Tomy Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 A Raptorek z jedną kotwiczką łowi i to na zaporówce Dzięki Tomy Ten ze sterem??Kurcze kawał Rapy!Napisz mi na priv.który to wobler dokładnie jest ------------------------------------------------------------ ----W ten dzień dawno,dawno temu w odległej galaktyce przyszedł na świat Tomy............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 A to w takim wypadku Sto lat i wielkich rap, co by nudno nie było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zdrówka Tomy i samych sukcesów , oby pech Cie omijał szerokim łukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Dzięki Dzisiaj z castem 3sztuki.Ten naj focony.Wszystko na ZZ'Rap[robiłem testy].Wobler o dość sporych możliwościach.Prowadzenie wolne lub średnie tempo przystanki na opad,podbicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Raptor6 w nowej szacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Niesamowity efekt ! Biżuteria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 ....i takie Łukasz dostaniesz za te zaległe cośmy razem zapomnieli Różne wzorki ale w tym designie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Tomy - o takiej szacie pisałem Ci w priv. Świetny efekt!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Nocka nie przespana.Uff...jadę testować chyba sobie Yarisa muszę sprawić co pali 2-3 litry/100km.Muszę coś zarzucić co by się oczka nie kleiły i w drogę.Jak by tego było mało doszły jeszcze materiały na streamery Boleniowe do których się ostro zabieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Nocka nie przespana.Uff...jadę testować chyba sobie Yarisa muszę sprawić co pali 2-3 litry/100km.Muszę coś zarzucić co by się oczka nie kleiły i w drogę.J Tomy, uważaj. Panowie w niebieskich mundurkach maja takie papierki co się na czoło przykleja <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Nie no przed jazdą to tylko mocna kawa.Jestem już i połowiłem ale takie na minimum sportowce.Ważne że skuteczność ZZ'Rap została ostatecznie potwierdzona.Niestety kijek nowy trzeba uzbroić do perfekcyjnej ich prezentacji CTS 2,40 9-28g.Panowie muszę z żalem zakomunikować że woblerów Jaziowo/Kleniowych w sezonie Boleniowym robił nie będę bo nie dam rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Raptor6 w nowej szacie. Tomy zrób mi takiego jednego. Please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 ok.idę właśnie do pracowni,cała nocka przede mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Tu Obi Van Kenobi Leviathany10 na ukończeniu.Mistrz Joda proszony o odpalenie Sokoła Millenium i kontakt.Reszta promem poleci do Lorda Vadera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Połączenie folii z aero daje dużo możliwości, świetna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Tomek,poproszę takiego ale 8cm Ostatni zawisł na zaczepie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Ja pindolę, panie Tomaszu, jak boleni łowić nie umiem tak wobkiem takim rzucałbym dla przyjemności. Czy dobrze widziałem, że są bezsterki ósemki czy siódemki? Jeśli tak - czy mógłbym prosić jedna 10tkę i jednego mniejszego w takiej szacie? Pozdrawiam, Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Są mniejsze ZZ'Rap jak będą gotowe wstawię foto.Spokojnie z tą szatą bo już jest nowy design też na folii ale trochę inne podejście do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Kiedy mnie się ta podoba Wiesz jak to mówią - lepsze wrogiem dobrego ZZ jest zawsze Top, więc ja chętnie - może być nawet 2xZZ i raz Leviathan. Daj znać na priv jak będziesz miał właśnie w takiej szacie. Pozdrawiam, Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Ok.muchy Boleniowe Stream9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiomSeb Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Powiem krutko ... BOMBA ! Raptory w wersji wlochatej ! Genialnie wygladaja naprawde pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 No dzięki zwłaszcza że to moje pierwsze streamery to cieszą takie słowa.Jeszcze główki będę im zalewał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Już fajne a na następny sezon to jeszcze ewoluują, dojdą pokrywy skrzelowe, ogonki itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 ......i co by przy delikatnym podciągnięciu otwierały pyszczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Nie no!Przeadziłes z tymi wobkami,miażdżą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi