woblery z Bielska Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Się wtrącę. Pytanie do moda... Czy jest już wydzielony temat o kolorze płetw boleni ?(...)Nie sądzę Ewentualnie taki gdzie bez większych problemów panowie powyżej mogli by oficjalnie zmierzyć sobie kto ma dłuższego? Temat o płetwach wydaje się ciekawy natomiast docinki już nie. (...)Jest takie miejsce. Potocznie nazywa się "priv". Z jakiegoś powodu sprawy (jak sama nazwa) prywatne, nie są poruszane prywatnie, a publicznie. Ale cóż, jak wielokrotnie już pisałem - każdy SAM, na WŁASNĄ odpowiedzialność kształtuje swój wizerunek w sieci.I tyle 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Masz rację. Sieć ma też to do siebie, że wszystko przyjmie. Każde kłamstwo. Pomysł Qucyka uważam za dobry. Zakładam dzisiaj wątek w ogólnym. Niech się nazywa prosto "Ubarwienie boleni". Podam tam przykłady z kilku zaporówek. Krajowych i zagranicznych. Zachęcam innych do wstawiania zdjęć bo to piękne ryby i w zależności od wody w której występują różnie mogą być wybarwione. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Ale Kucu tylko żartował... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Być może. Skoro mamy tutaj nie zaśmiecać wątku to sobie będę ciągnął temat gdzie indziej. Ja mam bardzo dużo zdjęć na poparcie tego co piszę. Będzie można wymienić poglądy. Bo w "boleniach" się nie za bardzo da. Hejt hejtem pogania. Są pewne nie lubiące się obozy i co poradzisz. Też w życiu przerzuciłem ciężarówkę tych ryb, teraz będzie okazja pogadać o takich co się ich nie pokazuje, albo rzadko czyli o rybach -70. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piotr Gołąb Opublikowano 6 Września 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Ech, żeby tylko takie problemy jak kolor płetw nas prześladowały było by pięknie Dzisiaj przez dwie godziny na wodzie totalna anemia, czasem tylko delikatny wirek zdradził jakiegoś bolka. W końcu poczciwa sterówka własnej produkcji przynosi potężny strzał, boleń idzie jak po sznurku za to przy łódce nurkuje do dna, krążąc wściekle nie pozwala się przez dłuższą chwilę podnieść do powierzchni. Po kilku solidnych kotłach ląduje w podbieraku.Nie tak gruby jak ostatnie ale za to całe 82 centymetry silnego srebra 51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodła Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Nie chciałem się tu wtrącać ale jeśli gościu mnie nie zna i tyle pisze o mnie nie widząc mnie nawet na oczy jwst to moim zdaniem chore i nienormalne. Gość musi mieć tak nudne życie że musi interesować się cudzym albo żona mu nie daje ???? ty pseudo znawco krisu czy krysiu mniejsza z tym mam masę ryb 70+ z pomarańczowymi płetwami z Dunajca i Rożnowa fotki sa na miarce ale od razu twój genialny instynkt detektywa wydedukowal by że miarka jest spreparowana a wracając do wątku Rożnowa to przewodnicy z kuźni biorą wycieczki szkolne na twoje mety i robią mega wyniki, przypadek? Nie sądzę po prostu dzieci nue mają ciśnienia na sławę w necie i robią to co lubią czyli łowią a ty siedzisz cale wakacje i nikt nie widział a masa ludzi Cię nad wodą obserwuje żebys wyjął sensowną rybę tyle odemnie bo szkoda słów ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 (edytowane) Andrzej nie przejmuj się.. Taka "branża", przywykniesz. Na całe szczęście wszelakie internetowe cwaniactwo i struganie z siebie samcow alfa ma krótkie nogi i w realnym świecie wygląda już całkiem inaczej ????GWARANTUJE ????Lowisz zajebiste ryby.. A to przecież dopiero początek. A co do wedkarskiej kuźni to bardzo trafne.Zaczął się rok szkolny.. Dziecki w ramach wf jeżdżą na roznowskie bolenie, super sprawa ???????????? Edytowane 6 Września 2019 przez MichałAspiusFishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Koledzy, ci z większym i ci z mniejszym stażem na naszym forum - bez osobistych wycieczek. Kolejny taki wpis będę "nagradzał" Tutaj jest miejsce do prezentowania ryb, opisywania przygód, dzielenia się wiedzą. Uszanujcie to, proszę po raz ostatni. Więcej prosił nie będę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Ale Kucu tylko żartował...Ty diable ty nie do końca żartowałem. Chętnie poczytam [emoji4] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Dla sprowadzenia wątku na właściwe tory 80 z małym plusikiem... PozdrawiamDaniel 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Dobry dzień dzisiaj rano po nocce byłem zlowilem, odespalem ruszyłem na kolejna turę i też biorą 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 (edytowane) Wrześniowy . Edytowane 7 Września 2019 przez Sawiola 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal00 Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 (edytowane) Taki 65 się trafił,ale cieszy:) Edytowane 7 Września 2019 przez Rafal00 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 z zaporówki 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Sterowe ostatnio rządzą 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinn76 Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Sierpień dla mnie był miesiącem rapy. A miało być inaczej. To tylko kilka z nich. Wszystko Brda. 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 (edytowane) 2 zbóje Edytowane 8 Września 2019 przez pmiszk1 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 (edytowane) Oderka. Edytowane 10 Września 2019 przez MichałAspiusFishing 49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Z rana potrzebna już zimowa czapa (Na Ubota) 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek2000 Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Czuć jesień w powietrzu 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Dzisiejsze rybki z Rożnowa. 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 (edytowane) Koledzy, podpowiedzcie (z oczywistych przyczyn na priv) gdzie wybrać się na bolenie w okręgach piotrkowskim, sieradzkim, częstochowskim lub skierniewickim, łowię wyłącznie z brzegu. Próbowałem w Warcie poniżej Jeziorska, w Pilicy powyżej i poniżej Sulejowskiego, w obydwu zalewach - wszystko z mizernym skutkiem, czyli "0" na liczniku. Proszę o pomoc, bo jestem bliski załamania psychicznego... Oświadczam, że stosuję C&R, nie zabieram żadnych złowionych ryb, informacji udzielonych na PW nie udostępniam nikomu poza moją Partnerką, z którą wspólnie wędkujemy. Edytowane 12 Września 2019 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidziak Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Pierwsze bolenie w tym sezonie spełniające forumowe minimum ale za to brania były piękne, na wolno prowadzonego asprout'a (nie wiem, czy dobrze napisałem), Rybki z wczoraj z jednej miejscówki, pierwszy brał na cztery razy a ten drugi grubas wziął na sporej odległości, więc emocji było sporo. Pozdrawiam 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 I jeszcze dwie z dzisiaj. 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi