platynowłosy Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 PanowieCzasami pudła na przynęty maja tak słabo pomyślane nieruchome przegrody, że aż się prosi o ich usunięcie.Pytanie, jak, czyli czym. Odlamywanie nie wchodzi w rachubę. Macie pomysł? Pozdrawiam. Alek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Lutownica, dremel, a jak nie ma to noże pozostają i surprajs w linku jerkbait.pl-pudlo-na-woblery 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Alek, zależy od pudełka, ja w wielu wycinałem zwykłym ostrym nożem, a jeśli pękało tworzywo to na gorąco. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar80 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Frez na multiszlifierke i jedziesz jak chcesz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarski365.pl Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 pudełka z wszystkimi przegrodami regulowanymi są wyjściem. Miały to kiedyś pudełka z decathlonu, ale ja miałem te mniejsze https://www.decathlon.pl/pudeko-wdkarskie-geode-l-id_8409221.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 pudelka plano.pozdrowka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 pudelka plano.pozdrowkaJeśli regulowane to tylko markowe. Te tańsze lubią nie trzymać przegródek, zamiast zająć się dobieraniem przynęty trzeba trzymać przegródki by się nie rozsypały. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi