wobo Opublikowano 1 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Dzięki Hubert za link do artykułu. A casting - obserwując forum wygląda, że nie jestem jedynym któremu ta metoda nie podpasowała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nories Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Dzięki Hubert za link do artykułu. A casting - obserwując forum wygląda, że nie jestem jedynym któremu ta metoda nie podpasowała.juz lepiej nie dalo sie tego ujacproblem polega na tym, ze wielu sie udziela, nie majac o temacie bladego pojecia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 juz lepiej nie dalo sie tego ujacproblem polega na tym, ze wielu sie udziela, nie majac o temacie bladego pojecia Maciej piszesz o castingu czy reanimowaniu zarżniętych łożysk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nories Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 (edytowane) o castingukolowrotki typu steez 103,czy alphas posiadaja magnetyk ,ktory nie odlacza sie calkowicie,to samo tyczy sie DC, jesli chodzi o shimanoslabym jest sprawdzenie czy lozyska sa ok obracajac szpule palcem,zazwyczaj lozyska na szpuli zajechane to te ktorych osiagi (odleglosc) spada juz po kilku chwilach lowienialozyska szpuli szumia,niezaleznie od ich klasy wykonania,i czy to sie komus podoba czy nie,co nie oznacza ze sa zajechaneto jedno z wazniejszych ogniw odleglosci rzutu,jesli chodzi o casting,wiec wymagaja odpowiedniego serwisu,dbanie przedewszystkim o ich czystosc(co jakis czas ich mycie i oliwienie) to podstawahttps://www.youtube.com/watch?v=ayqiHPvI83g Edytowane 2 Maja 2019 przez Nories 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 (edytowane) juz lepiej nie dalo sie tego ujacproblem polega na tym, ze wielu sie udziela, nie majac o temacie bladego pojecia No tak, ja nie mam pojęcia o łożyskach, a o caście to lepiej nie wspominać.. Wyobraź sobie, że jesteś w błędzie tak w jednym jak i drugim. No ale przecież Ty wiesz lepiej co i jak - nieprawdaż? " zazwyczaj lozyska na szpuli zajechane to te ktorych osiagi (odleglosc) spada juz po kilku chwilach lowienia" Zaprawdę powiadam wam, godny nagrody Nobla sposób na weryfikację zużycia łożysk. Edytowane 2 Maja 2019 przez eRKa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nories Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 dobra erka,jest to tak oczywisty temat ,ze serio ale nie chce mi sie dalej dywagowacno a jesli znasz lepszy sposob ,na ich weryfikacje ,to napisz ,chetnie sie z nim zapoznambyc moze zastosuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi