Ostry krokodylec1 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Wiatam jak w temacie. Poszukuje opinii na temat tej wedki varivas area drive 65ft 6lb. 1.98m cw.1-7 gr.Opisany jest jako fast ale nazwa area zapala mi czerwone swiatlo, ze bedzie takim moderatem do lowienia malymi blaszkami. Pytam poniewaz chcialbym tez zalozyc woblera typu twich tak do 7 gr. jak i jijigoc glowkami do 5gr.Czy ta wedka nada sie do takich przynet czy bedzie zbyt wolna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry krokodylec1 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Panowie nikt ta wedka nie lowi lub lowil?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 http://jerkbait.pl/topic/67388-w%C4%99dka-varivas-czy-graphiteleader/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Panowie nikt ta wedka nie lowi lub lowil?! Ja używałem ARD-62T-DTS a ty pewnie pytasz o zielonego ARD. Więc nie, nie nada się ani do woblerów ani do gum. Przy twichu 7g woblerami czyli dość dużymi jak na Area na pewno się podda. Szczyt jest na tyle miękki że nie widzę sensu.Area są zaprojektowane do Area i świetnie się nimi łowi tęczaki na stojącej wodzie.Do twojego łowienia kategoria Ajing Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry krokodylec1 Opublikowano 19 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Dzieki a macie takie ajing na sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi