Gość DAWIDspinn Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Kozacki filmik ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Dzięki Dawid ,w takim razie jeszcze jeden przed chwilą na szybko zmontowany . 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 C&R.. P.S. Robert jak nie zaczniesz odlewac gum, masz wjazd na chatę i czyszczenie pudełek 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Janek,widzę że jest forma..nie tylko boleniowa ????????????. Super materiał ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 (edytowane) Nowe PB 75 cm na kurę, do końca myślałem że mam pięknego zeda. Piękne ukoronowanie tego bardzo słabego dnia. Powrót do domu:https://youtu.be/YDoGkWlZHI0 Edytowane 12 Października 2019 przez scOOtt 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Janek,widzę że jest forma..nie tylko boleniowa . Super materiał 47kg silnika mnie do tego zmusza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Janek , filmiki rewelacja - ryby , emocje , te sprawy . Bomba ! Dawaj więcej , świetnie się ogląda . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Dzięki Bartek . Coś tam może jeszcze zmontuje, niestety nie wszystko z nagranego materialu nadaje się do montażu i wstawienia.Zimą jak wszystko pójdzie zgodnie z planem będzie co obrabiac 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Dawaj dawaj - w postaci głównego bohatera , miejscu akcji i monologach odnajduję wielki potencjał . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Gdy zapada zmrok... 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 O 16 pojechałem po bilety do kina. Kupilem na seans o 18.15. Miałem godzinę. Pierwszy zameldował się 58 cm o 17.10. Drugi 72 cm o 17.30. Na więcej nie było czasu. Film (Boże Ciało) dobry. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 C&R.. P.S. Robert jak nie zaczniesz odlewac gum, masz wjazd na chatę i czyszczenie pudełek Przyłączę się do wjazdu ????. Ja zrobiłem sobie zapas, ale kilka razy w tygodniu mam pytania od klientów czy nie mamy zbunkrowanych gdzieś gum RH ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 W przyszłym sezonie muszę chyba w szerszą matę zainwestować ???????? 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Wczorajszy 78cm ,były tylko dwa brania i ten większy spadł a było by co do aparatu zapodać . Jakoś w pełnię ciężko mi idzie, ale nie ma co narzekać tragedii nie było. 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ide52 Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 (edytowane) Nie wiem w sumie co napisać...Próbowałem złowić jakiegoś jazia z powierzchni,ale mimo pięknej pogody i dość wysokiej temparatury nic nie wychodziło do żuczków.Trochę zrezygnowany założyłem calowe kopytko z zamiarem złowienia czegokolwiek.W pierwszym rzucie uderzył szczupak z 60cm,a po wypuszczeniu i którymś przeprowadzeniu przynęty-stop.Zacięcie,tępy opór.Przez dłuższy czas myślałem,że to kolejny,większy kaczodziób.Trochę nogi mi się ugięły jak zobaczyłem bolenia.Ryba walczyła zaciekle,a sprzęt miałem niezbyt przystosowany do łowienia rap.Dobrze,że spiningowałem z wody i mogłem spokojnie schodzić w dół.Dzięki temu nie musiałem aż tak mocno forsować holu.Po kilku minutach udało się podebrać rybę.Nawet nie miałem pomysłu jak zrobić dobre zdjęcie by pokazać gabaryty zdobyczy. Nieważne.Ważne są dwie rzeczy.Pierwsza-złowiłem pierwszego bolenia na spining w swojej karierze.Druga-ryba cała i zdrowa wróciła do wody.Piękny dzień.Sprzętowo-Dragon Flash Slow Lure do 10g,żyłka 0,16mm i calowy Mannsik. https://youtu.be/qsdSLCINt1w ' class='bbc_url' title='Zewnętrzny odnośnik' rel='nofollow external'> https://youtu.be/qsdSLCINt1w Edytowane 14 Października 2019 przez Ide52 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 (edytowane) Przełom wakacji i jesieni to dobry czas na grube bolki. Edytowane 21 Października 2019 przez bartsiedlce 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 (edytowane) Przełom wakacji i jesieni to dobry czas na grube bolki. Bolek- na RH09.jpg Po takiej Rybie z TAKA nasada ogona, "specjalisci" pokazujacy rybki z opisem 75 - 80 cm powinni sobie zapamietac, jak wyglada "gruby bolek" Pozdrawiam Edytowane 15 Października 2019 przez Guzu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Nasada ogona ma tu tak samo małe znaczenie jak dyskusja o kolorze płetw, bolenie ze zbiorników zaporywych potrafią być nawet dwa razy masywniejsze od takich z szybkiej Wisły, czy Odry, a te mogą być przy mniejszej masie dłuższe. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Nasada ogona ma tu tak samo małe znaczenie jak dyskusja o kolorze płetw, bolenie ze zbiorników zaporywych potrafią być nawet dwa razy masywniejsze od takich z szybkiej Wisły, czy Odry, a te mogą być przy mniejszej masie dłuższe.Pewnych rzeczy się nie przeskoczy. Jak nasada ogona wygląda jak dwa palce, które trzymają ta rybę... To każdy wie o co chodzi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Piękna ryba [emoji4] ale tak jak napisał Dawid nie ma co porównywać. Ze stojącej są po prostu masywniejsze [emoji4] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Guzu nie mówię tu o skrajnych przypadkach, ale po prostu nie ma co porównywać ryb że zbiornikow z rybami z rzek bo to dwa różne przypadki. Żaden wyznacznik po prostu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Guzu nie mówię tu o skrajnych przypadkach, ale po prostu nie ma co porównywać ryb że zbiornikow z rybami z rzek bo to dwa różne przypadki. Żaden wyznacznik po prostu.Ja sie odnosiłem do tych skrajnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 . Ze stojącej są po prostu masywniejsze [emoji4] Póki co najgrubszy bolek jakiego tu pokazano to ryba Tomka Suleja z Odry. Dostałem ostatnio kilka fotek boleni z Odry nie ustępujących grubością, o ile nie przewyższających, te najgrubsze z zaporówek. Akurat masę robi dostępność i jakość pokarmu. Jak bolenie żerują na uklei 3-5 cm to się na niej nie upasą. Tak jest np. na Domasie gdzie 80% ryb ma 40-60 cm. Kiedyś przy zarybianiu takich leśnych jezior dostałem jednego bolenia około 70 cm. Miał on tam do jedzenia tylko sporej wielkości płotki. W tym roku została złowiony i miał 95cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Robert, podlinkuj zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 (edytowane) Tu bolek zlowiony przeze mnie w tamtym roku też prawie 90, nie wstawiłem tej foty bo zepsułem, ale na niej widać, że z rzeki też może być mega gruby. Jednak 90 procent ryb jest szczuplejsza z wody płynącej niż że zbiornika, zlowilem bardzo dużo ryb ponad 70 w tym roku, i jeśli chodzi o masę wyglądały dużo skormiej niż te z zaporowek. Edytowane 16 Października 2019 przez DAWIDspinn 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi