MieczysławS Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 A może CD XLS pierwsza generacja 2,75m 6-25g Cię zainteresuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 9 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Propozycji co ewentualnie mogłoby mnie zainteresować jest naprawdę sporo. Problem polega na tym, że większość z nich to byłby zakup "w ciemno" bez możliwości wcześniejszego oglądnięcia czy to gotowych kijków czy nawet blanków na których można zbudować wędkę. W większości to są subiektywne odczucia czy zdania każdego z nas nt. wędki czy blanku. Niestety Lublin to nie Warszawa, Poznań czy Gdańsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek-es Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Jeśli wybrałeś Graphiteleader Tiro Prototype GOTPS - 842 ML-T czyli długość 2,55 i CW 4 -24 g to na pewno jesteś zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Wybrałem Elitkę. Wydaje się być bardziej uniwersalna i wszestronna. Oglądałem też tego Tiro u Rafafa Bednarkiewicza na Trout Area (na sucho) ale prezentuje się naprawdę świetnie i myślę, że tak jest również w praktyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Miałem zarówno elitke jak i avida o tych samych parametrach. Avida jednak lepiej wspominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Miałem zarówno elitke jak i avida o tych samych parametrach. Avida jednak lepiej wspominam.To teraz czas na Tiro :-) lub coś innego od samurajów :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi