kubaS 1 Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Mam tylko malutka nadzieje ze w podobnym malowaniu do tych bo to jest idealne. Juz nie moge sie doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Tomy, wizualnie dopieściłeś tego L.C do granic możliwości .W niedzielę dam mu popływać pomiędzy żerującymi rapami <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 A ja nadal czekam na Raptora L.C będą jakieś w najbliższej przyszłości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Wezmę się za nie jak Patryk połowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Tomek Jesli o mnie Chodzi to kolorki nie graja roli w boleniowkach. Lapalem rapy na takie dziwne kolory ze to wielkiego znaczenia nie ma. U mnie Bolek zeruje na ploci i drobnym Jaziu takze w sumie cos z czerwonym moze byc W piatek mam zaplanowany wyazd na Kropy wiec te Gugcie 5teczki beda mogly pokazac na co je stac Jeszcze raz wielkie dzieki za zaufanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Wezmę się za nie jak Patryk połowi....z drugiej jednak strony tak na wszelki wypadek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Cieszy mnie to pamiętaj o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Cieszy mnie to pamiętaj o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Tomy czy jest jakiś model Twoich wobków jaziowo/kleniowych które są pływające? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Dobre pytanie, w moich warunkach też by się przydał taki wynalazek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Można zrobić bez problemu ale ważyć dużo nie może.Raczej pod spinn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Można coś chyba pokombinować z balsą wtedy taki wobek to max 2,5g tak z mojego doświadczenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 W piatek mam zaplanowany wyazd na Kropy wiec te Gugcie 5teczki beda mogly pokazac na co je stac Jeszcze raz wielkie dzieki za zaufanie I jak, polowiles cos na nie? Bo nad woda byles, a i ryby wstawiles na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Tomy, jak pływak będzie ważył 2,5g to już jak dla mnie wystarczy. A jeszcze żeby latał przy powierzchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 W życiu na to moje gówno nic nie złowi Kombinowałem sobie dzisiaj z malowaniem Raptorów ale to taka wprawka designu przed L.C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Kiedyś coś pisałeś, że chciał byś zrobić jak żywe...Dla mnie głowa już jak prawdziwej uklejki, tułów prawie Muszę się przyznać, że ja przy swoich bał bym się wstawić takie zbliżenie Gratuluję mistrzowskiego wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 podziękował .Woblery bezsterowe 3,5cm waga 12gram.Praca mocna w trakcie prowadzenia zamiatają a w opadzie bardzo mocno lusterkują.Dedykowane Kleniom.Liczę również na współpracę Brzan.Po rzucie w poprzek nurtu nieco pod prąd dają się łatwo prowadzić przy dnie.łapią pracę już przy wolnym prowadzeniu.Dość stabilne w nurcie z racji znacznego ciężaru i bardzo lotne.Czas pokaże czy było warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Tomy, jak pływak będzie ważył 2,5g to już jak dla mnie wystarczy. A jeszcze żeby latał przy powierzchni...Zrobione dwa na próbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 To przygarnę jak zrobisz.A wiesz u mnie z tym lataniem to takie zawodowe zboczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 3.5 cm i 12 gram pocisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Próbne egzemplarze bezsterowców już połowiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 L.C tez.Tomy, świetny, zaj..iście lotny wobler, ze świetną amplitudą drgań, którego można pociągnąć niemal w każdej partii wody.Choć dziś rapy miały wszystko w dupie i trzeba było się napływać aby złowić kilka sztuk, Raptor LC wyjął rzutem na taśmę prawie 70taczka ... Uploaded with ImageShack.us Rezerwuję jeszcze jednego z następnej partii <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Piękna fotka i Rapiszon.Dzięki.Można je działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Jaziowo,Kleniowe Hooligans.Różne kolorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Bolenie na Leviathana.Dzięki Maek za fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi