Tomy Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Mikro-Słonecznice 4cm i Cierniki 4cm. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Mikro Słonecznice-dolane troche zmienione malowanie i takie już zostanie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) Foremki Baby shad 3,5cm.Dostępne komplety po 10 sztuk .Od nowego roku rusza strona nowa na FB i website sklep.Formy do gum,gumy i woblery Tomys Bait.Głównie skupię się na formach,materiałach i koledzy doradztwie .Nie będzie tajemnic itd.Wszelkie troski i rozterki macie już za sobą.Jak ktoś chce kopie woblera czy gumy innych producentów-żaden problem! o ile wzór nie jest opatentowany!.Farby do gum-żaden problem.Będziemy się bawić razem!.Może i nowy wątek zrobimy.Jak ktoś potrafi sobie formę zrobić i mu się chce-wzorki pod formy też będą do kupienia .Nad tematem farb do gum pracuje,tu potrzebne są papiery .Trochę to potrwa i niemało kosztuje ale farby będą a raczej lakier bezbarwny + barwniki to chyba będzie wygodniejsze dla obu stron Materiały w kooperacji z Marcinem -Modelarnia.24.Formy i wzory można będzie kupić u mnie bezpośrednio lub ze strony Modelarnia.24 Edytowane 9 Grudnia 2018 przez Tomy 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 No w końcu! Duży ruch do przodu.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Tomek, może dokona się kolejna lure-rewolucja??Fajny koncept, obyś zdania nie zmienił Do tego kanał na YT i będzie gruubo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) No w końcu! Duży ruch do przodu.. No tak myślę że to dobry pomysł.Ja już idę na emeryturę Sławku. Edytowane 10 Grudnia 2018 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Tomek, może dokona się kolejna lure-rewolucja??Fajny koncept, obyś zdania nie zmienił Do tego kanał na YT i będzie gruubo.Nie zmienię zdania.To już poszło za daleko żebym się cofnął.Po za tym moje motto-maszeruj albo giń-oklepane jak świńskie uszy o beton ale prawdziwe i dla mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Nie zmienię zdania.To już poszło za daleko żebym się cofnął.Po za tym moje motto-maszeruj albo giń-oklepane jak świńskie uszy o beton ale prawdziwe i dla mnie.To po porostu ewolucja. Next step. Wielu zainspirowałeś, teraz wielu nauczysz. Według mnie kanał filmowy to podstawa, obraz jest uniwersalny, nie zna granic ani języka. Czysty przekaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) To po porostu ewolucja. Next step. Wielu zainspirowałeś, teraz wielu nauczysz. Według mnie kanał filmowy to podstawa, obraz jest uniwersalny, nie zna granic ani języka. Czysty przekaz.Jasna sprawa .Będzie na YT.Dałem info na FB i czarno w skrzynce odbiorczej Edytowane 9 Grudnia 2018 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Nie wierzę! Tomasz Cześnicki emerytem!? Biznes jest ok, ale jak ten ruch Ci wypali - czego szczerze życzę - masz kolejna platformę do startu jeszcze wyżej. Tomy, przecież ktoś ten tutejszy - tu pominę nieprzyjemne przymiotniki - fishing, musi popychać albo ciągnąc za sobą.Inni to zrobią lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) Nie wierzę! Tomasz Cześnicki emerytem!? Biznes jest ok, ale jak ten ruch Ci wypali - czego szczerze życzę - masz kolejna platformę do startu jeszcze wyżej. Tomy, przecież ktoś ten tutejszy - tu pominę nieprzyjemne przymiotniki - fishing, musi popychać albo ciągnąc za sobą.Inni to zrobią lepiej? Sławku po prostu na tej drabinie stałem dość długo robiąc krok o szczebel wyżej i cofałem nogę przez 2 lata.No i w końcu zdecydowałem idę dalej-mam nadzieję że ku górze Edytowane 9 Grudnia 2018 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Tomek jesteś WIELKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Za wyjątkowo chamski wybryk autor został ostrzeżony. Wątek powraca, jednak ponownie informuję - nie ma świętych krów. Na naszym forum nie będzie miejsca dla wulgaryzmów.Wątek jest posprzątany, bardzo proszę o powrót do meritum, czyli przynęt, form, spraw technicznych etc. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 (edytowane) ok.Sorry . Edytowane 10 Grudnia 2018 przez Tomy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 (edytowane) Foremki Baby shad 3,5cm.Dostępne komplety po 10 sztuk .Od nowego roku rusza strona nowa na FB i website sklep.Formy do gum,gumy i woblery Tomys Bait.Głównie skupię się na formach,materiałach i koledzy doradztwie .Nie będzie tajemnic itd.Wszelkie troski i rozterki macie już za sobą.Jak ktoś chce kopie woblera czy gumy innych producentów-żaden problem! o ile wzór nie jest opatentowany!.Farby do gum-żaden problem.Będziemy się bawić razem!.Może i nowy wątek zrobimy.Jak ktoś potrafi sobie formę zrobić i mu się chce-wzorki pod formy też będą do kupienia .Nad tematem farb do gum pracuje,tu potrzebne są papiery .Trochę to potrwa i niemało kosztuje ale farby będą a raczej lakier bezbarwny + barwniki to chyba będzie wygodniejsze dla obu stron Materiały w kooperacji z Marcinem -Modelarnia.24.Formy i wzory można będzie kupić u mnie bezpośrednio lub ze strony Modelarnia.24 x (3).JPGWzorki taka fotka pogladowa.Odlewy zaczynamy już niedługo,na dniach.Zakupy przez Modelarnia24.pl.Myślę że tak bedzie najlepiej dla was.Wszystko w jednym miejscu.Formy,wzory,materiały do tworzenia woblerów i gum.Z tego co wczoraj gadaliśmy z Marcinem farby do gum będą na stanie Edytowane 10 Grudnia 2018 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Raptorów 6BS nie planujesz zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Raptorów 6BS nie planujesz zrobić?Będą,będą na sezon 2019.Chłopak już przeszkolony i będzie odlewał.Ja sobie zostawię malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Przykładowo wzorek "Bastard4" coś dla luremakerów w tematach kleniowych. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Odpowiem zbiorczo.Wszystkie paczki zostały wysłane.Zamykam ten rok.Życzę wesołych świąt udanej zabawy noworocznej itd. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Szczena opada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Dzisiejsze odlewy.Sandacze[natura,róż,seledyn,pomarańcz] . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 I szczena do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 I szczena do góry To jest zamówienie na styczeń 2019-Słowacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Rybki dla Pawła.Zamówienie. + bonus na gwiazdkę 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Takie z resztek poodlewane. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi