Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

No i spoko :o Leviathany10tki[surówka!]dla Ciebie wykonane zostały.Staniesz na wysokości zadania a one nieprzerwanie łowić będą.

Tomy, oczekiwania przeszedłeś moje! Dziełem sztuki tym żal aż do wody rzucać będzie. Moc z Tobą jest i niech będzie forewer B)

SZACUN! Kilka nowych pomysłów mam, ale obgadamy je jak spotkamy sie...

Miałem dzisiaj jechać ale zapomniałem że to sobota a ja w weekend nie jadę.Szkoda nerwów.Może pod wieczór.Jutro napewno bo towarzystwo będzie dogorywać po sobocie. :D

Nowy wzorek w którym pokładam wielkie nadzieje,a co mi tam dobra-jestem go w 100% pewny :lol: ZZ'Rap na fotkach mi się pomyliła nazwa,są to oczywiście surówki takie przygotowanie pod malowanie.Praca podobna do Siudaków bezsterowych ale łatwiej nimi przyzygzaczyć po powierzchni co ma kluczowe znaczenie jeśli chodzi o skuteczność.Wobler na każdy uciąg,nadaje się też na wodę o wolnym uciągu i stojącą.Lotność wybitna :D

post-1204-1348917534,299_thumb.jpg

post-1204-1348917534,4095_thumb.jpg

Dzisiaj zajechałem na miejscówkę a tu wody brak!Dzisiaj przeszło przez moje ręce więcej ryb niż przez całe moje życie.Sandacze,Brzany,Klenie,Płocie i setki uklei.Kurna z godzinę biegałem po tej plaży.Wszystko przeżyło bo akurat wjechałem na zamknięcie śluzy.Swoją drogą czy nie można czegoś takiego jakoś kontrolować???!Przecież to jest normalna masakra.Kilka worków ryb do jasnej cholery!!!Bolenie na dodatek mnie rozpraszały bo wykorzystały widocznie okazję i tłukły do tej spanikowanej drobnicy ale to się nie da patrzyć jak tu się miota Brzanka tam Kleń.Siedzą na tej śluzie j...e parobasy i nie wpadnie do łba jednemu z drugim.?Już mnie to normalnie w....a to wszechobecne lanie na wszystko i polskie obcieranie dupy szkłem.

post-1204-1348917540,8195_thumb.jpg

post-1204-1348917540,9492_thumb.jpg

post-1204-1348917541,1318_thumb.jpg

post-1204-1348917541,2873_thumb.jpg

• Like 1

Wszystko wyzbierałem!Mewy z zemsty to mi całe auto obesrały.

Tak na serio było tego trochę.Nie wiedziałem że tyle kleksa jest na tym odcinku.Brzanek takich pod 30cm dwa t-shirty-[worek sobie z niego zrobiłem bo w rękach to bym zasapki dostał].Uklei to nawet nie wiem ile,szczupaczki też były i bardzo dużo sandacza.Myślę że każdy by tak zrobił z kolegów i nie ma co gratulować postawy.Najgorsze jest to że systematycznie jest tam w ten sposób ryba niszczona.

Dobrze , że chociaż niektóre zakłady popadały i panowie ichtiolodzy nie tłumaczą ich działalności wiosenną i jesienną przyduchą . Tak przez lata działo się na mojej Warcie i dzisiaj rybostan wygląda jak wygląda . Rozpacz brała jak całą szerokością rzeki spływały tony śniętych ryb .