domeldoom Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Ku.. a,Napisałem posta na telefonie.Na 3 strony A4.I zjadło mi go.Tak czy inaczej zakończyłem sezon.Miarowa Grubaska pełna ikry - szybko wróciła do wody oczywiście. Urwał. Telefon mnie nie lubi. Tak czy inaczej.Dobry Sylwester zakończony szczupakiem, a teraz party w Szczawnicy.Jedyny minus - je....e z petardami :-(Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Pozdrawiam TomekPrzepraszam za nieskładnego posta z brzydkimi słowami, ale poirytowałem się jak nie mogłem go zebrać w całość na telefonie, a potem go jeszcze straciłem i do tego jakaś kanalia rzuciła petardą w okolice mojego Psa - i jak nigdy się nie bała (nie zwracała uwagi) to wtedy wpadła w panikę a ja w szał...Nie mniej jednak - poprawię się. Parę klatek z ostatnim w 2019 szczupakiem, mały, ale Sylwestrowy - fajne zakończenie sezonu: pozdrawiam,Tomek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Co prawda mamy już nowy rok, ale rybka złapana w 2019. Z cyklu dobre rady wujka Melka.W tym filmie zobaczymy coś co ludziom często umyka bo pod wpływem emocji możemy o tym nie pomyśleć a powinniśmy! Wielokrotnie na YouTubach widziałem tak wypuszczane ryby nawet przez wędkarzy "profesjonalnych". PozdrM 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Co prawda mamy już nowy rok, ale rybka złapana w 2019. Z cyklu dobre rady wujka Melka.W tym filmie zobaczymy coś co ludziom często umyka bo pod wpływem emocji możemy o tym nie pomyśleć a powinniśmy! Wielokrotnie na YouTubach widziałem tak wypuszczane ryby nawet przez wędkarzy "profesjonalnych". PozdrM Godna uwagi informacja. O możliwościach popełnienia takiego błędu, powinni być informowani na kursach adepci wędkarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 I mi się udało wydłubać kilka fajnych rybek na koniec 2019. Większość na casta co cieszy podwójnie 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Ale żeś Pan urwał. Gratuluję pięknej ryby.Ps. co to za podbierak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Ale żeś Pan urwał. Zachlannosc na odleglosc Gratuluję pięknej ryby.Dziekowac Ps. co to za podbierak?Dragon, jestem z niego mega zadowolony, a juz troche lat jest ze mna Opisywalem go tutaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Dokładnie to model Dragon 92-33-190 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi