Tomy Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 ZZ'Rap testy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 ZZ'Rap testy. To ja się przypomnę delikatnie <_< 2 sztuki z instrukcją obsługi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 ja sie przypominam z Leviatanem 8 Oby był taki sam jak te 10 Normalnie kosmos Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Tomy wobki super bardzo naturalny wygląd,rapiszony będą miały spory kłopot w odróżnieniu od oryginalnej uklei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Powiem krutko ... BOMBA ! Raptory w wersji wlochatej ! Genialnie wygladaja naprawde pierwsza klasa.Dobre Popieram Bardzo uniwersalna muszka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 ZZ'Rap testy. To ja się przypomnę delikatnie <_< 2 sztuki z instrukcją obsługi ZZ'Rap polecany kijek 2,40m mniej więcej 9-28g cw.X/Fast.Rzut w poprzek nurtu ściąganie powolne z podbiciami i przerwami na opad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Tomek boleniowki robisz kozak a @maek pokazal ze idzie tym zlapac wszystko ale czy sprobowalbys sil w wobkach pstragowych? kolorki jak ZZRAPY tylko wiadomo inny ksztalt i praca. cos na wzor np. Imakatsu Ripeizer 60 lub squad minnow Illexa/jackall bros. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 No nie wiem.Teraz kończę pracę przeważnie o godz.3-4rano.Muszę sobie wyświetlić te wobki i może,może.Chciałbym ale nie wiem czy ogarnę kropki.Testować też nie mam gdzie choć w wykazie łowisk mój okręg pstrągiem stoi- po prostu mieszkam w krainie pstrąga i lipienia .Może brały by na ZZ'Rap.Leviathan nie był tworzony z myślą o Brzanie,Sumach czy Sandaczach a w tej chwili ciężko powiedzieć że są to przyłowy na tą przynętę. Barbara na Leviathana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Tomek o testy sie nie boj Ja mam wystarczajaco pstragowych ciurkow tutaj, czasu nie wiele ale w tym roku z kumplem nawet polowilismy. Byly 2 kropki po 51cm kilka srednich lipieni a klenie widziales Wobek nie musi byc ich kopia ale chodzi o ksztalt mocno zwezajacy sie ku ogonowi z szerszym ale nie za dlugim sterem. Waga obojetna bo od tygodnia mam znowu Spina klasy UL Ze mnie zaden Boleniowiec a kilka twoich maluchow bym poprostu chcial miec Dzisiaj po nocce na te 5cm uklejki od Ciebie zdjalem Bolka, nie duzy bo moze z 25cm ale przywalil jak nalezy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Tomy,wobki które tworzysz to majstersztyk.Diabelsko łowne i ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Raptor 5,5cm z jedną kotwicą daje doskonale radę na kropkach, szczególnie rano i wieczorem jak ryby stoją na żerowych miejscach i pod wszelkimi progami i wodospadzikami, początkami rynien za głazem itp Jakby się go udało zrobić w wersji z 0 pływalnoscią byłby ideał pstrągowy na takie miejsca. Kolory,- hm,- wydaje mi się, że mniej ważne, bo w takich miejscach i w takiej porze tylko ciche wejście i dobre podanie i prowadzenie zapewnia efekt, kolor to moim zdaniem sprawa mocno drugoplanowa. Wydaje mi się, że gdyby rzeczony Raptorek był z neutralną pływalnością zyskal by trochę na energiczniejszych drobnych co do amplitudy drganiach przy wolniejszym prowadzeniu i to byłby pstrągowy strzał w 10 a Tomek nie musiał by ryzykować nieudanymi wobkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Taki mały preview-WISŁA8-nowy design. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 ZAJEBISTE,- już się nie mogę doczekać Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 A!no i jest ten floater dla Ciebie na rafowe zandery.Jutro będę pasował do niego ster. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 ZZ'Rap testy. To ja się przypomnę delikatnie <_< 2 sztuki z instrukcją obsługi ZZ'Rap polecany kijek 2,40m mniej więcej 9-28g cw.X/Fast.Rzut w poprzek nurtu ściąganie powolne z podbiciami i przerwami na opad. Tak też myślałem, Maek też mi fajny wykład walnął a propos leviathana jakiś czas temu na priv, a on jest od niego profesorem To czekam Tomku, jak będziesz miał dla mnie 2 ZZ i 1 Leviathana w nowej szacie to puść privka. 2 połowa sierpnia i do końca roku, ile wlezie - tylko rapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Ah ta Wisła nie dane było żeby do mnie dopłynęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Tomy, ile wazy ten Wiślak i jaką ma pracę??Wykonanie jak zawsze 1-sza klasa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Samego ołowiu ma 6g to całość w granicach 10-12g.Muszę nową wagę kupić bo mi padła.Praca podobna do żywej ryby nie wiem jak ją inaczej określić trochę wężowa trochę migocząca.Przy podbiciu daje fajne efekty.Myślę je wypróbować na miejscówce boleniowej gdzie do tej pory rządzą ZZ'Rap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Małe ZZ'Rap i Raptor6 w nowym designie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Raptor7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Raptor7 PLywaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Ah ta Wisła nie dane było żeby do mnie dopłynęła Tym razem Milupa dopłynie,czekam tylko na stery.Dostanie 2mm.Salmon1977 to jest Raptor7 ok.12-14g pływak jest zrobiony jeden do testów dla Arka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Genialnie wyglądające przynęty mam nadzieje, że niedługo zobacze je na własne oczy. Śliczna brzana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Siema.ZZ'Rap kolejne testy.Wersja Heavy.Dzisiaj takie dość konkretne już z mocnym garbem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Faktycznie garbaty bolek to już musiał być kawał niezłej ryby, gratuluję testów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi