Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Z tą emeryturą to pewnie ściema, bo już nie raz miały tu miejsce tego typu wolty. Gdyby jednak przepowiednia miałaby się sprawdzić, miałbym na oku godnego kontynuatora. Wszak gra idzie o najwyższą stawkę, bo wytwórców równie pięknych przynęt jest w Polsce kilku na krzyż. Więc gdyby...myślę, że można by opchnąć firmę słynnemu twórcy, który jest obecnie pogrążony w rozpaczy. Bezduszni kapitaliści z Krainy Paskudnych Kobiet i Niejadalnych Posiłków w zdradziecki sposób doprowadzili do zagłady dzieła życia naszego zasłużonego rękodzielnika. Jak wieść gminna niesie, w wyniku przypadkowej transakcji spieniężenia swojej firmy, wszedł on w posiadanie pokaźnej sumki, która emeryturę właściciela powyższego wątku mogłaby sprowadzić do przysłowiowego wacikowego. Moim zdaniem to byłaby fuzja roku.

• Like 4

Moim kontynuatorem będzie mój syn Michał A co do Twórcy pogrążonemu w rozpaczy  nie wiem o kim piszesz .Nie śledzę od jakiegoś czasu tego rynku .Jak trzeba to się pomoże ale kto to jest ?A w moim wypadku to nie Volta 60 tka na karku więc przede wszystkim szacun już tam po za twórczością ale wiesz tak pop prostu Maciej  W .

Edytowane przez Tomy
  • Like 2

• 2 tygodnie później...

Tomek - biznes można zostawić dowolnym spadkobiercom - a nawet sprzedać tym "lepszym", ku radości człowieków stworzonych do życia we wiecznym kompleksie gorszości. Fanów obowiązkowej wyprzedaży. Ale weny, talentu, ręki ani tej specyficznej iskry bożej - chyba jednak nie da się podarować  :) 

I co, sama nazwa będzie trwała ?   

• Like 1