Skocz do zawartości

Bolenie 2019

guciolucky

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DAWIDspinn

O zachodzie słońca, szczególnie jesienią przy dnie kręcą się te najwieksze, grube bolenie :) :o Ryba wzięła w głębokiej rynnie na woblera, czekałem po rzucie, aż przyneta dotknie dna i dopiero rozpoczynalem zwijanie. Wabik lekko dryfowal nad dnem co chwilę muskajac kamienie. Branie i walka, poezja. Sezon na zimne, denne rapy uważam za otwarty :)

post-49243-0-58482500-1569087752_thumb.jpeg

• Like 35

Trochę mnie Krzysiek ostatnio zmobilizował, żeby złowić Yeti, muszę się z nim zgodzić i jednocześnie melduję, że mi się udało dzisiaj rano do tego w hattrick-u.

Tu proszę wyłączyć dźwięk, ręce mnie bolały bo musiałem się uwijać i wyszystko było w mega krótkim czasie...

Widok na przystań żeglarską, żeby nie było...

post-50477-0-68233200-1569143707_thumb.jpg

Edytowane przez guciolucky
  • Like 16

Trochę mnie Krzysiek ostatnio zmobilizował, żeby złowić Yeti, muszę się z nim zgodzić i jednocześnie melduję, że mi się udało dzisiaj rano do tego w hattrick-u.

Ta chwila przejdzie zatem to historii , pierwszy wiarygodny dowód ( a w zasadzie trzy dowody ) dokumentujące istnienie Yeti. :)

Od zawsze wiedziałem że istnieją, i to nie w Nepalu, a pod samym nosem, w Olsztynie ;)

• Like 2

Pioter może masz racje ale E2 i tak ma to cosik magicznego i niepowtarzalnego  , E3 powoli się rozkręca , to nowy wobler więc trzeba czasu żeby potwierdził swoją skuteczność na moich rewirach, może dorówna E2 ,kto wie :) .A przyłożył w ten kolor o który Cię poprosiłem . Dzięki   :good: .

pewnie głęboko zażarł..

ale dało się wyhaczyć mało urazowo?

jeśli tak to dobrze, czasami się zdarza , że tak głęboko , świadczy o mocnym żerowaniu i dobrej przynęcie

pewnie Ci zaraz zarzucą, ze trzeba było go umyć, ale czasami tak jest w pośpiechu.

Gratuluję rybki, wogóle gratuluję wszystkim ładnych okazów.

Edytowane przez jerzy6

Niestety masz rację, głęboko zażarł i trochę pokrwawił na macie. Ale udało się go bardzo szybko wyhaczyć i nie było problemu z odpłynięciem.

Dopiero na zdjęciu zobaczyłem, że się tak tą krwią upaciał. Niestety wędkarstwo to nie szachy i czasami krew się poleje. 

• Like 8