cezorator Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Po kormoranie pragnę przestawić następnego mięsiarza znad naszych wód Ciekawe co o nim powiecie ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Sądząc po wyprostowanej szyi może to być bocian czarny, ale nie jestem pewien – stoi w cieniu. Bociany czarne występowały kiedyś licznie w rodzinnych stronach mojego Taty, tj. w Lasach Janowskich. Od czasu do czasu obserwowałem je jako dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 ja tam sie nie znam, jak dla mnie to CZAPLA.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Oj widzę, że muszę dołączyć jeszcze jedną fotkę.Więcej nie mam bo ptaszek mi przy podchodzeniu uciekł :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 No nie wiem.... Żuraw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 18 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 No nie wiem.... Żuraw? Nie jest to żuraw Żuraw ma inny ogon oraz nie ma czerwonych nóg i dzioba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Bocian czarny, hajstra,,,,,,,,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Eeeee .... flaming???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Bocian czarny, hajstra,,,,,,,,,,,,, Ja dodam jeszcze jedną nazwę Ciconia Nigra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Tak stawiałem na początku. No i co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Krzysiek, To spore ptaszysko. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Tak stawiałem na początku. No i co to? Nie może być nic innego tylko bocian czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek65 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Jan Sokołowski - Ptaki Ziem Polskich Bocian czarny - Cirkonia nigra ...Upierzenie czarne z pięknym metalicznym, purpurowym i zielonym połyskiem. Pierś i brzuch białe. Dziób i nogi ptaków starych czerwone. Młode mają dziób zielonoszary, nogi bladoróżowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Jan Sokołowski - Ptaki Ziem Polskich Bocian czarny - Cirkonia nigra ...Upierzenie czarne z pięknym metalicznym, purpurowym i zielonym połyskiem. Pierś i brzuch białe. Dziób i nogi ptaków starych czerwone. Młode mają dziób zielonoszary, nogi bladoróżowe. Gwoli ścisłości nie Cirkonia nigra tylko Ciconia nigra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek65 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Gwoli ścisłości nie Cirkonia nigra tylko Ciconia nigra Dokładnie - Ciconia nigra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnyJohn Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 To tylko mógł być bocian czarny bo czapli czarnych ni ma .Gorsze są czaple... To prawdziwi elektrycy Albo wydry-ZGROZZZZZA . Jeden odzcinek Liwca się przez parkę tyck kanali skończył . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Co w tym dziwnego, każdy kłusol to mięsiarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi