Skocz do zawartości

Spodniobuty Lemigo

piotreus1988

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jako �źe zbli�źa się sezon potrzebuję opinii na temat w/w spodniobut�łw. Niestety w sieci zazwyczaj opinie odbiegają na temat tego, kt�łre ze spodniobut�łw lepiej kupić. Mi chodzi o te konkretne, zrobione są z nylonu i nie wiem jak to się wszystko będzie sprawdzało. Mo�źe jkieś wady i zalety, nie tyle co samego producent, ale materiału z jakiego są wykonane.

Witam, jako ?źe zbli?źa się sezon potrzebuję opinii na temat w/w spodniobut?łw. Niestety w sieci zazwyczaj opinie odbiegają na temat tego, kt?łre ze spodniobut?łw lepiej kupić. Mi chodzi o te konkretne, zrobione są z nylonu i nie wiem jak to się wszystko będzie sprawdzało. Mo?źe jkieś wady i zalety, nie tyle co samego producent, ale materiału z jakiego są wykonane.

zacytuje ci jakis losowo wybrany sklep netowy (bo mi sie spodobal opis):

Chest waders Lemigo 997 - very durable and proven model spodbiobut?łw fimry Lemigo.

a tak serio to czego oczekujesz za 100? wody od nowosci nei puszcza a reszta zalezy od tego co bedziesz z nimi robil.

kolega ma takie bodaj sheakspeary uzywane co kilka tygodni/miesiecy od 2ch lat i dalej daja rade.

a jedyna prawdziwa opinia o tym jak sprawdza sie dla ciebie bedzie TWOJA opinia za jakis czas.

Ps. na zime do polski bym ich nei bral ;P

Uwaga moja przy 187cm mam 110-112kg i stope 45-47(w zal od producenta) i nei ma szansy by kupic jakiekolwiek seryjne wodery tego typu na moj wymiar... Jakby byly to w zyciu bym nie kupil oddychajacych - wolalbym co sezon kupowac nowe za 100.

• 2 miesiące temu...

A czym w u?źytkowaniu r?ł?źnią się wodery z tego nylony od materiału opisywanego jako plavitex. Czy ten nylon to jakieś taki trochę grubszy ortalion?

Chcę kupić jakieś wodery, ale przede wszystkim do ochrony przed mokrą wysoką trawą i na kr?łtkie wejścia do wody.

Macie jakieś patenty na gumowce przy woderach by podeszwa nie była tak śliska, chodząc po zalanej tamie jest to strasznie niebezpieczne. Chodzi mi o to by bardzo ich nie zniszczyć a ?źeby jako tako mieć przyczepność.

jedyne co mi przychodzi do glowy to takie gumowe raki z kolcami z karbidu:

link pierwszy lepszy.:

http://www.militaria.pl/nakladki_antyposlizgowe_na_obuwie_ar timate_walk_(jh-228)_p5835.xml