Jaski mordki duzej nie maja i mi z barylek spadaja. ten sie sprawdza. Czekam na wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Żeby Ci choć trochę przypominały Japan Style.Surówki gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 No i kozak Dokladnie o to mi chodzilo Co do malowania to srebro z czarnym, niebieskim, fioletem lub zielonym. Taki White fisch Kozackie naprawde! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszkat Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Piękne te Pampuchy kurcze w maju zawody okręgowe szkoda że takiego kilera nie mam w pudełku ale pewnie jakoś dam sobie radę gratki za wytrwałość w produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 No i kozak Dokladnie o to mi chodzilo Co do malowania to srebro z czarnym, niebieskim, fioletem lub zielonym. Taki White fisch Kozackie naprawde!Ok.Postaram się pomalować odpowiednio.Wstawię gotowe bo bywa że są pętaki którym przeszkadzają surówki i piszą na pw.piszą w końcu jak się taki doczeka riposty że będzie miał kłopoty ze zdrowiem przez takie wk......e ludzi[nie koniecznie z mojej strony a ogólnie]to chodzi zastraszony przez pół roku i sądem grozi a potem jeszcze się żali i wyciąga na forum!!!a to już jest frajerstwo godne jedynie konika garbuska.Zachodzę w głowę jak to jest możliwe że wątek uważany przez co niektórych za beznadziejny,śmieszny i żenujący miał tyle wyświetleń ponad 150tysięcy a teraz od zera 20.Obiecuje poprawę a Ci którym się ten wątek podobał niech podziękują tym którzy mnie już wystarczająco zniechęcili i znudzili wiecznymi frajerskimi pierdołami nie wnosząc ze swojej strony nic na forum lub prawie nic.Tłumaczenie z mojej strony że wstawiam fotki z poszczególnych faz malowania bo chcę w ten sposób co nie którym pomóc w tworzeniu że wysyłam wobki forumowiczom bardzo często za FREE nie żądając nawet za koszt przesyłki biorąc go na siebie to jest nic panowie to się nie liczy.To już by było może dość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Takie malowanko uklejek-wyśmiane z resztą-że podobne do krewetki.Gugcio taki jeden powędruje do Ciebie zobaczymy czy Bolenie gustują w skorupiakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Tomy nie zmieniaj nic w wątku.Pokazywanie wszystkich kolejnych faz pracy nad woblerem ( zwłaszcza malowania ) jest naprawdę pomocne dla młodych konstruktorów.Jeśli komuś wątek nie odpowiada to niech tu nie zagląda , a nie zawraca ci d... na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Tomku nie zwracaj uwagi na takich idiotów. Widocznie im się bardzo nudzi i trują Tobie d...e a według mnie to jest czysta zazdrość że oni tak nie potrafią Zobaczysz jeszcze zawitają u Ciebie żebyś im coś stworzył. Tylko proszę nic nie zmieniaj jest super tak jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Dzieki Tomku. Tez zauwazylem takie dziadowski wypowiedzi w innymi watku. Zaczyna sie to samo co bylo ze Skorkami. Niektorych to boli ze ludzie wola za twoje wobki wylozyc nieco wiecej grosza i tym samym spada sprzedaz u innych. Nie mowie ze jestes jakims Guru Handmadow ale dla mnie masz swoj styl i tego sie trzymaj. Ja dobrze wiem ze wobki budowales juz duzo wczesniej tak samo jak muchy itp. Internetowi napinacze sa i beda dalej czescia forumowych spolecznosci. Musisz miec poprostu na takich wy....e i tyle! Czekam na fotki Gugciow 5ek zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Tomku nie zwracaj uwagi na takich idiotów. Widocznie im się bardzo nudzi i trują Tobie d...e a według mnie to jest czysta zazdrość że oni tak nie potrafią Zobaczysz jeszcze zawitają u Ciebie żebyś im coś stworzył. Tylko proszę nic nie zmieniaj jest super tak jak jest ....im stworzyć???No mogę ale nie napisze co bo znowu poczuje się jeden z drugim zagrożony.Gugcio też nie uważam się za guru/mistrza hand made i zwracałem uwagę na to w wątku jak ktoś mnie tak nazywał.Moim ideałem w malowaniu jest np. kolega Pstrągman z forum,jako konstruktor Paweł Wd.Wobler,Robert Hamer.To są dla mnie ludzie którym zazdroszczę w pozytywnym tego słowa znaczeniu wiedzy i talentu ale moje przynęty też łowią,również są okupione nie rzadko żmudną pracą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Już nie bądź taki skromny Jak dla mnie to Ty jesteś takim guru Często czerpie inspiracji w twoim wątku gdy tworze moje brzydale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Bron Boze zebys myslal ze nie widze ile twojej pracy siedzi w tych maluchach. Dla mnie twoje wobki wyrozniaja sie z posrod innych i to czyni je wyjatkowymi. Nie ma klasycznych malowan co mnie bardzo cieszy gdyz ja lubie rzeczy inne jak wszyscy. Mam w pudelku kilka klasykow od 2 Dobrych strugaczy lecz lubie takie innowacyjne kolory jak twoje. Druga sprawa chyba jako jedyny strugacz lapiesz tylko Castem dokladnie jak ja i wiesz sam co wobek pod casta musi miec aby rzucalo sie komfortowo. Robisz wiele przeciazonych maluchow ktore dalej ostra pracuja a uwierz malo kto to potrafi. Wspomnianych strugaczy jak ty potrafia zawsze osiagnac to o co ich prosze wiec taka 3 Muszkieterow mi wystarczy, kazdy jest The besciak w czym innym i super sie uzupelniacie (moje pudelka tez ) Gadanie sie zacznie jak wkleje kilka rybek na twoje wobki, pewnie ryby beda przekupione bo ja lapowkarz jestem hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Według mnie często spotykane zjawisko na forach itp.Tym którzy są w czymś już na poziomie często nieosiągalnym/jeszcze długo nieosiągalnym przez innych,zostają krytykowani.Dlaczego?Dla sztucznego podnoszenia własnych wartości? Trole internetowe zawsze będą,taka mentalność... p.s.Definicja trola: http://megaslownik.pl/slownik/angielsko_polski/131651,intern et+troll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 A ja napiszę tak Tomy osiągnął bardzo wysoki poziom hand made. Z pewnością ma do tego rękę i talent. Ma swój styl którego się trzyma, zresztą patrząc na forum, każdy strugacz ma swój styl i sposób. To jest jak z samochodem jednemu podoba się fiat 126 a innemy porshe, jeden lubi kolor czerwony inny czarny. Dlatego też są osoby którym się podobają Twoje woblery a są osoby którym mniej, więc jest to zrozumiałe Jeśli chodzi o mnie, bardzo podziwiam Twoje doświadczenie i kunszt, lecz delikatnie nie jest to moja bajka woblery robisz przepiękne dla oka (z pewnością łowne), pełny szacunek ode mnie masz. Ale tak jak napisałem wyżej sa modele które mi się nie podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Jeden z najlepszych tego typu wątków, stworzony przez jednego z najlepszych (ścisła czołówka) twórców woblerów w kraju. Prawdziwe rękodzieła. Dodam jeszcze,100% dobrej zabawy i pasji w tym tworzeniu, zero komercji nastawionej na zysk. PozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Kurcze, irytuje mnie fakt, że ktoś chce ingerować w czyjś autorski wątek, sugerując i jednocześnie krytykując sposób jego prowadzania Jeżeli autor ma ochotę wrzucać zdjęcia z każdego etapu wykonania wabika, od wyginania stelażu na finalnym produkcie kończąc, to NIKOMU NIC DO TEGO.Rozumiem jak jeszcze był jeden wspólny wątek, wtedy możemy wspólnie coś ustalać, jednak w tym przypadku Tomy jest AUTOREM i jednocześnie MODERATOREM swojego AUTORSKIEGO wątku.Tomy strugaj, maluj, dokumentuj i nie odpuszczaj! Myślę, że na forum masz więcej sprzymierzeńców, którzy cenią Twoją pracę oraz sam wątek, niż zwykłych ujadaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Obcy mi one też się nie podobają.Ogólnie wszystkie moje wobki to mi się nie podobają bo chciałbym robić jeszcze ładniejsze.Ten na fotkach poniżej wrzosowo,czerwony też się nie podobał i ludzie też mieli wątpliwości,jednak Bolenie w nim mocno zasmakowały.Trzymanie się utartych szlaków to nie jest dla mnie.To potrafi każdy,każdy wystarczą chęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Jeden z najlepszych tego typu wątków, stworzony przez jednego z najlepszych (ścisła czołówka) twórców woblerów w kraju. Prawdziwe rękodzieła. Dodam jeszcze,100% dobrej zabawy i pasji w tym tworzeniu, zero komercji nastawionej na zysk. PozdrawiamPiotrekTak a odnośnie priva z pianą żartowałem już bardziej interesuje mnie materiał przezroczysty,wtryskarki i wszystko co z tym związane.Jednak temat jak na tą chwile przerasta mnie z deczka finansowo ale to chciałbym robić w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Tomy rób swoje. Psy szczekają karawana jedzie dalej <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Tak a odnośnie priva z pianą żartowałem już bardziej interesuje mnie materiał przezroczysty,wtryskarki i wszystko co z tym związane.Jednak temat jak na tą chwile przerasta mnie z deczka finansowo ale to chciałbym robić w przyszłości.Powodzenia; ale drewienka też czasem wtedy porzeźb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Tomy, boleniówki robisz rewelacyjne wizualnie nie dane mi jest ich testować. Chodzi mi jedynie o kleniowe woblerki są ładne lecz nie w moim guście <kształtowo>. Ale wszyscy wiedzą że to ryba nas budujących przynęty oceni najlepiej ale tak czy siak zgadzam się z PGR'em należysz do czołówki i oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Wolnoć Tomku w swoim wątku ,niech jeden pyskacz z drugim sobie własne wątki pozakładają i tam sobie rządzą.Jak komuś nie pasi nie musi tu zaglądać i tym bardziej łowić na Twoje wobki,nie ma się co przejmować,rób swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Wolnoć Tomku w swoim wątku ,niech jeden pyskacz z drugim sobie własne wątki pozakładają i tam sobie rządzą.Jak komuś nie pasi nie musi tu zaglądać i tym bardziej łowić na Twoje wobki,nie ma się co przejmować,rób swoje. Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcys1973 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Tomek - moja opinie na temat Twoich wobkow znasz od jakiegoś czasu - dla mnie to Mistrzostwo Swiata. A do opinii rożnych początkujących strugaczy w Twoim watku musisz się pewnie przyzwyczaić bo to dla nich jedyna szansa, żeby zaistnieć na szerszych wodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Ludzie , co tu się dzieje ? Tomku spoko , jak wiesz trzeba czasem wyluzować i dać się ludziom wygadać . Jak się wystrzelają to im przejdzie . Tak jak rozmawialiśmy przez telefon , spoko - loko - oko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi