(...) istotne jest te?ź wywa?źenie kija, jak nie będzie dobrze kija wywa?źał to te?ź nadgarstek będzie bolał.To jest istotna sprawa i na wywa?źenie powinno się zwracać uwagę
W takim przypadku wystarczy trochę taśmy ołowianej na końcu dolnika przykleić izolką i po sprawie. Tak czytam i czytam i mam wra?źenie, ?źe nikt tego prostego zabiegu nie stosuje. Dla mnie przy cię?źszych i długich kijach to wręcz zabieg podstawowy. Większości takich kij?łw ?źaden kołowrotek nie wywa?źa w spos?łb zadowalający. Warto spr?łbować, p?łźniej człowiek się sam sobie dziwi, ?źe wcześniej tego nie zrobił .
A ?źeby nie było całkiem off to powt?łrzę pytanie, ju?ź zadane na tym forum a zostawione bez odpowiedzi...
Czy te Penny, kt?łre tępo chodzą od nowości, są takie modele, docierają się czy ich praca taka ju?ź pozostaje.
Pytanie
FidoAngel
W takim przypadku wystarczy trochę taśmy ołowianej na końcu dolnika przykleić izolką i po sprawie. Tak czytam i czytam i mam wra?źenie, ?źe nikt tego prostego zabiegu nie stosuje. Dla mnie przy cię?źszych i długich kijach to wręcz zabieg podstawowy. Większości takich kij?łw ?źaden kołowrotek nie wywa?źa w spos?łb zadowalający. Warto spr?łbować, p?łźniej człowiek się sam sobie dziwi, ?źe wcześniej tego nie zrobił
.
A ?źeby nie było całkiem off to powt?łrzę pytanie, ju?ź zadane na tym forum a zostawione bez odpowiedzi...
Czy te Penny, kt?łre tępo chodzą od nowości, są takie modele, docierają się czy ich praca taka ju?ź pozostaje.
23 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi