SAWIOLA666 Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 (edytowane) Wieczorny Bandziorek z Wiślanej przykosy . Edytowane 20 Września 2019 przez Sawiola 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Ech, zazdroszczę wam pięknych ryb i kapitalnych fotek. . Kilka szprotek urobionych w pocie i znoju na stojaku. Ryby niesamowicie spasione,zdecydowanie nie głodują 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Taki z 8 na przodzie 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 W końcu coś konkretnego. Do 8 z przodu trochę zabrakło ale już niewiele.Zdecydowanie najgrubszy i najcięższyboleń jakiego złowiłem w tym roku. 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 O zachodzie słońca, szczególnie jesienią przy dnie kręcą się te najwieksze, grube bolenie Ryba wzięła w głębokiej rynnie na woblera, czekałem po rzucie, aż przyneta dotknie dna i dopiero rozpoczynalem zwijanie. Wabik lekko dryfowal nad dnem co chwilę muskajac kamienie. Branie i walka, poezja. Sezon na zimne, denne rapy uważam za otwarty 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Dwa zbóje... 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 (edytowane) Dwa zbóje... W sensie ryba i łowca? Oczywiście gratulacje Adamie A to z Warty czy z Odry? Edytowane 21 Września 2019 przez Krzysiek Rogalski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Pierwszy złowiony z nastawieniem na bolenie , a nie jako przyłów Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 22 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 (edytowane) Trochę mnie Krzysiek ostatnio zmobilizował, żeby złowić Yeti, muszę się z nim zgodzić i jednocześnie melduję, że mi się udało dzisiaj rano do tego w hattrick-u. Tu proszę wyłączyć dźwięk, ręce mnie bolały bo musiałem się uwijać i wyszystko było w mega krótkim czasie... Widok na przystań żeglarską, żeby nie było... Edytowane 22 Września 2019 przez guciolucky 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Trochę mnie Krzysiek ostatnio zmobilizował, żeby złowić Yeti, muszę się z nim zgodzić i jednocześnie melduję, że mi się udało dzisiaj rano do tego w hattrick-u. Ta chwila przejdzie zatem to historii , pierwszy wiarygodny dowód ( a w zasadzie trzy dowody ) dokumentujące istnienie Yeti. Od zawsze wiedziałem że istnieją, i to nie w Nepalu, a pod samym nosem, w Olsztynie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Bieżący wypust z Kociewia. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex71 Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Panowie, piękne ryby u mnie ten rok boleń na zero ,nie przyłożyłem się ,ale jeszcze trochę sezonu zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 (edytowane) Ten fajnie powalczył , nie chciał wyleźć z nurtu Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Września 2019 przez jacekp29 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. patu Opublikowano 22 Września 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Gratulacje dla wszystkich łowców!Poniżej jeden z ostatnich boleni, skusił sie na RH85 . 65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Coraz grubsze 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mansik Opublikowano 22 Września 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Szprotek z Jeziora Żywieckiego. 62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Wiślany z Mazowsza . Przyfasolił w E3 . 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Mówiłem, że się powoli zaczniesz og E2 odzwyczajać Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Pioter może masz racje ale E2 i tak ma to cosik magicznego i niepowtarzalnego , E3 powoli się rozkręca , to nowy wobler więc trzeba czasu żeby potwierdził swoją skuteczność na moich rewirach, może dorówna E2 ,kto wie .A przyłożył w ten kolor o który Cię poprosiłem . Dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XKRZYSIEK100 Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Gratulacje dla wszystkich łowców boleni!Mój weekendowy 70+ 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Szprotek z Jeziora Żywieckiego.Michał, Ty Boleniarzu…!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Michał, Ty Boleniarzu…!!! Niedzielny wędkarz - dosłowienie, któremu czasem sprzyja szczęście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Amator mojego bezsterowego GreenLine 7 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 (edytowane) pewnie głęboko zażarł..ale dało się wyhaczyć mało urazowo?jeśli tak to dobrze, czasami się zdarza , że tak głęboko , świadczy o mocnym żerowaniu i dobrej przynęciepewnie Ci zaraz zarzucą, ze trzeba było go umyć, ale czasami tak jest w pośpiechu.Gratuluję rybki, wogóle gratuluję wszystkim ładnych okazów. Edytowane 23 Września 2019 przez jerzy6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Niestety masz rację, głęboko zażarł i trochę pokrwawił na macie. Ale udało się go bardzo szybko wyhaczyć i nie było problemu z odpłynięciem.Dopiero na zdjęciu zobaczyłem, że się tak tą krwią upaciał. Niestety wędkarstwo to nie szachy i czasami krew się poleje. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi