hudy76 Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 (edytowane) Trudno jest sobie wyobrazić co można jeszcze rewolucyjnego wymyślić w przypadku budowy nowych blanków. Ale blank na bazie pełnego węgla ma niezaprzeczalną zaletę. Można go szlifować, a przez to zmieniać jego charakterystykę. Tu przykład okoniówki, która jest bardzo czuła, fajnie sygnalizuje brania, nie gubi ryb, a zarazem hol większych przyłowów ograniczony jest jedynie mocą linki. Ostatnie zdjęcie pokazuje ugięcie po podniesieniu 1 kilograma. Edytowane 3 Maja 2019 przez Koincydencja 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Koincydencjo czy spirala była konieczna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 (edytowane) I co to za patyk panie jest ? Edytowane 8 Maja 2019 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Nic innego nie pozostaje jak tylko szczerze życzyć tak ambitnemu projektowi sukcesu - nie tylko na forum j.pl, nie tylko w kraju.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 (edytowane) Kamil zadecydował o zbrojeniu spiralnym. Sławku widziałeś już to wędzisko Edytowane 8 Maja 2019 przez Koincydencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Wrzuć parametry kijka. Na pewno wielu to ciekawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Wrzuć parametry kijka. Na pewno wielu to ciekawiWielu ciekawi majówka w Finlandii (a może tylko z "Finlandią")?A w wątkach 'Finlandia", 'Szczupaki", Jb się śmieje" cisza 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 (edytowane) Mogę grać twardziela i napisać, że ..."ciekawość to pierwszy stopień do piekła" albo: "kto ciekawy niech wsadzi nos do kawy" , ale tak na prawdę to niczym Was nie zadziwię (choć było super!) to o czym tu pisać? PS Dla Ciebie Sławku wrzucę jedną fotkę w wątku Finlandia Edytowane 8 Maja 2019 przez BOB 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Wedle życzenia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teo Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Ani jednego testu w wersji castingowej???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 A jak wygląda gwarancja na blanki Qualia, reklamacje itp ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Gwarancja jest dożywotnia dla pierwszego właściciela, dla różnych blanków bedzie inna opłata kosztów obsługi gwarancyjnej.Postaram się dzisiaj wkleić warunki gwarancji , które będą dostępne również paszporcie z nr seryjnym każdego blanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Gdzie znajdę stronę internetową producenta (dystrybutora) blanków z jego pełną ofertą oraz cennikiem ponieważ w wyszukiwarce nic nie mogę znaleźć. Wyświetlają się tylko posty na jerkbaicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 http://cagerods.pl/glowna/73-blanki-qualia.htmlMasz tutaj w tej pracowni ceny blanków.Myślę, żę inne mają albo będą miały w cenie podobnej Hubertus czy Sparta Rods. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Gdzie znajdę stronę internetową producenta (dystrybutora) blanków z jego pełną ofertą oraz cennikiem ponieważ w wyszukiwarce nic nie mogę znaleźć. Wyświetlają się tylko posty na jerkbaicie...Śledź na fb Łukasz #qualia blanks U mnie już są wszystkie i się zaczynaja kręcic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Gdzie znajdę stronę internetową producenta (dystrybutora) blanków z jego pełną ofertą oraz cennikiem ponieważ w wyszukiwarce nic nie mogę znaleźć. Wyświetlają się tylko posty na jerkbaicie... Odpowiedź na swoje pytanie znajdziesz w artykule na poprzedniej stronie. Jak wynika z treści tego artykułu, najprawdopodobniej pochodzą one z jakiejś fabryki w Chinach, która zapewne jest w stanie wyprodukować blanki o dowolnych parametrach i o dowolnej nazwie (co oczywiście nie oznacza, że są one złe), a dystrybutorem zapewne jest Pan Janusz Dudziak, który sam lub do spółki z kimś innym jest właścicielem nazwy "Qualia" i znaku towarowego. Osobnej strony internetowej poświęconej tym blankom jeszcze nie ma.Ot i cała tajemnica.Moją wypowiedź należy traktować tylko i wyłącznie jako obiektywne stwierdzenie faktu, bo nie mam nic przeciwko tym blankom (żadnego z nich nie miałem w rękach) ani ich dystrybutorowi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Odpowiedź na swoje pytanie znajdziesz w artykule na poprzedniej stronie. Jak wynika z treści tego artykułu, najprawdopodobniej pochodzą one z jakiejś fabryki w Chinach, która zapewne jest w stanie wyprodukować blanki o dowolnych parametrach i o dowolnej nazwie (co oczywiście nie oznacza, że są one złe), a dystrybutorem zapewne jest Pan Janusz Dudziak, który sam lub do spółki z kimś innym jest właścicielem nazwy "Qualia" i znaku towarowego. Osobnej strony internetowej poświęconej tym blankom jeszcze nie ma.Ot i cała tajemnica.Moją wypowiedź należy traktować tylko i wyłącznie jako obiektywne stwierdzenie faktu, bo nie mam nic przeciwko tym blankom (żadnego z nich nie miałem w rękach) ani ich dystrybutorowi.Dziękuję za wyjaśnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Ten kto ciekawy niech wsadzi nos do kawy. Najlepiej dowiedzieć się u samego Janusza. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Ten kto ciekawy niech wsadzi nos do kawy. Nie sądzę, aby tego typu stwierdzenia pozytywnie wpływały na budowę rynkowej pozycji marki, która jest nowością, o której niewiele w sumie wiadomo i która dopiero zaczyna walkę o klienta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Też mi się wydaje że Janusz nie potrzebuje adwokatów. Blanki jak są dobre obronią się same 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Od zawsze tak było i jest, że nie pomoże marketingowy bełkot jak produkt jest kiepski.Znam Janusza na tyle, trochę spędziliśmy czasu na rozmowach i jestem pewien, że wie co projektant ma mu zaprojektować a konstruktor i wykonawca "ukręcić" na mandrelu .To ma konstrukcyjnie spełniać odpowiednie warunki i wierzę że będzie spełniało.Już się czaję na jedną konstrukcję .Tak jak pisze @Friko, dobre blanki obronią się same, a te zapewne się obronią, osobiści postawiłbym na to grube pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Blanki Qualia są poszerzeniem projektu znanego jako Delfin i Delta, osobnym kierunkiem, czy też zmianą priorytetów ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Elementem projektu Sea Guide, Delfin, Qualia i może kiedyś xxx. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 ...no w sumie to ma sens, najpierw własny uchwyt, teraz własne blanki, przelotki - w zasadzie komplet komponentów do budowy wędki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Kurde... Pan Sławek się skusi, że spytał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi