Bezu Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Witam Kolegów po kilku latach przerwy dłubaniny... Zaczynam od nowa. Oto moje wobki.Wiele lat temu strugałem dla siebie coś nie coś dla znajomych. Potem nastała fascynacja muszkarstwem oraz łowiectwem, więc siłą rzeczy wobki poszły w odstawkę. Pomimo drógiej pasji czyli wspomnianego łowiectwa znalazło się troszkę czasu by coś działać... A oto wyniki dłubaniny... Oceniajcie, chwalcie, krytykujcie... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Taka mieszanka doświadczenia i fantazji, to może być niezły początek ciekawej przygody. Naprawdę mocno Ci kibicuję! Tradycyjnie - witaj we własnym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Scyzor Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Fajna są te szczupacze-pstrągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezu Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Dzięki Koledzy... robią się kolejne ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezu Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Fotki z kruciutkich testów nad wodą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Rozumiem potrzebę pochwalenia się skutecznością swoich wyrobów. Wielokrotnie przypominałem w różnych miejscach, że zasady publikacji zdjęć obowiązują w całym forum, również w wątkach autorskich, choć tu jestem mniej restrykcyjny. Jak już napisałem, rozumiem chęć pochwalenia się skutecznością swoich dzieł, ale bardzo proszę - niech te rybeczki będą chociaż wymiarowe! Uprzejmie nie interweniowałem przy zdjęciach kleników, to teraz mam Zdjęcia zostawię do wieczora, później wszystkie niespełniające forumowych minimów znikną.http://jerkbait.pl/topic/3700-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87film%C3%B3w-na-forum-jerkbaitpl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi