Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Posprzątane i święta.

attachicon.gif P1640660.JPG

Od nowego roku 2019.Sprzedaż detaliczna zostaje zakończona.Będzie można nabyć przez sklepy moje przynęty.Potem podam linki zainteresowanym tzn.nie będzie możliwości złożenia zamówienia.Jak będę robił większą ilość zawsze z "górką" odleje i od czasu do czasu będą na giełdzie. 

Edytowane przez Tomy

Od nowego roku 2019.Sprzedaż detaliczna zostaje zakończona.Będzie można nabyć przez sklepy moje przynęty.Potem podam linki zainteresowanym tzn.nie będzie możliwości złożenia zamówienia.Jak będę robił większą ilość zawsze z "górką" odleje i od czasu do czasu będą na giełdzie.

Tzn. masz na myśli „swój sklep” na stronie www i FB, o któych wspominałeś ???

Bo jeszcze nie dawno pisałeś , że „sklepy z żalem odpuszczasz” i Twoje przynęty będą dostępne, przez Twoją stronę (już nie widzę tego posta, chyba został edytowany) FB i jerkbait.pl.

Tzn. masz na myśli „swój sklep” na stronie www i FB, o któych wspominałeś ???

Bo jeszcze nie dawno pisałeś , że „sklepy z żalem odpuszczasz” i Twoje przynęty będą dostępne, przez Twoją stronę (już nie widzę tego posta, chyba został edytowany) FB i jerkbait.pl.

Długo nad tym myślałem który wariant wybrać i na tą chwilę jest opcja że jednak sklepy.Samo odpisywanie,adresowanie,wysyłanie zajmuje zbyt dużo czasu.Detal tylko na jerkbacie i przez giełdę.Sklep na forum jak najbardziej.Będę chciał podwiesić wątek to też ułatwi i będzie klarownie.To odnośnie gum.Woblery będą tylko i wyłącznie detal.

Edytowane przez Tomy