patu Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Nie potrafię już sobie wyobrazić wersji highline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Cholernie ciężko uchwycić na fotce więc pewnie w realu będziesz miał okazję.Zobaczymy co na to Bolenie ale jestem dobrej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Kolejne ekstra przynęty , nie śmiem nawet marzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Super te cukierki, moze bym cos wkoncu zlapal jak bym mial hahahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Trzeba przyznać...są odjechane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 No i spoko Leviathany10tki[surówka!]dla Ciebie wykonane zostały.Staniesz na wysokości zadania a one nieprzerwanie łowić będą. Tomy, oczekiwania przeszedłeś moje! Dziełem sztuki tym żal aż do wody rzucać będzie. Moc z Tobą jest i niech będzie forewer SZACUN! Kilka nowych pomysłów mam, ale obgadamy je jak spotkamy sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Super te cukierki, moze bym cos wkoncu zlapal jak bym mial hahahahah Smiem twierdzic ze na Menue mize byc bardzo ciezko, po prostu uciag rzeki jest za slaby. Przyneta nie bedzie odpowiednio pracowala. No chyba ze Twoj odcinwk Menu jest inny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 A kto tu mowi o Menie? No i nie zapominajmy ze mam tu 3 sluzy wiec o uciag sie nie boje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 No tam to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Na wolniaki są bnezsterowce jak znalazł.Raptor też daje radę.Na początku Ci co łowili Bolenie byli zszokowani że ma tak ostrą pracę i nie wierzyli w niego do pierwszej ryby Rybki z dzisiejszego dnia na bezsterowca Raptor6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 c.d. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Widze ze w tym roku wobki bezsterowe biją wszelkie inne na głowe Gratki Tomek za piękne rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Tomy, seryjnie strugasz i seryjnie łowisz, gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Miałem dzisiaj jechać ale zapomniałem że to sobota a ja w weekend nie jadę.Szkoda nerwów.Może pod wieczór.Jutro napewno bo towarzystwo będzie dogorywać po sobocie. Nowy wzorek w którym pokładam wielkie nadzieje,a co mi tam dobra-jestem go w 100% pewny ZZ'Rap na fotkach mi się pomyliła nazwa,są to oczywiście surówki takie przygotowanie pod malowanie.Praca podobna do Siudaków bezsterowych ale łatwiej nimi przyzygzaczyć po powierzchni co ma kluczowe znaczenie jeśli chodzi o skuteczność.Wobler na każdy uciąg,nadaje się też na wodę o wolnym uciągu i stojącą.Lotność wybitna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 No mistrzu Maek artefakty tajemne i miód na duszę Twoją która na ciemną stronę mocy zmierza nieubłaganie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Przy takim wykonaniu skórzaki mozna sobie w ..... wsadzić brawo Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Tomek, a jak po łowieniu można je obrać z tej łuseczki i usmażyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Dzsiaj na Raptora6 sandałki w okolicach 50-60cm jeden po drugim tak przez 1,5godziny z rynienki.Bolenie cisza-woda opadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 ZZRap 10tka waga ok.20g nowy wzorek w toku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Dzisiaj zajechałem na miejscówkę a tu wody brak!Dzisiaj przeszło przez moje ręce więcej ryb niż przez całe moje życie.Sandacze,Brzany,Klenie,Płocie i setki uklei.Kurna z godzinę biegałem po tej plaży.Wszystko przeżyło bo akurat wjechałem na zamknięcie śluzy.Swoją drogą czy nie można czegoś takiego jakoś kontrolować???!Przecież to jest normalna masakra.Kilka worków ryb do jasnej cholery!!!Bolenie na dodatek mnie rozpraszały bo wykorzystały widocznie okazję i tłukły do tej spanikowanej drobnicy ale to się nie da patrzyć jak tu się miota Brzanka tam Kleń.Siedzą na tej śluzie j...e parobasy i nie wpadnie do łba jednemu z drugim.?Już mnie to normalnie w....a to wszechobecne lanie na wszystko i polskie obcieranie dupy szkłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 To tylko dzięki Bogu, że znalazłeś się tam o właściwej porze. Wielki + za akcję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiomSeb Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 A co sie beda knury przejmowac , przeciez tak ciezko pracuja w pocie czola za marne pieniadze za myslenie nikt tam nie placi, lemingi nic wiecej. Cale szczescie ze udalo ci sie w jakims stopniu pomoc rybolkom. Podziekowania i gratulacje dla kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Wszystko wyzbierałem!Mewy z zemsty to mi całe auto obesrały.Tak na serio było tego trochę.Nie wiedziałem że tyle kleksa jest na tym odcinku.Brzanek takich pod 30cm dwa t-shirty-[worek sobie z niego zrobiłem bo w rękach to bym zasapki dostał].Uklei to nawet nie wiem ile,szczupaczki też były i bardzo dużo sandacza.Myślę że każdy by tak zrobił z kolegów i nie ma co gratulować postawy.Najgorsze jest to że systematycznie jest tam w ten sposób ryba niszczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Dobrze , że chociaż niektóre zakłady popadały i panowie ichtiolodzy nie tłumaczą ich działalności wiosenną i jesienną przyduchą . Tak przez lata działo się na mojej Warcie i dzisiaj rybostan wygląda jak wygląda . Rozpacz brała jak całą szerokością rzeki spływały tony śniętych ryb . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Wieści znad wody Raptor L.C.Łowca mój kolega Piotr.Dzięki za fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi