Z Olsztyna Opublikowano 22 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 ...czasem trafiają się prawdziwe perełki .. Ryba stała na stoku z 5 na 8 i polowała na sandacze Skusiła sie na kopyto 9' 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. brig Opublikowano 22 Lipca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 (edytowane) 116 cm Trochę dał popalić [emoji2]Jej największy złowiony Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Lipca 2019 przez @Brig 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 22 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 (edytowane) Dzisiejszy wypad po pracy na ulubioną górkę...biczowanie i nic...Napłynąłem troszkę innaczej i nic...hmZawinąłem się na górkę nr2 ..Długo ustawiałem łódkę w miejscu gdzie brały sandacze piećdziesiataki okorowane ...Po rzucie na szczyt podwodnej skały ( 8m ) prowadzę gumę w jej bliskości...BOOOM.. mało mi phoenixa z ręki nie wyrwało.....wiele radości dała mi ta mamcia Abu Tube 7' Jerk i abu revo toro nacl 50 Edytowane 26 Lipca 2019 przez bartsiedlce 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Miałem okazję zagościc u kolegi na pokładzie i całkiem przyzwoita zdobycz wylądowała w podbieraku,po emocjonującym holu.. gdyż zestaw był dość lekki..wklejka do 8g, żyłka 0,16.. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 @ Sławimir nie mam nic przeciwko temu [emoji2], smaczny żart zawsze mile widziany [emoji106] Poprzednie Bp 100 cm Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Bardzo ciężko wypracowany :-)119 cm Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Bardzo ciężko wypracowany :-)119 cmA jak bogato opisany?!Naprawdę, nie masz nic więcej do powiedzenia o tym wydarzeniu? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 A jak bogato opisany?!Naprawdę, nie masz nic więcej do powiedzenia o tym wydarzeniu? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Żadne tam wydarzenie ,po co dorabiać ideologie do zwykłego brania ryby , trafiło się i tyle Jedyne czym mnie urzekł ,to tym, że poszedł ostro w dół ,a potem jak torpeda w górę ( dobra sztuczka ) i wyskoczył jak delfin ok metr nad wodęTo był piękny widok i mam nadzieję że długo zostanie w mojej pamięci 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 O, widzisz Arku - o takie emocje, które zdarzają się w czasie wędkowania, mi chodziło Ten widok mam teraz i ja pod powiekami. Dziękuję, że zechciałeś się nim podzielić 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Udało się bez obcinki na agrafce 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Pierwszy raz na Kermankoski, celem były pstrągi- jednego ładnego złowiłem ale ostatecznie nalowilem się szczupaków łącznie miałem ich może 15szt. wszystkie od 2-3kg wzwyż. Metrowka też była ale ostatecznie udało jej się zwiać. Wszystkie pajki na moją gumę na 7gr główce. Za jakiś czas wstawię filmik podsumowujący lipiec w Finlandii 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Powrót na zachód kraju i siada cos sensownego Savage gear xlnt3 >100gDaiwa BG 4000 pletka 30lbRapala xrap Peto 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Savage gear xlnt3 >100gDaiwa BG 4000 pletka 30lbSalmo slider 12s RR 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Wiatr , deszcz , śnieg nie poddajemy sięGłębokość 12 metrów , uderzenie na trzechGuma 40 cm , wędka 45 lb , opuchnięte łokcie i pieczące nadgarstki [emoji23] Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 U mnie znowu artystycznie słabo :-),no bo ona 88 cm i podusia :-) ale tak to wygląda jak się samemu pływa w dodatku z kalkulatorem :-) 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Siemanko, Dawno mnie tu nie było Powolutku będę nadrabiał zaległości jeżeli chodzi o fotki z rybami. Ostatnio niewiele fotografuję bo wszystko jest filmowane ale kilka fotek raz na jakiś czas się napewno pojawi. Poniżej 2 fajne ryby złowione podczas irlandzkich zawodów na jeziorze Ree. Na początek ryba 98cm, która tak ostro walczyła, że byłem pewny, że mam do czynienia z rybą 115+, jak ja spakowałem do podbieraka, w którym wygląda śmiesznie przy Baby Shadzie popatrzyłem się na nią i zapytałem sam siebie "co do cholery, dlaczego taka krótka" Całość mam na wideo więc będzie można posłuchać komentarzy jakie towarzyszyły przy tym holu już niedługo Kolejna ryba zawodów była już mniejsza (fot wyżej) po czym zmieniłem Baby Shada na Piranie w kolorze Nemo i udało się złowić rybę gwarantującą 3 miejsce w zawodach - 101cm. Poźniej było jeszcze kilka 80tek ale z racji, że były to zawody a czas uciekał nieubłaganie to już ich nie fotografowałem.Na tą przynętę tylko w tym sezonie złowiłem już 5 ryb przekraczających metr i całą masę dziewięćdziesiątek parątek PozdrM 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 U mnie po braniu miał być sandacz , jak to powiedziałem koledze...na milion procent zaciąłem sandacza????Na mój wobler z opadu.Pozdrawiam 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bywalec84 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 ja w tym roku od maja łowie na jerki, zakochałem się w tej metodzie i gumy w ogóle odpuściłem. Złowiłem kilka 70+, 80+ i nawet 90 i 95 cm ale chyba muszę do gum też wrócić widzę Swoją drogą czy są tu "jerkowcy" bo mam pytanie, otóż jak jest późną jesienią i zimą, czy jerki nadal są skuteczne?? Wiadomo, że szczupaki idą w głębszą wodę czyli wynikałoby z tego, że na jerki nie ma co łowić.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Spróbuj fatso tonącego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 80+ dziś wskakuje na pokład i z niego spada 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Dwie "rybki" sprzed ponad tygodnia z Żarnowca. 115 i 117 cm. Więcej w temacie Jez. Żarnowieckie. 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 (edytowane) ...dzień dziecka i mnie się należy ......piątek postanowiłem po pracy poświęcić szczupaczkom,no i big game tylko....znaczy się duże i bardzo duże przynęty.Żadne tam sandacze...Znajoma górka obdarowała mnie przyzwoitym komplecikiem ,a na do widzenia w sobotę 80+ ,który wygląda dosyć mizerne .Wszystkim życzę ciągłego dnia dziecka Edytowane 13 Sierpnia 2019 przez Z Olsztyna 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Dzisiejszy forumowy stykacz na westina 7cm wędka okoniowa dam 3-12g plecionka 0.08. Wziął na 2m z podbicia na zielichu. Jezioro ok golubia Dobrzynia. Był jeszcze jeden ok 45cm. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 W planach były pstrągi... :/ Oprócz tych dwóch miałem na kiju 4szt podobnej wielkości ale się spięły 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Przyłów 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi