patu Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Artur, brawo za systematyczność.Poniżej kolejny odrzański grubasek. Ryba wzięłą na głęboko prowadzonego RH 85. 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 (edytowane) Coś dziś braly za klamoty to nie mam pytań. Pięcio metrowa rynna, ciężki 25 gramowy wobler na plecionce 0,20 i szturchanie o dno. Nie przypomina to "normalnego" lowienia rap, ale co zrobić, jesień rządzi się swoimi prawami Edytowane 24 Września 2019 przez DAWIDspinn 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Brawo Dawid...Nienormalne łowienie rap motywuje i pozwala przejść do innego wymiaru w połowach tego gatunku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek2000 Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Coś słaba u mnie ta jesień, ale coś tam się jednak czasami uwiesi 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobrykolega Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Piękne zdjęcia i piekne ryby Gratulacje panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mansik Opublikowano 25 Września 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Srebrna strzała Najbardziej wychudzony bolek tego sezonu... 56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Zarty zartami ale coś w tym jest.. Idealnie obrazuje stan śląskich zaporowek.W folderze "Roznow" myślę że nie znalazłby miejsca ale jeżeli chodzi o realia Jezioro Żywieckiego nie ma co aż tak wybrzydzac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Przed pracą. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newbie90 Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Wiślany, osobisty rekord 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Yeti nr 4, targnął się na wabik niczym karanx 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Dzisiaj, to nie wiadomo było, jak się ubrać. Raz palące słońce, pózniej ciemno jak przed burzą i ulewa. Sportowiec, branie piękne. PZDR. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Piękne bolenie łowicie ????Na mojej zaporówce ciężka sprawa...Ale miłą niespodziankę dzisiaj miałem, tego gościa???? złowiłem dwa razy w dwa dni.Powiedzenie sprawdź czy ma oczy, że ci wziął...w tym przypadku ma sens???? 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Dzisiejszy stykacz na gumkę. Z Drwęcy na okoniowym zestawie dał frajdę. Pozdrawiam 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Zawsze warto odwiedzać stare miejscówki . 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Wieczorny 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 (edytowane) Poranek. Jeszcze coś można urobić na jeziorze. Wprawne oko zarejestruje że dostałem torpedą w lewą burtę Edytowane 29 Września 2019 przez ark70 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mansik Opublikowano 29 Września 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 (edytowane) Góry, rzeki i jeziora...Porąbka. Edytowane 29 Września 2019 przez MichałAspiusFishing 56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Wstawiaj, wrzucaj, miło pooglądać ryby z Naszej domowej wody. Żywiec się skończył? Widzę, że się przykładałeś, to się chwali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Bolo z Kaskady Soły 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 (edytowane) Wstawiaj, wrzucaj, miło pooglądać ryby z Naszej domowej wody. Żywiec się skończył? Widzę, że się przykładałeś, to się chwaliNa te pare ryb tylko jedna była złowiona w zadowalającym stylu - czas, miejsce, sposób.... wszystko sie zgadzało, reszta to trochę szczęścia w morzu nudy i zrezygnowania.Z mojej perspektywy nie było do czego sie przykładać, raczej trzeba było kombinować jak zabić czas, żeby nie wracać po 3h Zresztą mając do wyboru dwa wypady tygodniu nad Zywiec/Porabke/Odre czy jeden wyjazd w dalsze rejony, wybór był oczywisty. Edytowane 30 Września 2019 przez MichałAspiusFishing 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 To niestety pokazuje, ile ich tam jest. Ja byłem w tym roku 4x celowo za bolkiem z pontonu i 2x z brzegu. Reszta na zasadzie, przejeżdżam to czemu nie porzucać pół godziny. Takie krótkie epizody dawały dużo lepsze efekty, więc zrezygnowałem z dłuższych wypadów. Wolałem pojechać raz w tygodniu dalej, gdzieś gdzie są ryby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Przed deszczem 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobrykolega Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Gratulacje Artech, jeżeli mogę zapytać łowisz je wczesnym porankiem czy późnym wieczorem ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Gratulacje Arturze za zawziętość i systematyczność! To kolejna ładna rybka w krótkim okresie czasu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi